Novdec2010-BRAVO ALINA! BRAVO OLGUTZIKA!!"(150)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Miruna, eu nu am cum sa te ajut decat cu un gand bun ;
fa ce crezi tu ca e mai bine pentru copil si o sa vezi ca o sa se rezolve intr-un fel!

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Scuze ca ma plang nonstop dar sunt la capatul rabdarii. Am ajuns sa ma rog de el sa imi faca cezariana... de unde imi era frica ca nu vrea naturala...

Miruna, eu zic sa te calmezi. Esti usor sub influenta mentalitatii ro, gata repede cezariana. Nu te supara pe ce iti spun dar orice medic de aici ar fi facut la fel, ai 38 desaptamani nu 41, de ce sa se grabeasca cu cezariana? Nu mai ai lichid deloc, copilul nu are deloc activitate fetala? Nu. Se constata o diminuare a activitatii fetale si o slaba sau inexistenta crestere in greutate. Atat. Nu te taie nimeni in Fr pentru asta si nu crede ca aici sunt numai incompetenti.
Inteleg perfect ce simti, esti mamica dar nu te panica mai rau decat este cazul. Ceri o a doua parere si atat. Nu insista cu cezariana si ce sa zic, ai incredere ca azi primesti o adoua opinie, cere eco de urgenta sau ce vrei, dar ca Badea nu ti-a acordat AZI cezariana, nu e de condamnat. Prea usor se sara cu bisturiul in Ro, mult prea usor, ma mir ca el e altfel, si bravo lui!

Sper sa intelegi exact ce iti zic, nu intra in panica!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

mirunam,

Ai PM de la mine.
Du-te astazi si nu te mai chinui nicio ora in plus.

Iti tinem pumnii

Va pup pe toate, fete curajoase!
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Onniex am raspuns la PM.

Eva, ai dreptate, mai mult decat mentalitate este dorinta de a scapa si de a vedea copilul in siguranta. Daca as putea avea incredere deplina in vreun medic nu m-as arunca nicicum. Din pacate aruncatul e unul de salvare mai mult. Urasc cezariana din toata inima.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

eva.......cezariana= taxa dubla.....in Romania a ajuns sa fie aplicata cezariana cam din orice motiv!

Miruna e panicata datorita atitudinii lui nenea doctor....mai ales ca e cam la final de drum si acum e mult mai vulnerabila!

acum hai ajutama cu o parere....
http://www.ingerasultau.ro/igiena-sanatate_diverse_-cutie-pentru-accesorii-happy-nappy-litaf-p-1336.html

deocamdata nu e gata camera Evei si vreau sa "tunez" dormitorul meu cat de cat pt confortul ei.....ti se pare practica chestiunea care e postata mai sus?

a....inca o intrebare.....intradevar stupida.....voi sunteti pro sau contra chiloteilor de unica folosinta in spital?

si inca sunt la capitolul "cautat camasi de noapte pt alaptat"...deocamdata am gasit doar pijamalutze si singura camasa de noapte care am gasit-o era neagra

Kitty

35+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 4 sau 5 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Miruna, eu nu vreau sa dau cu batul in balta, de prea multe ori medicii nostri au ratiuni ascunse pentru recomandarile lor, si nu sunt intotdeana ratiuni care tin de binele pacientului. Dar in acelasi timp, de multe ori si noi ne panicam foarte usor si ii judecam dupa criterii gresite. Eu stiu ca Badea e un medic bun, parca nu-mi vine sa cred ca ar pune in pericol viata copilului tau pt ca nu are timp de o cezariana.
Dar pentru linistea ta si eu iti recomand a doua parere. Tutu e si medicul meu. Mergi direct la cabinet, fara programare fara tam-tam, asteapta-ti randul si povesteste-i tarasenia. Te va asculta si iti va da cel mai bun sfat. Mergi cu incredere, nu te mai "impiedica" in programari.

37+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

acum hai ajutama cu o parere....
http://www.ingerasultau.ro/igiena-sanatate_diverse_-cutie-pentru-accesorii-happy-nappy-litaf-p-1336.html

deocamdata nu e gata camera Evei si vreau sa "tunez" dormitorul meu cat de cat pt confortul ei.....ti se pare practica chestiunea care e postata mai sus?

a....inca o intrebare.....intradevar stupida.....voi sunteti pro sau contra chiloteilor de unica folosinta in spital?

si inca sunt la capitolul "cautat camasi de noapte pt alaptat"...deocamdata am gasit doar pijamalutze si singura camasa de noapte care am gasit-o era neagra

Kitty

35+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 4 sau 5 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Kitty, ia uite, draga mea, cu ce pleaca je la spital:
http://www. laredoute. fr/vente-slips-jetables-(lot-de-10).aspx?productid=324058005&documentid=201210&categoryid=55882309&numberpage=1&pos=15_n_n sterge tu spatiile ca altfel nu e ok

Ca eu nu imi cumpar chiloti de mamaie sa ii si pastrez. Apoi revin la lenjeria obisnuita, dupa vreo 10 zile de tampoane si lohii.

Sa stii ca acele cutii or fi ele practice si ce vrei tu dar merita? Mie mi se par uratele din plastic, strici mobila. Eu il schimb pe comoda, acolo am salteluta de infasat, nu as atasa nici de comoda din lemn, nici de patut plasticul ala. Asta strict dpdv estetic.
Gasesti la IKEA saculeti pe care ii agati pe lateral, veseli, culori de bebe, haioase, din panza, sunt practici si ei si parca dau mult mai bine. Si mult mult mai ieftini.
In orice caz, eu plasticul acela nu i l-as pune si sa mai dau si gauri de dibluri pt ele....nuuuuu

Eu aveam o trusa normala pe care o aduceam in camera pt toaleta. Scutecele stau frumos pe comoda impreuna cu cutia de servetele si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

crisuletz ai putea incerca asta http://www.ikea.ro/product/show/code/70163263

Mami fericita si implinita de Iulia si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Crisulet mai poti sa iei asa http://www.ikea.ro/product/show/code/60139301 sau asa http://www.ikea.ro/product/show/code/40139302
si sunt haioasa si pt copii. eu mi-am luat broasa. mi se pare super tare . clovnu nu e chiar asa incapator.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Uite ce avem noi de la Ikea pentru camera lui Luca, mai punem acolo aleze, produse sanitare si altele pt toaleta, prosoape, etc

Exact asa avem albe, doua

http://www.ikea.ro/product/show/code/50188957

Se prind pe sistem arici de un suport metalic inalt, gen dressing.

Mergi la inceput