Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (459)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny E de incercat cam orice. Si cu lantigenul sunt efecte si efecte, ca si la Bronhovaxom. Nou ni l-a recomandat pediatrul, pe vremea cresei si a acelor boli nesfarsit. Petrica l-a cumparat repede dar cand am citit ca practic e pe acelasi principiu cu bronhovaxomul nu i-am dat. De curand mi-a spus un coleg de la cursul la care merg ca i-a dat fetitei dupa ce a intrat la gradi si, la fel, facea otite, pneumonii, vesnic imbolnaviri grave. Dupa Lantigen in mod miraculos mai mult de cativa muci sezonieri nu a mai avut, in 2 ani de zile. Fiind in colectivitate permanent. Deci, s-ar parea ca functioneaza. Plus, naturiste, orice...Eu am inceput cu Imunice anul trecut, anul asta fiindca nu l-am gasit am luat Immunobaby de la Aboca si, sa bat in lemn, am adus acasa acea viroza oribila care m-a pus la pamant vreo 2 sapt si la care Iulia a facut doar niste muci 2 zile, apoi acea enteroviroza care la ea s-a manifestat cu 2 varsaturi, 2 scaune, ceva greva foamei si un 37,5 izolat; mi-a dat-o mie si...stiti cum mi-a fost toata saptamana trecuta. Eu sunt de acord ca si sistemul lor imunitar se maturizeaza de unul singur mai incet sau mai repede, dar cand devine clar ca un copil e mai sensibil mi se pare aiurea sa nu-i dai nimic. Alopat, homeopat, de apifitoterapie, de orice o fi...
Ramo, in extenso n-as sti sa-ti explic de ce se face lichidul verde, de ce imbatraneste placenta, sunt cu siguranta multe cauze. La Olga a fost combinatia nefericita de infectie vaginala URATA cu hipertensiunea de sarcina care mergea vertiginos spre preeclampsie si cu diabetul de sarcina; plus stresul psihic mare din ultima vreme. A rezultat, cum imi zicea doctorita, o suferinta materno-fetala care trebuia curmata urgent. Sincer, eu nu stiu cat de bine ai fost tu monitorizata in sarcina (ca Olga a fost,din plin)-si, adica, ce se putea evita eventual. Important e ca uite ce mandrete de baiat ai acum, cu tot Apgarul lui de 5 (ca si matza mea care era la nastere cat o sticla mica de Cola). Vezi tu, exista Dumnezeu si exista clar si o selectie naturala: cei inzestrati genetic sa fie puternici si rezistenti supravietuiesc cu bine in ciuda unor conditii f vitrege. Asa ca poti fi mandra de puiul tau si restul-lasa in urma, a fost, a trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

v-am socat ca mai vrem un bebe?
eu dintotdeauna mi-am dorit 3 copilasi ,nu stiu
de ce
daca la anul nu vine ,nu cred ca ma mai bag dupa aceea ca
sunt cam baba
nu stiu daca o fi surioara sau fratior ,sanatos sa fie ca asta
conteaza
ar fi ceva sa fie gemeni si baieti
mi-a spus cineva intr-o zi ca eram buna de regina(ca nasc numai
baieti)
va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Hey, FELICITARI OLGUTZ SI RADU, pentru bebe Alexandru cel cu nume superb!
M-a sunat Naty la cateva minute dupa ce a plecat de langa sala , insa eu am ajuns acasa abia acum 1 ora, asa ca nu ma putut sa trambitez pe aici de bucurie.
Bine ca s-a terminat cu bine. nu conteaza Apgarul, nu mai conteaza nici problemele, conteaza ca bebe e bine si perfect si ca olga e bine. al meu a avut apgar jalnic, a fost resuscitat si uitati ce mandrete trancanitoare am

ramo, nu suna bine ce zici tu acolo....eu as schimba putin foaia cu tantele alea.
ca sa-ti raspund la intrebarea despre placenta, cel putin in cazul meu la sarcina cu alex. la mine s-a depus calciu in ea si au aparut calcificari si datorita unor infectii s-a ingrosat prea mult. la mine era "cauciuc" la nastere, dar am si nascut la aproape 43 de saptamani. lichidul verde indica infectie si suferinta fetala.

luny . am evitat sa ma dau cu parerea, insa si eu i-as face rapid o schema de imunizare(homeopata, naturista sau/si alopata) sezonul virozelor abia a inceput si va dura pana prin aprilie...

clodute, wow! faine poze!

acum fug sa mor putin, ca iar am avut o colica biliara de toata frumusetea si simt ca mor iar...am fost la ecografie...nu am pietre. e doar bila lenesa si din cauza ca nu evacueaza fierea, se inflameaza pe acolo si ma "bucura"

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Micul nostru in Click...
http://www.click.ro/din_inima_pentru_copii/cazuri/salvam-fiul-preotinima-copii_0_1060094136.html

naty, ariel eu i-am tot dat chestii naturiste, catina, miere cu propolis, vit C.. e clar ca nu-s suficiente si Lantigenul il fac sigur, imediat dupa pneumococicul ala! ii mai dau si uleiul de ficat de cod, as mai incerca ceva naturist pt imunitate, dar nu vreau nici sa-l bombardez cu 1000 de chestii, ca si asa le ia destul de greu... mai caut..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Dragele mele,
buna dimineata . Cafea , ceai, ciocolata calda si pentru toti copiii o raza de soare!
As zice eu mai multe dar nu e timp deloc si voia buna am lasat-o acasa cand am inceput serviciul
Zozeliciu , o sa ma ierti vreodata ? Hai ca-ti dau un pupic Gata?
Regina Blanka, ce mi-a placut Sa sunam trambita atunci, sa vina fata ca ajung doi printi la o familie regala, trebuie si o printesa
Deci nu pleaca Olga cu Vad Atensantu pana luni, ca sper din suflet sa ajung sa-i vad
Daca se schimba ceva in schema asta , contez pe Zoze ca-mi da SMS
Am intrebat cu cine seamana Iarina si mi s-a explicat ca-i asa de grasa ca numai ea stie cu cine seamana, nu i se disting trasaturile bine de gusi si falci
De noi va spun doar ca ne doare capu' de atata turuiala Dnul Taianse junior adoarme numai cu povesti, preferata e aia cu doi puceiusi Doi, da? Eu una sunt multumita asa, ca e povestea mai scurta
Donsoara are trubadur la dispozitie, se inalta niste cantari in zona de numa Si ieri mi-a facut o surpriza , a facut o prajitura greceasca buna rau : bugasa (sau ceva de genu') A luat reteta dintr-o carte cu retete grecesti
E tarziuuuu , fug...pupici!

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

mimo: daaaaaaa, cu arondurile alea sunt un mic eminesc

fug, ca-s intre latic si cafea, mai revin cu poze, ca relatari de la fata locului... n-am a va zice mai multe decat Naty (poate doar dupa incheierea programului ei de lucru, ca in intervalul 8-15 oricum ea afla cu mult mai multe decat as putea afla eu vreodata... si ar fi stupid sa mai vin sa zic si eu "daa, asa e" or something)

...ce va spuneam? i-am facut lu' Sof latic in bibele mic, acum ma cheama ca mai vrea latic in bibele mare

(tot) Radu

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

ce tare e Soful cu laticul in bibele care il vrea!! asa mai face si Iris, pana nimerim bibele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Imecabila transmisia de la fatza locului a lui Radu , nu stiu de ce nu intra mai des pe forum ca are talente epice. Si eu zic ca seamana cu mami Alexandru, dar istoria o va dovedi
Cu bibele avem si noi aceeasi problema ca ne rupem gatul pe scari cand cere seful apu pic (lapte mic) si noi avem la dispozitie apu mane, e tragedie. Mai nou am incercat sa ii dau lapte de 1,5 si l-a aruncat ca el nu vrea apte (de 1,5) el vrea apu (de 3,5). Cum le-o deosebi?
Luny, sa-ti spun din experienta mea de om patit. Briana a tinut-o pana la 6 ani tot intr-o boala, de toate a avut la rand, si una dupa alta, bronho-, traheo-, amigdalito-, pneumo - si alte prefixe de astea urate. I-am dat toate tampeniile de imunitate: 3 ani cu Luivac, alternat cu Bronho-vaxom, siropuri din toate plantele de la ierbar, Singulaire (pentru simptom alergic) si nimic ea tot racea la fel de des. Imi tot spunea o prietena ca am sa vad ca dupa 6 ani nu va mai raci asa des si nu puteam sa o cred la cat trageam, dar din fericire chiar asa a fost. Asa ca la Sabin am aplicat varianta cu imunizarea naturala si refuz sa-i dau altceva decat siropele naturiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dragelor!

Vreau sa o felicit pe Olguta, sa-i traiasca micul Alexandru!

N-am apucat iar sa citesc nimic :(
Acum ma imbrac sa plec la serviciu, vin diseaa la 9...si iar n-o sa am timp...
Ieri am implinit 9 ani de la nunta , ne-am sarbatorit, am iesit la un restaurant, a fost tare dragut, am fost si libera si m-am rasfatat

Ai mei au in continuare muci, de o saptamana si ceva si nu le mai trece , le tot dau si eu Septilin, vitamina C si echinaceea...sinupret si eurepal...degeaba frate

Blanka, pai poate iese o fetita
Eu intr-una visez ba ca sunt gravida, ba ca am nascut, ba ca alaptez si curge muult lapte , ba ca am un bebe fetita

Gata, fug sa ma imbrac, va puuuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

'Neata everybody!
Astazi am intarziat la scarbici. Ei, ce sa faci, se mai intampla.

Suuuper busy perioada asta a mea si mai sunt si intr-o faza autista, asa ca va puuuuup pe toate, fara listuta.

Olga&Radu, felicitari pentru bb Alexandru.

Mergi la inceput