Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (459)
Raspunsuri - Pagina 13
ramo_cata spune:
naty sunt mandra de puiul meu chiar daca prima nota din viata lui a fost 5
,glumesc.mai,avand cerclaj ,am cam fost indopata cu ovule pentru infectie dar nu am facut niciodata test pentru secretii,faptul ca de la 34 saptamani m-a mai chemat la control la 38 saptamani nu a fost un lucru bun,in perioada asta s-a intamplat ceva
..de suferit a suferit saracutul probabil si de aici lichid verde..am cam inteles cum stau lucrurile,pentru al 2 lea stiu ce trebuie sa fac,nu mai merg 100% pe mana doctorului ci trebuie sa fiu si eu mai insistenta si mai atenta
a trecut ,fuse si se duse...ariel
blanka
o mamica curajoasa
Raduesti f tare
ar trebui sa schimbam numele crengutei
ma bucur ca ne tii la curent cu noutatile si cat mai multe poz(n)e
..aaa,f frumos numele strumfului...
luny
si sanatate..cum se mai simte MUFa?
alicemultumesc 

v-am zis ca am inceput sa-i dau din nou lapte din comert ,nu a mai vomitat,se pare ca laptele de vaca e prea gras pentru burtica lui si nu-l mai accepta..imi pare rau pentur ca suntem abonati si nah e lapte natural 100% dar ce sa-i fac,am zis ca-l mai las o perioada si o sa mai incercs a vad cum se manifesta...
va
si va doresc o zi minunata
dar nu inainte de a face o strigareclauuuu,dudurutza?????????imi este dor de voi
ramo_cata spune:
bubu -instelatasa fiti fericiti si sa va iubiti ca pana acum
sanatate picilor si cine stie poate dupa atata relaxaresi rasfat iese cu ochisori si codite,obligatoriu!!!![]()
gudinde
si sper sa treaca perioada asta grea..off
raluca2107 spune:
Ramo, dar ai incercat sa diluezi laptele cu apa sa nu mai fie asa gras?
Asa parca am auzit ca se mai face.
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 Ramo, dar ai incercat sa diluezi laptele cu apa sa nu mai fie asa gras? Asa parca am auzit ca se mai face.Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) |
acu' nu stiu...il tin o perioada pe lapte din comert si o sa mai incerc, sa vedem ce si cum...
raluca2107 spune:
Ceva mult prea tare...a fost cineva la Ikea? 

http://www.neuronu.ro/funny/top-10-%e2%80%93-romanian-stil-5/#more-11693 - numarul 5 e criminal
zozela spune:
Muaahhahahahahaa!! Mimo,nu merge asa!!No,no,no! Iau si pupicul,dar pentru iertare,trebuie o tava de-aia de prajituri de care mi-ati adus la spital
Nu! Nu o mananc singura,stai linistita!! O impart cu OLGA,ca avem de servit o masa copioasa impreuna!

Abia astept poze noi cu Alexutzu'!!
Cea mai buna treaba la Municipal,e ca au sistemul asta roomig-in,mama cu bebe in capie(r)aa,adica

Bubu,nu te juca cu visarile
Numa' ce-a zis Nati ca asteapta alta clienta la nascare

Gata,fug sa ma tratez-ca am racit! Cobza! Sunt cu masca pe figura,ma indop cu paracetamol si homeopate..Jale!
Ah,nu va spusesem ce era mai important-Cafenia mea avea Marti,+1200g,adica 4600gr
Ne minunam ca prostii si noi,ca Mihai nici nu ajunsese la 3kile,la 1 luna
Gata!Pec! Pupici
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
raluca2107 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Ah,nu va spusesem ce era mai important-Cafenia mea avea Marti,+1200g,adica 4600gr Ne minunam ca prostii si noi,ca Mihai nici nu ajunsese la 3kile,la 1 luna![]() Gata!Pec! Pupici Mamica lui Mihai si a Mariei ![]() ***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
da o poza ceva???
mstela spune:
Scrisesm un mesajoi si s-a blocat porcaria de pc si l-am pierdut
..nu mai am putere...
Surprinsa dupa ce ultima data citeam ca Olga e trista fiindca nu mai naste,zic:
FELICITARI DRAGA OLGA!SA TE RECUPEREZI RAPID SI SA FII FERICITA TOATA VIATA ALATURI DE PUII TAI DRAGI!

Ce baiat minunat!
leit Soph si tati!![]()
M-am ingrozit citind prin ce au trecut,dar important ca Domnul le-a ajutat si sunt bine, iar bb e papacios!!
Luny,sanatate Mufului!
Sovi,sanatate!
Clodute,deliciosi copii,minunata micutza Karo!superbe poze artistice!
Sanatate tuturor.
Eu sunt spre bine,ca o babutza
..am reluat munca usurel si deocamdata ma tin bine...mi-a scos ieri firul (ca de pescuit
),ce lidocaina ca a fost floare la ureche pe langa montarea unei branule,de ex?
...asteptam analiza anatomo-patologica sa vedem ce-o fi...si ma rog tare sa nu fie endometrioza.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ariel_7000 spune:
raluca, cam asa cu bolesnitele pana la 6 ani...si alex acum mai face cate o "duma", insa trece repede, fara probleme mari. stiu ca recelile din mica copilarie au acest rol, de a invata sistemul imunitar sa reactioneze. al meu sistem a invatat cam tarzior si numai ajutat cu zemuri de tot felul
...
ramo, nu ai de unde lua lapte de capra? teo l-a tolerat ffff bine. de la laptele de vaca, gras, lui ii apareau petele alea ciudate pe fata. cum am dat-o pe lapte de capra, cum nu am mai avut probleme.
gudinde...
. so, what? tu nu stai peste program??? asa ca daca ai intarziat 1 data ce mare lucru? perioada autista zici? hmmmm....s-o fi luat si la mine? ca si eu ma simt tare aiurea de o vreme incoace. ma simt de parca nu mi-as mai apartine. sper sa ma regasesc curand, ca nu-mi place...
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
bitza037 spune:
hello
,ce fac fetele?
Bubule la multi ani fericiti impreuna cu bubulinul si cu sei doi frumosi....si sanatate pentru ei!!!!!