Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
r_ocsy spune:
Buna !
Am revenit si noi; cateva zile nu am avut net . In plus, sunt cam obosita in timpul zile si trag si eu cate un somn cand doarme Sofia pentru ca draguta de ea se trezeste pe la 6 dimineata (in cel mai bun caz ), ea respecta ora de vara cand se trezea la 7 . Si am asa o zi de lungaaaa cu orarul asta !!!
Cand se trezeste la 6 zic mersi, ca avem si dimineti in care ne trezim la 5 de nu mai sunt buna de nimic toata ziua. In schimb, seara pica lata la 8:30 si atunci eu si tati profitam de liniste si ne bucuram unul de altul ( deci nu mai bantui pe net nici seara ).
Va si va urez o zi placuta !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Ioana5255 spune:
Carla eu i-s spune si vreo 2. Daca esti din Romania nu inseamna ca nu ti se poate livra un produs, ca tu cel putin vb lb ei, pe cand ea poate nu si Romania nu e tara din coctier cum poate multi englezi o cred si pana la urma este dreptul tau sa primesti produsul si daca ea s-a bagat la chestia asta sa respecte clauzele ebay, sa fie un bun vanzator, ca altfel ii faci review negativ.
yoyoyo spune:
SPUNEI CA CREZI ; THIS MUST BE A JOKE
REALAURACE SCHEMA AVETI DE TRATAMENT, PROSPAN E BUN? CA SI MIE MI-A PRESCRIS
TUSESTE SI UN PIC MUCI
veronicach spune:
preturi de expeditie http://www.royalmail.com/portal/rm/content1?catId=400036&mediaId=400347
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe
arturicii spune:
Maribell, eu am sita www.ikea.ro/product/show/code/90112531" target="_blank">asta
este f ok; merge la orice oala
Ioana & Arturicii'S
arturicii spune:
Hello tuturor
credeam ca nu apuc azi sa intru dar am un respiro mic mic
Nana, scoate te rog cartea de chimie si lumineaza-ma si pe mine cu nitratu si nitritu
Imbracat ptr cei mici;din fericire nu plange nimeni la imbracat sau dezbracat; insa avem problemele de organizare cu baietii care, nemaifiind la stadiul de a fi imbracati ci de a se imbraca singuri, se imbraca in ritmul lor nu in ce ritm ar fi nevoie ca sa nu intarziem pe undeva de ex.
Carla, nu ma pricep; tac si invat din ce zic fetele
Piciorul, se cam inegrise aseara (intr-un loc) insa i-am oferit-o pe Arnica si pare ca e mai vesel azi; oricum nu ma mai doare chiar asa.
Iustinica, felicitari! Asa, cheama-l pe tati acasa la joaca
Rocsy, bun revenit netului tau la tine acasa si tie printre noi
D mare, bravo tine, tine-o pe mami in forma; o urare ca aceasta pe zi si o sa ai o mami super vesela mai tot timpul
Ioana & Arturicii'S
maribell spune:
FELICITARI....PT PRIMELE CUVINTE:
IUSTINICA !!!!!
SEBI BABY !!!!
ARTU .....IN OALA ABURESTI LEGUMELE?????
MIE IMI PLAC FOARTE TARE LEGUMELE FIERTE/ABURITE....CU UN GRATAR ALATURI... CRED CA O SA ACHIZITIONEZ UN STEAMER, DAR CEL DE LA AVENT E FOOOOOOOOOARTE SCUMP......E MISTO DAR PRETUL LASA DE DORIT.
tocmai am venit si noi de afara....e superb aici, nu stiu cum e in buc, si a papat buburuza mea 100ml de supa cu nitriti....pt ca ii place si pt ca inca nu am blender, dar imi cumpar si din ala , si tot nu ajung la 7 mil cat costa cel de la avent.
SABINA YOYOYO am uitat ca nu am card in ro, asa ca sapt viitoare imi fac unul, si apoi va contactez pt indrumare....va multumesc frumos
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
Jocurban spune:
Yoyoyo, m-am uitat acuma prin albumele copiilor, dar nu te-am gasit, ca sa te recunosc! Da,Colegiul B. ... promotia 1998. It's a small world.
Scaunel eu as vrea neaparat bumbo, tocmai pentru ca n-are alte dispozitive de prins, deci e simplu si practic... Daca cumva te hotarasti si tu, putem cauta pe eBay, cu livrare in Franta... si spoi trimise la noi. Vad ca altfel greu sunt de gasit produse cu livrare in Romania...
Nana, mersi de info... o sa mai sap si eu pe google cand am vreme, ca-s tare derutata...
Iustinica, bravo!!!!
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor
arturicii spune:
Maribell, pun intr-o oala sita pe care ti-am aratat-o, pun apa cat sa nu ajunga la sita, pun legumele si pun pe foc; se aburesc super
Ioana & Arturicii'S
Jocurban spune:
Legat de eBay, multumsc de raspunsuri...
Intr-o lume ideala, trebuia sa ma tin tare si sa-mi cer drepturile. Insa, cum zice provesbul: cu rusinea si cu cinstea mori de foame, apucasem sa-i trimit un mail politicos in care i-am explicat ca nu-s okey cu decizia ei, dar cum n-am de ales asta e siuatia si n-am chef sa-i fac ei probleme, interesul meu fiind sa-mi gasesc produsele de care am nevoie. Oricum, feedback inca nu i-am dat, deci ii pot pune unul negativ.
Pana la urma, scopul care e? Eu tot fara bumbo am ramas, iar daca o pot obiga sa mi-l trimita, il poate "aranja" putin inainte de expediere, ca sa se razbune...
M-am simtit ca in bancul cu regele ala ce traia peste mari si tari, care s-a trezit intr-o dimineata, s-a uitat pe geam si a exclamat: Vai, ce departe locuiesc!
Mailul ei:
"Dear jocurban,
It is with regret that I contact you, thank you for your sale of the above item, however I am really sorry it was by mistake that it was listed as 'overseas buyer' as it is far to expensive to post overseas for an item of this weight and size it would cost well over the price stated in the listing, I am so sorry and hope you will not be offended, it was a genuine mistake, I am a good seller read my feedback, I did not do this on purpose, please do not leave me negative feedback, i refund your money through paypal, hope you manage to get the item you want."
Si raspunsul meu:
"Hello bolt_2004,
It seems I don't have a choice and I must accept the situation, although I'm not very happy with it...
You see, this was my first experience with eBay and I was really confident that I will receive that bumbo, because my 7 months twins are just about to start feeding with solids and I was looking for two bumbo chairs urgently...
It's curious... A friend of mine just bought a bumbo and she payed only 10£ for the delivery. I thought 14£ was more than enough for shipping the packet to Romania (which is still in Europe). Maybe you should double-check with your provider, it seems that there are other ways to send your packages, for a better price.
Anyway, I won't give you a negative review, my interest here is to buy something I need, not to make problems to other users.
Brgds,"
Si din nou ea (cu bla-bla penibil):
"Dear jocurban,
THANK YOU VERY MUCH, YOU ARE A VERY GENEROUS PERSON, I FEEL TERRIBLE THAT I HAVE LET YOU DOWN, I HOPE YOU WILL BE ABLE TO FIND THE ITEMS YOU ARE LOOKING FOR, I THINK MINE MUST BE SO EXPENSIVE WITH THE PROVIDER BECAUSE OF THE SHAPE, WIDTH AND HEIGHT OF THE BUMBO WITH THE BOX, AS I AM NOT ABLE TO FIND A CHEAP PROVIDER.
THANK YOU"
Inteleg de la voi ca trebuia sa fiu mutl mai dura...
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor