Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 17
n_a_n_a spune:
In fructe si legume exista nitrati din motive naturale (plantele ii iau din apa si sol, se hranesc cu ei), dar mai ales din cauza ingrasamantului artificial folosit la fertilizarea solului. In conditii de pastrare proasta a fructelor si legumelor, bacteriile descompun nitratii in nitriti, care sunt substante daunatoare pentru sanatatea omului. Tre sa imi mai scormonesc nitel memoria, ca nu mai stiu daca nitritii de distrug prin fierbere (mama ei de chimie !)
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
pozici si filmulete
maribell spune:
HAI CA PANA LA URMA NU SUNT SINGURICA PE AICI....
NANA merci de site-ul cu steamer-ul de le avent......tare scump mai este....brrrrrrrrrrrr
http://www.mytoys.de/JEMINI-Hello-Kitty-Aktivit%C3%A4tsbuch/Erstes-Spielzeug/KID/de-mt.ba.ca05.02/1887437"kitty[/url]
http://www.mytoys.de/Vtech-Baby-Hello-Kitty-Tr%C3%A4um-S%C3%BC%C3%9F-Mobile/Mobile/Babyspielzeug/KID/de-mt.ba.ca02.05.(de-mt.to.ca02.03.10)/2011608"kitty[/url]......ce zici????
si buburuza mea mai urla cand o imbrac, dar nu o bag in seama
eu reactionez can plange de durere, foame....chestii serioase
CARLA .si a mea prefera la pielea goala.....
REPET: IMI PUTETI RECOMANDA O/UN PEDIATRU/A BUN/A DIN BUC PT A/AL VIZITA VINEREA VIITOARE......VA ROOOOOOOG
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
n_a_n_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jocurban Nana, Vivela... si eu patesc la fel cu imbracatul... de cateva saptamani tipa amandoua fetele ca apucatele, imi vine sa le pun dop! Mai ales dupa baita e tragedie mare la maneci, oricat de largi ar fi... Cum ma observa cu body-ul in mana, cum incep sa tipe si sa dea din manute! Si pana acum n-au avut nicio problema! Si, intocmai ca Adelina, nici ele nu protesteaza deloc la dezbracat! Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume! Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010). Blogul mazarichilor Albumul mazarichilor |
Daaaaa, manecile sunt cea mai mare tragedie . Noroc ca sta in fundulet si o pot imbraca mai repede asa, urla, dar nu se arunca pe spate... Pai a venit varsta protestelor; sunt curioasa cat ma mai lasa sa-i curat urechile in liniste...
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
pozici si filmulete
maribell spune:
SABINA ....MERCI
pana acum am cotrobait pe mytoys.de....acum il incerc pe celalalt ....merci mult
YOYOYO ai pm
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
Jocurban spune:
Cred ca va spusesem ca am licitat pe eBay pentru bumbo. Un scauenl reusisem sa-l castig, il platisem, asteptam livrarea... Aseara insa am primit un maild e la vanzatoarea scaunelului, prin care ma anunta ca mi-a returnat banii si sa nu ma supar, dar Romania e prea departe si e prea scump pentru ea sa mi-l livreze... chiar ca transportul fusese 14 lire, suficient zic eu, pentru un asa colet. Tipa ma ruga sa nu-i pun review negativ, ca ea e un bun vanzator, bla-bla...
M-am suparat tare. Vero, Corina? Ce sa fac? Sa las treaba asa? N-am niciun chef sa-i fac tipei review-uri negative, dar daca ea e un "bun vanzator" tocmai pentru ca atunci cand o da in bara se raga de fiecare pagubit sa nu-i dea feedback negativ...
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor
corinasmile spune:
citat din mesajul lui Jocurban Cred ca va spusesem ca am licitat pe eBay pentru bumbo. Un scauenl reusisem sa-l castig, il platisem, asteptam livrarea... Aseara insa am primit un maild e la vanzatoarea scaunelului, prin care ma anunta ca mi-a returnat banii si sa nu ma supar, dar Romania e prea departe si e prea scump pentru ea sa mi-l livreze... chiar ca transportul fusese 14 lire, suficient zic eu, pentru un asa colet. Tipa ma ruga sa nu-i pun review negativ, ca ea e un bun vanzator, bla-bla... M-am suparat tare. Vero, Corina? Ce sa fac? Sa las treaba asa? N-am niciun chef sa-i fac tipei review-uri negative, dar daca ea e un "bun vanzator" tocmai pentru ca atunci cand o da in bara se raga de fiecare pagubit sa nu-i dea feedback negativ... Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume! Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010). Blogul mazarichilor Albumul mazarichilor |
eu as insista. conform regulilor ebay, e obligata sa ti-l trimita.
daca tot nu vrea, ai optiunea de "open case", ca sa vada client service-ul si sa te ajute. dar s-ar putea sa dureze...
si daca nu se rezolva deloc, as da feedback negativ, care pt asta exista.
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
veronicach spune:
si eu i-as raspunde f politicos ca e obligatie ei asumata
ca tu ai avut incredere bla bla
si Royal mail air e chiar mai ieftin de 15 lire trimiterea in ro
eu tocmai am trecut printr-o foarte urata experienta cu o tipa care mi-a spus ca nu trimite in ro(asta era in regula) pentru ca..ii e frica
si am incercat sa trec fara sa spun nimic dar apoi i-am scris ca ea nu risca nimic, avand in vedere ca platesti in avans, deci de ce sa-i fie frica?
ca m-am simtit ranita de motiv si sper sa nu aiba legatura cu nationalitatea mea caci asta ar fi f trsit
apoi i-am urat succes cu vanzarea
si am incheiat "cu respect"
la care tipa imi raspunde ca e dreptul ei legal sa refuze sa trimita( de parca i-as fi contestat eu asta)
si ca daca o mai deranjez apeleaza la politie
asa ca...pe mama ei...nu ii da feedback pozitiv;))
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe
cris_09 spune:
citat din mesajul lui Ioana5255 Iustinica a zis "tata" si tata nu era prin zona Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
WOW,felicitari!!!
Bravo Iustinica
Sebi zice doar mama,cand e nervos foarte clar,in rest doar silabiseste maaa-maaaa,buuuuu-baaaa,baaaa-baaaaa
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
corinasmile spune:
citat din mesajul lui Jocurban Cred ca va spusesem ca am licitat pe eBay pentru bumbo. Un scauenl reusisem sa-l castig, il platisem, asteptam livrarea... Aseara insa am primit un maild e la vanzatoarea scaunelului, prin care ma anunta ca mi-a returnat banii si sa nu ma supar, dar Romania e prea departe si e prea scump pentru ea sa mi-l livreze... chiar ca transportul fusese 14 lire, suficient zic eu, pentru un asa colet. Tipa ma ruga sa nu-i pun review negativ, ca ea e un bun vanzator, bla-bla... M-am suparat tare. Vero, Corina? Ce sa fac? Sa las treaba asa? N-am niciun chef sa-i fac tipei review-uri negative, dar daca ea e un "bun vanzator" tocmai pentru ca atunci cand o da in bara se raga de fiecare pagubit sa nu-i dea feedback negativ... Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume! Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010). Blogul mazarichilor Albumul mazarichilor |
deci si in numele Veronicai eu i-as scrie ca motivul invocat de ea nu e suficient pt a refuza vanzarea, si ca ai pierdut x zile cu licitatia ei, apoi inca x asteptand produsul. zi-i ca daca refuza in continuare, nu numai ca ii vei da feedback negativ, cu vei deschide "a "Non Performing Seller" dispute".
sa stii ca tot poate sa refuze, dar macar va avea de suportat consecinte duble si poate o mai pune pe ganduri treaba asta.
bafta!
p.s.: vezi ca ti-am dat si pm
Corina, mami de Maria (14.06.2010)