Novdec2010-BRAVO ALINA! BRAVO OLGUTZIKA!!"(150)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl
Miruna o sa citeasca tot suportul nostru si instinctul ei va alege ce sa faca, din experienta noastra, din sfaturi....mai ales ca noi toate nu incercam s-o panicam. Aici ne sustinem una pe alta, de aici ne luam energia cum s-ar zice cand nu stii pe ce drum sa apuci.

Cat priveste afacerea cu cazariene de la noi... mi-e greu sa cred ca afara nu se intampla tot asa. Am cumnata mea care a nascut in America, a nascut normal ca s-a intamplat dar ea era programata pentru cezariana ca ii era frica de dureri. La mine la firma suntem 3 mame, toate cu cezariana si niciuna la cerere. Pur si simplu, eu la prima nu m-am dilatat nici macar 1 cm de seara de la 8 cu administrare medicamente si incercat inca 1 zi si tot n-am reusit. Colegele, una din ele colul legat de luni de zile se lipise iar cealalta dupa un travaliu de 9 ore chinuite a facut cezariana. Deci nu e nimeni vinovat. Afara este la fel, doar toti suntem oameni.

Syl, mami de Ati si acum 32+ Thomas Bogdan

Asa gandesc si eu ca suntem aici sa ne sustinem. Eu asta si vreau sa fac pentru Miruna, sa o ajut sa nu intre panica, de aia mi-am permis sa ii zic sa se calmeze. Si sa consulte un alt medic. Nu mi-am imaginat ca Joy, care mi-e foarte draga, de altfel, ma mustruluieste cum sunt eu in masura sa ii zic sa stea calma. ????? De parca i-as fi zis sa se culce. I-am zis sa mearga la alt medic fara sa intre in panica, atat.

Ma rog...

Legat de nasterile de afara, cezarienele programate. Ce sa mai comentez, discutia se prelungeste inutil si nu cred ca aduce mari beneficii nimanui.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

inacat un colacel e vreo 5 lire. Eu am platit pt doi vreo 60 lei

sugubina 35+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

hello!!!!

felicitari Iris pt micuta minune!!!! foarte frumoasa povestea!!! si noi care iti faceam galerie pt azi

felicitari Alexia!!! refacere rapida si mult laptic pt printesa!!!

am vb acum cu Beatrice. dupa ziua de ieri care a fost cumplita dpdv al durerilor, astazi este ceva mai bine. il are pe bb cu ea in camera, dar nu il poate tine tot timpul pt ca inca nu are laptic, iar asistentele de la neonato se pare ca nu prea o ajuta in acest sens, ceea ce mi se pare strigator la cer
pt ca, de ex, tot aici la filantropia, la sectia TI-prematuri, unde e bb meu toate sunt super dragute. ne-au consiliat in privinta alaptarii, ne-au oferit pompe de muls ca sa stimulam lactatia, dc o mamica spune ca vrea sa-si alapteze bebelusul exclusiv, la cerere, asistentele merg si o cheama din camera atunci cand plange bb chiar dc nu e ora de alaptat. desi, majoritatea bb-ilor de la TI au fost nascuti prin ceza, cu ajutorul personalului de aici, toate mamicile au reusit sa scoata laptic pt bb inca din a doua zi dupa operatie.
mi se pare incredibila diferenta de atitudine de la o sectie la alta a aceluiasi spital. de ce la prematuri se poate si la normo-ponderali (numai un etaj mai sus) nu?????? ma depaseste chestia asta...

in alta ordine de idei, noi suntem bine din toate pct de ved, si MAINE PLECAM ACASA!!!!
din pct meu de ved bb e bine de mult si puteau sa ne dea drumul inca de sapt trecuta, dar neonatologii de aici sunt incredibili frate... pana nu-i fac o suta de analize, investigatii si ecografii la toate organele nici nu vor sa auda de externare chiar dc bb mananca bine, ia in greutate etc. asa m-am enervat in ultimele zile din cauza asta!!!

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Confirm si eu ce a spus Beatrice despre asistente.Ii indoapa cu lapte praf.Vreo 2 asistente erau mai dragute,restul....
Mie mi-a venit laptele destul de repede si le-am rugat sa nu-i mai dea lapte,sa ma cheme sa-l alaptez.Ziceau da,da si daca nu contizai nu se miscau.A fost foarte frustrant pt mine sa nu-mi pot trezi copilul sa-l pun la san.Cat pe ce sa cad intr-o depresie.
Din fericire acum Mica mea mananca numai de la san.Azi am trezit-o ca ma dureau sanii.Nu stiu daca am procedat bine..
Eu am avut dureri groaznice de cap si practic nu am fost in stare sa o tin in camera oricat de mult mi-as fi dorit.M-au intepat de 5 ori in coloana.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

38+SANDRA-GABRIELA
AMR o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

FELICITARI OLBA! BINE AI VENIT BEBE ALEXANDRU!!!

sa stiti ca si eu am comandat colacel din ziua in care a pus crisis link-ul si inca nu mi-a venit si a trecut o gramada de timp.

Miruna stiu ce simti ptr ca sincer si eu am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare cand m-a lasat doctorul balta si mai ales cu o gramada de probleme...dar trebuie sa fii optimista si sa te mobilizezi sa vezi ce este de facut. eu in celalalt doctor aveam mare incredere si stiam ca pot apela la orice ora. acum desi este ff dragut dr actual sincer nu stiu ce sa cred parca nu-mi inspira asa incredere. nu-mi vine sa spun nimic sa nu par paranoia . dar ma gandesc ca nu este atat de inconstient sa nu vada cand sunt riscuri ptr mine si copil. off complicata situatie .

Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

oare ce fac Doura si Ana.....Doura asteptam poze cu Maysaa!!!

Kitty

35+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 4 sau 5 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

oare ce fac Doura si Ana.....Doura asteptam poze cu Maysaa!!!

Kitty

35+

cred ca sunt ocupate sa ofere multa iubire, dar revin ele numai sa se obisnuiasca un pic

Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...13 zile

Mergi la inceput

asa nesimtite sunt asistentele de la Filantropia?....nu-mi vine sa cred!!!!

Kitty

35+

Mergi la inceput

sashenka.....ma gandesc cum o sa fiu si eu dupa ce nasc!!! cred ca am sa stau blocata cu ochii pe fata mea si am sa o admir din toate partile

Kitty

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Fetelor va rog din suflet sa incetam cu contradictiile violente. Am inteles si apreciat atat punctul de vedere al Evei cat si al Victoriei careia chiar i-am confirmat ca suspectez exact ceea ce a descris.

Inca o data va multumesc tuturor. Tot ce pot sa va spun este ca persoane care imi sunt teoretic foarte apropriate nu ma intreaba nimic, cum ma simt, ce fac... iar aici cand am scris ca am o problema am primit sprijin din toate directiile

Am fost la Tutunaru. A fost cea mai sincera consultatie. M-a intrebat ce ma determina sa vin la el 39 de saptamani, i-am relalat pe scurt si i-am cerut parerea. Omul foarte direct si cinstit s-a uitat putin pe eco si apoi mi-a facut si el o eco. Bebe e cu o saptamana mai mic, miscari fetale avea de data aceasta, ir-uri ok, lichid suficient. Mi-a explicat pe indelete (citisem ca nu e vorbaret dar cu mine a fost super) ca sunt copii care stagneaza ca dimensiuni si greutate in ultima luna si ca eroarea aparatelor e mult mai mare decat credem insa, ca atata timp cat bebe e bine, batile sunt ok, miscarile chiar daca mai rare tot exista... el nu considera ca fiind vreo problema. Mi-a spus sa ii pun toate intrebarile pe care doresc daca am nelamuriri si ca mi-a recomandat eventual sa fac un test de stres. Acum m-am linistit, maine voi ingurgita uleiul si vineri ma voi prezenta la spital sa vad ce si cum. Am uitat sa spun ca am colul de 4 cm inchis...

M-am lungit mai mult decat de obicei... As fi vrut sa va raspund fiecareia dar zau ca am uitat tot. Imi bubuie capul de la nervi, plans, cautari etc.

De fapt stiti care cred ca e problema medicilor, nu atat incompetenta cat lipsa de comunicare. Daca Badea mi-ar fi explicat toate astea si nu ar fi folosit termenul "rezista", total neadecvat, eu veneam acasa cu aceiasi in credere de pana acum. Asa am venit acasa fara sa inteleg nimic. Nu va spun in ce conditii se consulta la spital... ca nu mai mancati o saptamana. Ca sa nu mai vorbim de spectatori etc.

Ma duc sa pap ceva si revin cu mintea odihnita...

Inca o data o mie de

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

miruna ma bucur ca te-ai mai linistit . si stiu cum te simti cand nimeni apropiat nu intreaba ce faci sau cum te simti. si eu sunt la fel...desi am casa plina toata lumea este foarte ocupata cu altceva si pe mine ma lasa intr-un colt sa stau linistita . si eu avem temeri si suparari si nimeni nu ma asculta si plangeam singura dar fetele m-au sustinut. doar de asta ne-am strans toate aici

AMR...13 zile

Mergi la inceput