Novdec2010-BRAVO ALINA! BRAVO OLGUTZIKA!!"(150)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Imi pare asa rau ca nu pot recupera...vad ca am pierdut multe....
Miruna ma bucur mult ca ai gasit un medic care sa-ti raspunda la toate intrebarile !
Referitor la ce a patit Corina,am patit-o si noi.Dupa baita,cand s-o scoatem in prosopel a alunecat Micuta(desi o tineam si eu si sotul)pe pat cu capul nesprijinit.Asta se intampla la prima baita(facuta mai mult de sot)cand nu stiam de mine din cauza durerilor de cap.Bineinteles ca m-am pus pe plans,sotul tremura si el iar Micuta se uita la noi.
Poate nu a fost mare lucru dar m-am speriat teribil!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

38+SANDRA-GABRIELA
AMR o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

kokorinusha Uscateasca ti-a dat clexane pt chestia cu ir-urile? Dr tau ginecolog ce zice?

Dexa se cam facde in sarcinile cu probleme. Si eu am facut in spital 4 doze fiecare la 12 h. Evident ca se administreaaza in sarcina stai linistita. Se fac intramuscular.

Clexane fac si eu - dar pt ca mi-a iesit gena MTHFR mutanta (pt asta am facut analize speciale adica profil genetic pt trombofilie).

sugubina 35+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ma uitam pe bagajul de spital de acum 2 ani, de cand l-am nascut pe Luca in Ro si aveam post fruntas :
- "3. Bani, (bancnote de 5 si 10 ron) + plicuri

sau

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokorinusha

fetelor....va cer ajutorul intr-o problema...acum 2 sapt cand am fost la eco mi-a gasit valoarea ir crescuta,dr uscatescu mi-a prescris clexane0.4.azi,am repetat eco,aceasi valoare crscuta a ir plus discret noth protodiastolic(???)mi-a dat sa fac dexamed pt maturarea plamanilor trei doze,una l 12 ore(a zis in caz ca voi naste mai devreme)in prospect scrie ca nu se administreaza in sarcina....eu ce sa cred...???ati trecut prin astel de situatii?multumesc anticipat de raspunsuri

32+ cu Luca Stefan

Eu as face ce zice medicul.Si eu am facut o doza desi mi-au facut cezariana la 38 de sapt.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

38+SANDRA-GABRIELA
AMR o zi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

letzy.......oricum am sa le vanez!!!! urasc nesimtirile astea!
si cam da letzy...ai dreptate....am fost pana acum de 2 ori la spital pt niste probleme si am fost tratata ca o adevarata vedeta!!! si nimeni nu a vrut nici un "ciubug" doar suma de pe chitanta!

Kitty

35+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 4 sau 5 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Eu am cotizat la greu..........

38+SANDRA-GABRIELA
AMR o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

EVA, ma bate gandul sa imi comand o camasuta de noapte ca e furmoasa foc!!!

Kitty

35+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 4 sau 5 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Robert Alexandru- ora 9.25, 3400kg, 54 cm, Dr. Catalin Haiduc, Sp. Filantropia (pt completarea datelor de pe prima pagina). Multumesc mult!

Va multumesc tuturor pt sms-uri, pt cuvintele de incurajarare de pe forum, pt motate.

Am facut anestezie epidurala si o recomand tuturor. Va spun apoi de ce, desi ma plansesem Mirunei de dureri mari. Mi s-a facut putin rau dupa ce mi-a fost introdusa anestezia, ai o stare de lesin, m-au intubat repede, mi-au pus o masca de oxigen si ma incurajau mereu:”respira, respira adanc”, dar mi-am revenit repede
Operatia de cezariana a fost super, nu am simtit aproape nimic, decat o presiune puternica cand l-au scos pe bebe, dupa care am inceput sa plang …..de emotie. Nu mai ma puteam stapani. Anestezista m-a rugat sa nu mai plang ca sa nu le creez probleme, pt ca imi luase inima la trap, dar emotia nasterii a fost asa puternica! De la brau in sus eram fresh, complet constienta. Sala de operatie arata ca o adevarata sala de operatie, totul super curat, igienizat, echipa dr a fost super, anestezista si asistenta ei au stat numai la capul meu, ma mangaiau, ma incurajau, ma pupau pe frunte. Asistentele mi-au facut poze cu bebe, cand l-am pupat, cand I s-a taiat cordonul ombilical, cand a fost cantarit, etc.

Dupa operatie ma simteam bine in continuare. Numai ca treptat treptat au inceput sa se instaleze frisoanele, apoi durerile. Am cerut anestezie prin cateter, mi-au adus, durerile pareau ca nu scad in intensitate, dupa 2 ore, alt calmant introdus prin cateter, nimic, durerile erau din ce in ce mai puternice, am inceput sa plang, sa urlu, a venit dr, a vrut sa-mi verifice burta, nu lasam pe nimeni sa se mai atinga de abdomenul meu, plangeam si-I dadeam peste maini doctorului.Mi-au bagat apoi calmant pe branula si efectul calmantelor finally a inceput sa-si faca efectul. Cred ca dupa 3 ore care mi s-au parut o vesnicie. Atunci am vb cu Miruna si credeam ca efectul si l-au facut calmantele introduse prin branula, dar de fapt, toate calmantele introduse in cam 3 ore isi faceau efectul. Acum revin:iata de ce as recomanda epidurala, pt ca ti se introduc calmante atat prin branula, cat si prin cateter, pe langa calmantele injectabile de rigoare. La rahie, calmantul se baga doar pe branula.

A doua zi am fost dusa la salon si deja eram pe picioarele mele. Nu mi-a fost asa rau sa ma ridic din pat. Iar in a treia zi am fost externata. Singura problemea este cu lapticul care intarzie sa apara, mi-a mai venit asa, putin colostru. De la spital mi-au zis sa nu invat copilul la biberon, sa-I dau la sani sa suga cat poate el, dupa care sa-I dau lapte praf cu seringa. Eu il picur pe san ca sa aiba el impresia ca vine direct de la sursa. Ne mai chinuim asa pana se declanseaza si la noi lapticul.
La Reanimare am fost vizitata de Anymona si azi ne-au externat pe amandoua.
Ioana, imi pare rau ca nu ne-am vazut ieri aseara, dar luasem pe bebica la camera si mi-au fost interzisi in acest cz, vizitatorii. La spital, la noi in salon cel putin, aveau afis cu “avantajele rooming-in-ului”, dar nu ii lasau peste naopte cu noi, la ora 23 ii luau.

Faza tare: cand obtineai biletul de externare, ti-l aduceau infasat astfel incat sa nu se vada absolut nimic, te intrebau numele de familie, verificau cu bratarica, apoi ti-l infasau ele obligatoriu in hainele cu care vroiai sa paraseasca spitalul si-ti inmanau o sacosa cu diferite lucruri.
Sacosica continea: Still Tea(vit si minerale), crema Sudocrem, Pampersi, sampon, carte:” Un inceput fericit”, carte :”ABC-ul familiei”, plic Vanish, carnetel de sanatate, Nursing Tea, sticker “Baby on Board”, pliante…

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

kokorinushka, pai ginecologul cu care nasti trebuie sa prescrie acest tratament. Cu ir-urile...eu le am mai marite de la inceputul sarcinii si alti medici mi-au zis ca cel mai mult conteaza ir-urile in ombilicala ca pe acolo se alimenteaza bebe.
Dexa am luat si eu dar am luat nu pt ir-uri crescute ci pentru ca fetita lua putin si greu un greutate. Si atunci medicul mi-a dat dexa pt a pregati mai devreme plamanii in caz ca nasc mai devreme. Am facut ceza la 38 de saptamani deoarece in ultima luna nu mai luase nimic si deci era musai sa intervenim.
Cum e bebele dezvoltat?

Syl, mami de Ati si acum 32+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ce frumos Beatrice ! Asa de drag imi e sa va citrsc, mai capat curaj pentru cand va veni bebelina mea.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sashenka, Ral_eli credeam ca sunt singura cu o familie ciudata . Ieri am crezut ca inebunesc. Eram cu nervii la pamant, cum bine stiti si ma suna tata (mama nici nu stie ca sunt insarcinata)sa mi se planga de ce dureri suporta sotia lui din cauza unui chist, cat munceste, ce se chinuie etc. Nu sunt rea dar munceste pe cont propriu, nu in plantatie, este tanara, castiga enorm nu vad nimic rau. Oricand vrea sa ia o pauza poate. Chisturi am avut si eu si stiu ce inseamna. Dupa ce am dezbatut suferintele ei a incheiat discutia . Intru pe forum si nu era mesaj fara incurajari si sutinere... no comment.

Beatrice, ma bucur enorm ca ai ajuns acasa cu bebe, ca este bine si te descurci. O sa vina si lapticul, acum ai cadrul ideal, acasa, in liniste... exact ceea ce iti trebuie.

Letzy, Beatrice, Doura, pozici ceva?

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput