Novdec2010-BRAVO ALINA! BRAVO OLGUTZIKA!!"(150)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Scuze ca ma plang nonstop dar sunt la capatul rabdarii. Am ajuns sa ma rog de el sa imi faca cezariana... de unde imi era frica ca nu vrea naturala...

Miruna, eu zic sa te calmezi. Esti usor sub influenta mentalitatii ro, gata repede cezariana. Nu te supara pe ce iti spun dar orice medic de aici ar fi facut la fel, ai 38 desaptamani nu 41, de ce sa se grabeasca cu cezariana? Nu mai ai lichid deloc, copilul nu are deloc activitate fetala? Nu. Se constata o diminuare a activitatii fetale si o slaba sau inexistenta crestere in greutate. Atat. Nu te taie nimeni in Fr pentru asta si nu crede ca aici sunt numai incompetenti.
Inteleg perfect ce simti, esti mamica dar nu te panica mai rau decat este cazul. Ceri o a doua parere si atat. Nu insista cu cezariana si ce sa zic, ai incredere ca azi primesti o adoua opinie, cere eco de urgenta sau ce vrei, dar ca Badea nu ti-a acordat AZI cezariana, nu e de condamnat. Prea usor se sara cu bisturiul in Ro, mult prea usor, ma mir ca el e altfel, si bravo lui!

Sper sa intelegi exact ce iti zic, nu intra in panica!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Eva, nu cred ca suntem in masura sa-i spunem Mirunei ca daca beb are lichid si mai misca de 2 ori pe zi e bine, sa se calmeze. De multe ori instinctul de mama salveaza vieti. Suferinta fetala poate avea mai multe cauze iar repercursiunile marcheaza pe viata. Nici nu vreau sa intru in detalii ca nu are rost. Miruna are nevoie acum de parerea unui dr. competent, un dr. care nu te baga in seama si iti trateaza cazul superficial nu e de felicitat.

Victoria, mami de Anna Sofia, 38+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Scuze ca ma plang nonstop dar sunt la capatul rabdarii. Am ajuns sa ma rog de el sa imi faca cezariana... de unde imi era frica ca nu vrea naturala...

Miruna, eu zic sa te calmezi. Esti usor sub influenta mentalitatii ro, gata repede cezariana. Nu te supara pe ce iti spun dar orice medic de aici ar fi facut la fel, ai 38 desaptamani nu 41, de ce sa se grabeasca cu cezariana? Nu mai ai lichid deloc, copilul nu are deloc activitate fetala? Nu. Se constata o diminuare a activitatii fetale si o slaba sau inexistenta crestere in greutate. Atat. Nu te taie nimeni in Fr pentru asta si nu crede ca aici sunt numai incompetenti.
Inteleg perfect ce simti, esti mamica dar nu te panica mai rau decat este cazul. Ceri o a doua parere si atat. Nu insista cu cezariana si ce sa zic, ai incredere ca azi primesti o adoua opinie, cere eco de urgenta sau ce vrei, dar ca Badea nu ti-a acordat AZI cezariana, nu e de condamnat. Prea usor se sara cu bisturiul in Ro, mult prea usor, ma mir ca el e altfel, si bravo lui!

Sper sa intelegi exact ce iti zic, nu intra in panica!

Eva, nu cred ca suntem in masura sa-i spunem Mirunei ca daca beb are lichid si mai misca de 2 ori pe zi e bine, sa se calmeze. De multe ori instinctul de mama salveaza vieti. Suferinta fetala poate avea mai multe cauze iar repercursiunile marchaza pe viata. Nici nu vreau sa intru in detalii ca nu e cazul acum. Miruna are nevoie acum de parerea unui dr. competent, un dr. care nu te baga in seama si iti trateaza cazul superficial nu e de felicitat.

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Joy, pe ce fundament il tratezi tu pe Badea de "cosmeticiana"?
Serios acum...adica tu ai impresia ca noi cele pe forum suntem mai competente decat Badea? Eu o invit pe Miruna sa mai ceara o parere, chiar doua, si sa nu intre in panica. Atat. Ca e Badea incompetent, superficial si fara studii de medic ci de cosmeticiana nu pot spune. Nu ma arunc in astfel de afirmatii.

Tu iti dai seama ca are sute de paciente cu probleme f grave, probabil cazul Mirunei nu i se pare deloc de gradul 0. Si realizezi ca daca ne punem 100 de fete sa ii plangem de mila pleaca direct in balamuc?
Eu o rog pe Miruna sa se calmeze, daca tu o inviti sa se panicheze, in fond, e chestiune de optica.

Nu il stiu pe acest dr Badea dar remarc ca Miruna abia a ajuns la termen. Ea a pierdut dopul de 2 saptamani si de atunci se tot asteapta sa nasca. Faptul ca nu se intampla nimic ii da aceasta stare dar cand vroia ea sa nasca avea abia 36 saptamani, la 38 e deja satula si panicata. Asa explic eu multe din starea ei...

Mergi la inceput

PS: personal, un medic caruia ii zic eu "opereaza-ma azi ca instinctul meu de mama spune ca nu e ok" si el se conformeaza este cel putin incompetent. Medicina nu se bazeaza pe instincte...

O inteleg perfect pe Miruna si numai in pielea ei nu as vrea sa fiu, dar ce vreti de la ea acum? Sa ce? Sa se arunca sa comita orice nebunie, orice operatie cu oricine ca asa e mai bine? Care ar fi alternativa inteligenta? Nu mai bine se calmeaza si cere o alta opinie la rece?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

da fetele vaveti dreptate.....nu mai comand ala......ce bine ca va am pe voi

acum camasa de noapte imi da batai de cap....

Kitty

35+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 4 sau 5 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

da fetele vaveti dreptate.....nu mai comand ala......ce bine ca va am pe voi

acum camasa de noapte imi da batai de cap....

Kitty

35+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 4 sau 5 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Kitty, eu in general port camasi de noapte cu bretele si scurte ca lungi se ridica oricum si se infasoara in jurul meu noaptea. La maternitate am avut camasa asa cu bretele http://www.e t a m. com/lingerie/type-de-produits/nuisettes/bouquet-nuisette-beige-rose-marron.html, gasesti toate culorile, modelele, dar iti arat ca stil, sa dau usor breteaua jos si sa pot alapta si purtam pe culoar un halat peste. In rezerva eram in camasuta, dar eram singura in rezerva cu sotul. Cand erau medici sau vizite puneam un halat.

De data asta ma gandesc poate gasesc o pijama daguta, nu port de obicei dar aici nu stiu cum se imbraca lumea la maternitate si nu as vrea sa ridice lumea vreo spranceana pe acolo.
Si caut o pijama simpla, uni, comoda, ceva sa desfac repede nasturii sa aiba Noah acces la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Va deranjez cu o veste buna:

Tocmai a nascut Olgutzika!Bebe Alexandru e sanatos si tzipator!!Detalii aflam mai tarziu!

La multi ani,Alexandru!!
Felicitari Olgaa!!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Citat:

Joy, pe ce fundament il tratezi tu pe Badea de "cosmeticiana"?
Serios acum...adica tu ai impresia ca noi cele pe forum suntem mai competente decat Badea? Eu o invit pe Miruna sa mai ceara o parere, chiar doua, si sa nu intre in panica. Atat. Ca e Badea incompetent, superficial si fara studii de medic ci de cosmeticiana nu pot spune. Nu ma arunc in astfel de afirmatii.

Tu iti dai seama ca are sute de paciente cu probleme f grave, probabil cazul Mirunei nu i se pare deloc de gradul 0. Si realizezi ca daca ne punem 100 de fete sa ii plangem de mila pleaca direct in balamuc?
Eu o rog pe Miruna sa se calmeze, daca tu o inviti sa se panicheze, in fond, e chestiune de optica.

Nu il stiu pe acest dr Badea dar remarc ca Miruna abia a ajuns la termen. Ea a pierdut dopul de 2 saptamani si de atunci se tot asteapta sa nasca. Faptul ca nu se intampla nimic ii da aceasta stare dar cand vroia ea sa nasca avea abia 36 saptamani, la 38 e deja satula si panicata. Asa explic eu multe din starea ei...

La cosmetica ma astept sa-mi zica ca-mi rezista manechiura inca vreo 2 zile, dar cand e vorba despre copilul meu chiar nu accept o astfel de exprimare si presupuneri. Nu cunosc dr. personal, referirea mea am facut-o strict la discutia relatata de Miruna. Iar in competente nici n-am pretins ca ma compar, ca doar n-am facut aceleasi studii.

Ca are "sute de paciente cu probleme grave" (lucru pe care nici una nu-l stim), nu-i da dreptul sa neglijeze un caz in defavoarea altuia.

Nici n-am invitat-o pe Miruna sa se panicheze, nu i-am plans de mila si nici nu i-am zis sa se opereze poate n-ai citit ce i-am scris.

Tu vorbesti despre "mentalitatea din ro, dar chiar nu e cazul. In Fr. daca ai un caz cu semnul intrebarii, pana sa te trimita acasa iti fac toate investigatiile posibile, sa se asigure ca e toul ok, ca deh, nu-si permite vreun dr. un proces de malpraxis. Aici la noi, te trimit acasa ca n-au timp si de tine/n-ai dat spaga/n-au paturi in spital etc iar dc. Doamne fereste se intampla ceva iti raspund cu nonsalanta ca "nu se putea sti" si te trimit la Colegiul medicilor sa depui plangere

David Lloyd George

Mergi la inceput

Bine ai venit pe lume Alexandru! Felicitari Olgutzika

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Felicitari, Olguta!! Bine ai venit, Alexandru, sa cresti mare si sanatos!

Miruna, imi pare rau ca treci prin asa incertitudini si nelinisti acum, la final. Sa ne anunti ce ai facut la noua consultatie.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Doamne cum se naste pe aici....
FELICITARI NOILOR MAMICI SI BUN VENIT URSULETILOR !!!

Am apucat sa citesc aseara dar cand sa scriu.... m-a chemat datoria.
Corina sper ca ti-ai mai revenit dupa experienta de aseara. Am patit-o si eu cu Teo, cu o bucatica de mar..... e horror, totul e sa nu te pierzi desi e foarte dificil.
La mine cel mai horor a fost in vara cand erau valuri puternice pe mare si desi apa imi venea pana la slip, cand a venit un val mare mi-a smuls copilul din brate (avea colacelul la gat) si a dus-o la mal. Am inebunit secundele alea pana a trecut valul si a ajuns iar in bratele mele.

Sugubina au venit colaceii? Poate mi-ai zis dar nu mai stiu. Stiu ca la Ana-Vio a venit si mai trebuie la cineva dar neuronu meu inca nu s-a intors din vacanta.

Sebi mic e bine, a inceput sa doarma calumea, ma trezeste o singura data noaptea, dar ma tine o ora treaza, iesim zilnic afara ca e cald si frumos. Teo l-a lovit de doua ori si nu prea am stiut sa gestionez situatia. A stat langa el, si de-o data l-a lovit, desi in general il dragaleste. Cred ca o afecteaza sa ma vada cu el in brate cand il alaptez dar desi nu e usoara mereu o iau si pe ea in brate.
Cezariana mea e ok, cred ca s-a legat bine ca nu ma mai doare cand tusesc. Daca nu ar fi tzatzele astea enorme si pline de lapte as dormi pe burta. Asa.... dorm cu scoci din cauza ranilor si ca sa nu fac lac tot patul.

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput