Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Vivela - ceea ce ne descrii tu se cheama "atachment" si sunt si eu foarte interesata sa aud parerea ta, DUBLU mamica:). La David spuneai ca nu ai practicat Ap-ul... in masura in care o faci cu Damian, in calitate de bebelus...
Dezvaluie-ne tot: poate nu vom ajunge sa gresim!
Mai spune-ne ceva: co-sleepingul l-ai practicat si la David?

pupici de la noi, pe curind!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mary, sincer n-am pretentia de AP cu niciun copil, nici macar n-am studiat prea mult AP-ul, dar am aplicat instinctiv unele lucruri.
cosleepingul l-am aplicat si la David, eu nu i-am zis cosleeping, ci instinct de supravietuire pt mine . am insistat (de ce, nu-mi mai amintesc) ca el sa adoarma singur in pat la el. l-am chinuit cu diverse metode - toate se lasau cu plans si spaima de a ma pierde. n-am rezolvat nimic, doar ne-am chinuit reciproc. el a plans muuuuult la el in patut, eu am plans la fel de mult la mine in pat si in final tot ajungeam amandoi in acelasi pat. si acum dormim impreuna.

Damian nu vrea mereu sa doarma cu mine, dimpotriva. el vrea doar cat suge si inca un pic, dar dupa o vreme se da mai incolo sa nu ma mai atinga. daca il pun la el in pat, e numai bine. dar cine are puterea in creierii noptii sa se ridice din pat? . asa ca doar il imping mai incolo si rezolvam problema. cand suntem toti 3 (eu si cei 2 D) e mai dificil, n-avem patul asa mare ...

prin umare am decis sa fac cum vor copiii in privinta asta, ca n-am incotro. doar n-or dormi cu mine pana s-or insura. si eu am dormit cu parintii mei pana la 6 ani, cand am zis gata, dorm singura. fara ca ei sa-mi zica ceva. si cred ca n-am dezvoltat cine stie ce fobii sau manii sau mai stiu si eu ce.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare fetelor!

Vivela, am primit cartea, multumesc mult! abia astept s-o citesc
Mai nou sunt pusa pe citit: am 2 carti despre copii (Cum sa fiu o mama buna pt copilul meu - dar care mi se pare mai utila mai tarziu, nu neaparat in stadiul asta) si sfaturi pt cresterea copilului de la 3 la 6 ani - tot dpdv psihologic. Ah, si mi-am luat si cartea Mananca, roaga-te, iubeste, asta pt delectarea mea. Asa ca tv nu mai deschid, oricum dupa ce citesc 2-3 pagini imi pica ochii in gura.
Azi recidivez cu teatrul
Si sunt numai off-topic pe-aici, asa ca mai bine fug

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Salutare fetelor!

Vivela, am primit cartea, multumesc mult! abia astept s-o citesc
Mai nou sunt pusa pe citit: am 2 carti despre copii (Cum sa fiu o mama buna pt copilul meu - dar care mi se pare mai utila mai tarziu, nu neaparat in stadiul asta) si sfaturi pt cresterea copilului de la 3 la 6 ani - tot dpdv psihologic. Ah, si mi-am luat si cartea Mananca, roaga-te, iubeste, asta pt delectarea mea. Asa ca tv nu mai deschid, oricum dupa ce citesc 2-3 pagini imi pica ochii in gura.
Azi recidivez cu teatrul
Si sunt numai off-topic pe-aici, asa ca mai bine fug

Sa aveti o zi frumoasa!

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

Ti-am zis ca o am si e pentru baietei mai mari(Cea "cum sa fiu o mama buna pt fiul meu")

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_caprui spune:

[/quote]

iti recomand "mami, tati, ma auziti?" de j. salome, daca nu ai citit-o deja. daca n-o ai, ti-o pot da in format electronic, am citit-o de cateva ori si mereu descopar cate ceva in plus.

artu .
te rog frumos, imi poti trmite si mie carte - suna foarte interesanta
adresa mea de mail este claudica_25@yahoo.com

Traiesc in Orasul Alandala
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

HALLI HALLO,

ECATERINA SI IUSTINA!!!!

SABINA

IRIS

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello tuturor

Multumim Aly, da, azi implinim 7 luni!

La multi ani sarbatoritilor de azi!

E si Ziua oficiala a inceperii autodiversificarii la noi si eu nu am ce imi trebe ptr asta ; la mancare ma refer.

Carla, cum au descoperit mazarichile ca din canute curge apa?? Avem si noi o canita insa doar rosul ciocului e interesant ptr ca e din silicon; altfel nimic
Poate ptr ele sunt invatate cu biberon...?

Sorana, spor la citit; eu sunt la National Geographic; cat despre teatru

La noi jucaria zilei e setul de caserole de plastic in care punem tot felul de chestii; ea le arunca pe jos, eu le iau si tot asa.

Vero, eu aleg momente dupa somn cand e vesela; nu pun ore ptr ca am avut la programe cu ora fixa la baieti iar acum fac altfel. E "la liber" mai totul
Fructele candva dimineata (10-11) si legumele pe la 5 cred.
Laptele la cerere se va regla cu mesele, nu-ti face probleme

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Dragele mele,

La multi ani Sabina pentru cele 7 lunite.

Bine v-am regasit dupa atata vreme. Am fost plecati la Poiana la nunta cumnatului meu, a fost foarte frumos, dar cu multa alergatura din Azuga-Brasov-Poiana-Brasov-Azuga, 2 zile am fost capiata de cap, am carat-o si pe Alex dupa noi. Un balamuc total. Colac peste pupaza de 11 ani de cand suntcu Silviu nu a varsat o data, duminica noaptea a varsat toata noaptea, luni seara am ajuns acasa, a inceput Alexandra, abia azi se simte bine, dar e tot pe regim. Nici acum nu stiu de la ce li se trage, a fost si nasul, care a stat cu noi la masa, ori mancarea, ori vreun microb, nu stiu. Bine ca a trecut. Picele mici ca si Ilinca tot tusesc, si eu am revenit la Prospan, nu stiu cum o mai scot la capat, vineri le scot o tura la munte poate isi mai vin in fire. Despre papa noi mancam bine mai ales cu carnita, a inceput si Iusti sa vina din urma si sunt f multumita.As vrea de maine sa incep cu branzica de vaci. Nici eu nu am curaj sa ma bag la autodiversificare. Mi-e groaza de inec, am vazut la Alexandra cate faze care m-au marcat teribil. Oricum piticele au inceput sa manance mult mai bine decat Ale si asta ma bucura teribil. Program fix nu avem nici noi si nici sa nu aud, eu nu traiesc ca la armata, nici copiii mei nu o vor face.

Vivela, Sorana relax. Faceti ce va spune instinctul, sunt etape si etape, si eu am trecut la randul meu cu Alexandra prin diverse perioade unele chiar foarte dificile cand ajungeam la disperare si mama imi spunea ca nu stiu sa o educ, plangea sufletul in mine. O sa vedeti, ca toate trec. Nu inseamna ca nu sunteti mame bune, ca nu stiti sa va purtati cu copiii vostri. Nu sunt de acord cu asta. Sunt convinsa, ca sunteti cele mai bune mame din lume si nimeni nu v-ar putea inlocui.

despre dormit in pat cu bebe, nici unul dintre copiii mei nu a dormit o vreme indelungata in pat cu mine. Daca a vrut sa o faca niciodata nu l-am dat la o parte ca asa scrie la carte. Insa ele se simt mai bine in patuturile lor. Alex vine si mai doarme cu mine cand se simte rau, altfel prefera spatiul ei.

Tot am vrut s ava zic, ca eu am cumparat niste lingurite de silicon f bune marca baby comfort de pe bebelusultau. Sunt extraordinar de bune si de moi.

Fug, ca se trezesc teroristele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_

HALLI HALLO,

ECATERINA SI IUSTINA!!!!

SABINA

IRIS

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

helloooooo, unde sunteti?

Sabina, bun revenit!

Eu am reusit sa calc stramb asa ca am o glezna cat un pumn de Arturic. Pt ca alaptez nu pot lua decat acetominofen si nimic aplicat local in afara de gheata.

Asa ca sunt un fel de semi cutu-schiop.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La multi ani sarbatoritelor de azi!

Artu
imi pare rau de mana.Revenire rapida
M-am uitat iar la filmulete,ce are Sabinuta la manuta?Superbe si pozele,o scumpica "deghizata"

Sabina tare frumos si degajat povesti de gemanuteImi place

Meniul de azi:supa
avocado
si lapte
I-a placut MAXIM

In inteligenta mea maxima am luat azi Nan HAa,o avea ceva dc ii dau d'asta?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput