Novdec2010-BRAVO ALINA! BRAVO OLGUTZIKA!!"(150)
Raspunsuri - Pagina 21
mirunam spune:
Am mai uitat ceva care imi sta pe creier...
Vorbeati de instinctul mamei... Dana este un exemplu garitor de care nu incetez sa ma mir. Daca nu mergea la Iosup nu vreau sa imi imaginez ce se intampla cu bebe Lucas. Avea deja la activ pareri de medici buni si totusi inca una i-a salvat bebele.
De cele mai multe ori instinctul greseste pentru ca tindem sa exageram dar sunt si cazuri in care instinctul ne salveaza copilul.
Dana scuze ca te-am dat ca exmplu dar crede-ma ca nu incetez sa ma mir de inspriatia ta.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 +
: AMR 2 SAPTAMANI...
sashenka_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul sashenka.....ma gandesc cum o sa fiu si eu dupa ce nasc!!! cred ca am sa stau blocata cu ochii pe fata mea si am sa o admir din toate partile ![]() Kitty 35+Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!AMR 4 sau 5 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper.... |
eu nu dormeam noaptea si ma uitam la ei, ii admiram ii contemplam si cred-ma ca si acum ii spal decat ii puup....mama nebunaaaa

Mami Andreea
37+
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)AMR...13 zile
EvaF spune:
Am gasit un ansamblu dragut pentru spital si alaptare, camasa de noapte si bolero. Ce ziceti?
http://www.vertbaudet.fr/ensemble-nuisette-et-bolero-grossesse-et-allaitement-rose-taupe.htm?ProductId=020103008&FiltreCouleur=0044
http://www.vertbaudet.fr/ensemble-nuisette-et-bolero-grossesse-et-allaitement-violet-gris.htm?ProductId=020103008&FiltreCouleur=0040
Sunt mai multe culori acolo. Mi se pare decent pt spital.
le: Miruna, bine ai revenit cu vesti bune. Ce bine ca ai alt tonus, se vede si o sa te ajute f mult.
Eva & Luca (08.09.2008) acum
31+ cu
Noah (30. 12. 2010)
amelia_ilie spune:
Miruna, ma bucur mult ca te-a linistit a doua opinie
.
Si eu stiu cum e sa nu te intrebe nimeni cum te simti. Norocul meu e ca sotul meu e langa mine si ma vede si cand pot dormi si cand ma dor toate cele, si cand plang din cauza arsurilor... soacra mea nu m-a intrebat o data daca ma simt bine, daca am nevoie de ajutor sau altceva. Sorela mea (e cu 3 ani mai mare) n-a dat telefon decat sa ma anunte ca tata culege via, sau ca ei sunt in trecere prin Buc, dar n-au timp sa treaca pe la noi, la telefon daca sun eu o deranjez (cam la fel si pe tata in ultuma vreme)... nu mai vreau nici sa ma gandesc. Imi doresc sa ma lase tot asa si dupa ce vine bebelina, sa nu incerce sa ma invadeze, ca s-ar putea sa-i dau afara.
33+ 
amelia_ilie spune:
Foarte dragute costumatiile Eva!
Si eu trebuie sa ies la cumparaturi, dar am zis c intai sa termin nebunia din casa, sa fie totul curat (cat se va pastra se va pastra, o sa mai fc curat, dar nu mai spal geamuri/perdele si dulapuri) si apoi o sa ma duc la colindat. Acum daca ies din casa dimineata nu mai sunt in stare de nimic toata ziua.
33+ 
letzy81 spune:
citat din mesajul lui BraveGirl![]() ![]() ![]() am trecut printr-o experienta urata, terifianta...N-am crezut ca sunt asa slaba. Arianna e bolnavioara si am zis ca fac eu baita lui bebe si tati vroia s-o ajute pe A sa se spele pe dintisori. Eu il pusesem pe bebe pe salteluta din aia de baita d ela Deltafusion, cum a luat si Eva. Salteluta era pusa in cadita de la Ikea. Bebe statea asa frumos, linistit. m-am apucat sa-l spal la cuculetz, eram concentrata maxim, ca se cam irita l apliuri pe acolo, si deodata il vad ca s e imburica si intoarce caputul si ia o gura mare de apa si trage si pe nas. S-a inecat, l-am scos repede...dar s-a invinetit si s-a chircit tot. Am simtit cum pic jos, l-a luat sotul care incerca sa-l faca sa respire...(si acum tremur, desi a trecut mai bine d eo ora. Il urmaresc....mi-e teama ca nu respira ) Nu stiu cum s-a intamplat, poate doar m-am speriat f tare, nici nu stiu ce sa zic. Ca eu m-am asezat pe jos, cu A in brate, tremurand toata, sotul zicea ca nu respira, dar ochii ii avea deschisi. Acum doarme langa mine...nu cred ca inchid vreun ochi in noaptea asta.M-am simtit atat de neputincoasa...vinovata ca n-am fost atenta...nu stiu, am asa o stare nasoala. si sunt obosita. f obosita, dar Ii multumesc Domnului ca e atat de bun cu mine si mi-a dat cel mai de pret dar: doua minuni...viata mea, sufletul meu. ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
38+
SANDRA-GABRIELAAMR o zi!
letzy81 spune:
| citat din mesajul lui crisuletzul asa nesimtite sunt asistentele de la Filantropia?....nu-mi vine sa cred!!!! Kitty 35+Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!AMR 4 sau 5 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper.... |
Tu poti sa stai linistita
,asistentele se poarta foate frumos cu pacientele Sefului.Asta am vazut clar!FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
38+
SANDRA-GABRIELAAMR o zi!
kokorinusha spune:
fetelor....va cer ajutorul intr-o problema...acum 2 sapt cand am fost la eco mi-a gasit valoarea ir crescuta,dr uscatescu mi-a prescris clexane0.4.azi,am repetat eco,aceasi valoare crscuta a ir plus discret noth protodiastolic(???)mi-a dat sa fac dexamed pt maturarea plamanilor trei doze,una l 12 ore(a zis in caz ca voi naste mai devreme)in prospect scrie ca nu se administreaza in sarcina....eu ce sa cred...???ati trecut prin astel de situatii?multumesc anticipat de raspunsuri
32+ cu Luca Stefan
syl spune:
Felicitari Olga, bebe Alexandrusa fie cuminte si sanatos.
Asteptam vesti despre nasterea ta, eu sunt f interesata ca spuneai ca ai placenta lipita de cicatricea de pe uter anterioara.
Syl, mami de Ati si acum
32+
Thomas Bogdan
crisuletzul spune:
letzy.......oricum am sa le vanez
!!!! urasc nesimtirile astea!
si cam da letzy...ai dreptate....am fost pana acum de 2 ori la spital pt niste probleme si am fost tratata ca o adevarata vedeta!!! si nimeni nu a vrut nici un "ciubug" doar suma de pe chitanta!
Kitty
35+
Mami si TATI(in special) in
pentru ca au o
cu numele de Eva Maria !!!
AMR 4 sau 5 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Patrick Stefan (16.10.2010)