Sezatoarea canadiana (197)
Raspunsuri - Pagina 5
nelia spune:
Simi, exact asa arata prima mea pisicuta. Am luat-o de la o sora de-a bunica-mii cind aveam 7 ani si am adus-o in brate pina casa, vreo doi kilometri... m-a zgiriat toaaataaa... dar nici ca i-am dat drumul, era pisica mea. S-a speriat bunica-mea cind m-a vazut si a fugarit-o cu matura... dar apoi a fost al treilea prieten al meu si tovaras de joaca (dupa lupoaica Laica si ciobanescul Grivei). Pe pisica o chema Irina, eu i-am pus numele. Sa va traiasca! Si vrajitoarea dulce la fel!
Mey, ia incetati voi cu povestioarele de groaza despre pisici... ca plec cu ea in buzunar. Unde ma tirii cu trei pe strazi si prin parcuri, ce mai conteaza inca una mica!?!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
ankalaura spune:
Si iata ca am obtinut prima mea nota canadiana, un A- care m-a nemultumit total!
Cand am aflat ca 80% din clasa luasera de la B incolo, si dintre ei, mai bine de o treime luasera C si C-, mi-a mai venit inima la loc - nu in raport cu restul, ci in raport cu propriul meu sistem de evaluare. Adica deja ma vedeam cea mai fraiera cu minusul ala care se zgaia la mine! Dupa sistemul meu, A+ e excelent, A e foarte bine, A- e "loc de mai bine". Se pare insa ca in sistemul lor, B+ e bine chiar spre foarte bine, B- e un bine rezonabil, si de abia de la C+ e loc de mai bine.
Pentru vreo doua ore m-am linisit; au fost doua tipe care au fost asa suparate de nota incat au plecat la mijlocul cursului, mi-a zis o quebecoasa ca ea n-a vazut asa ceva pana acum.
E drept, cursul e al naibii de greu, e cel mai greu din program, si are niste exigente extrem de ridicate, dar consider ca am gresit niste tampenii (n-am facut deloc referiri la lecturi, dar de ce credeti?? Ca nu stiam in amanunt ce e sistemul A.P.A, si nu stiam daca tre' sa pun ghilimele sau numai referinta, etc... o porcarie de argument!)
Intre timp m-am pus la punct cu sistemul A.P.A, am bagat la cap treaba cu lecturile si contextualizarea si data viitoare trebuie musai sa vin acasa cu un A+.
In micul meu orgoliu personal m-a putin gadilat faptul ca am doi colegi, ambii pe franceza langue d'enseignement, si amandoi au luat B si B-, ori in cazul lor, nu am nici cea mai mica indoiala ca se pricep la redactari!
Nah, asta ca sa vedeti ce treaba am eu la ora 10 online...
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Ah, ti-am spus cit ma bucur, nu? Parca as fi intrat io! |
Nelia,
Ladies, urmeaza un sir de reply w/quote, ca eu n-am deschis decit seara azi computerul, mor de somn si memoria ma lasa... da' ma lasa...
Simonna spune:
citat din mesajul lui Podeanu Eu cind ma voi uita in jos din Tara Bebelusilor imi aleg familia Pitt-Jolie |
Io crez ca mi-as alege pe unii de stau in Rive Sud, de se mascheaza de Halloween si, la chefuri cu piscina provoaca oamenii normali la cap sa intre imbracati in numita piscina... Fac rost si de frate geaman daca trebuie!
S.
Simonna spune:
citat din mesajul lui cge Radu, felicitari !! Simonna si celorlati din casa ca toti ati muncit ptr examenul asta. Mereu ma intreba Victor de Radu, ce a facut. Acum o sa se linisteasca si el. |
... si o sa zica si el de R. cum zicea R. de colegul lui Stefan: "Daca ala a intrat, intru si eu!" :))
Pupam viitorul coleg al lui R.
Catrinel sa-vu-rea-za zacusca!!!
S.
Simonna spune:
citat din mesajul lui delphin SIMONA felicitari lui RADU si voua parintilor . Si eu imi doresc tare mult sa am copii la acea scoala. Om vedea! |
Acea scoala like in, textual, Intrnationala din Laval? Sau programlu in sine, le o scoala de pe linga voi?
S.
Simonna spune:
citat din mesajul lui casandra Simonna, felicitari pentru Radu si pentru tot ce ai facut pentru el! Ai un copil tare bun, nu doar la invatatura, mi-e tare drag de el :) Mi-l aduc aminte in parcul din DDO, unde l-am vazut asta vara, ce cuminte statea in leagan, cu surioara lui in brate. M-a impresionat un baiat asa sensibil :) A spune te iubesc înseamna a spune nu vei muri |
Multumesc, Casandra! Adevarul e ca s-a schimbat mult de cind cu Miss Z., e evident mult mai responsabil, parca a crescut dintr-o data!
S.
Simonna spune:
citat din mesajul lui iselin Simona, presupun ca nu mai demenajezi... Felicitari copilului! Si chiar asa la ce colegiu mergeti? |
Eu ti-am mai spus tie - si acum sint cu gura pina la urechi, pe cuvint - cum imi zicea mai mama cind eram mica: Rizi, tu, rizi, Harap Alb...
Singura mea durere in chestia asta e ca nu mai demenajez... Ca ma si vedeam in cutii... Eh, nu poti sa le ai pe toate!
S.
Simonna spune:
citat din mesajul lui Ana Stroe Simonna , io am zis:)), ma bucur foarte tare, pe bune! sunteti o echipa tare faina acolo la voi in familie! |
Simonna spune:
citat din mesajul lui Ione81 alta petrecere: cine stie a recomnada un RESTAURANT mai upscale in WEST ISLAND island pt CHRISTMAS PARTY la SERVICIU? in afara de Le Chambertin? Ione |
Nu stiu citi sinteti, dar fostii mei patroni inchiriau o sala la Hiltonul de linga aeroport. Se facea bufet, bar, dansam, era DJ, nu ne calcam in picioare. Recomand cu incredere.
La Chambertin am fost in ultimul am cind am lucrat cu ei, ramasesem prea putini angajati si nu si-au mai batut capul cu Hiltonul... nu mi-a placut. Calcare in picioare putin spus, pe ring dar si la mese, erau scaunele asa aproape ca puteam sa maninc din farfuria aluia de linga mine. Si de cite ori ma ridicam de pe scaun il deranjam pe ala din spatele meu, care era cu alt chef... penibil de inghesuit. Plus atmosfera aia de bordel frantuzesc de pe vremea abisintului... Ma rog, asta a fost impresia mea.
S.