Sezatoarea canadiana (197)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

La Multi Ani sarbatoritelor de azi!

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

La multi ani sarbatoritelor de ziua numelui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La multi ani de Mihail si Gavril!

SIMI - esti de aur la casa omului!

Si noi am avut o experienta super la dentist, iar Eliza ma tot intreaba cand mergem iar (chiar trebuie sa sun sa programez acum pentru ianuarie).
Are si ea o cariuta care s-a vazut la radiografie, insa nu i-au facut nimic in august, a ramas ca vedem dupa 6 luni, adica in ianuarie asta. Din pacate, cariuta este pozitionata intre maselute, mai greu de accesat.
Eu nu imi iau zilnic timp sa o curat cu ata dentara, aici e vina mea .
Noutatea in schimb e ca si-a "ciupit" un incisiv, de sus, nu stiu daca a muscat deva dur sau daca s-a rupt coltul in timpul somnului (ea scrasneste destul de nasol noaptea, desi vad ca in ultima vreme incepe sa se rareasca asta...). Insa clar dintele e ciobit . Nu stiu ce ar putea sa ii faca acolo - in RO se pilea efectiv, cat sa nu zgarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

La multi ani de Sf. Mihai si Gavril tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de pe Sezatoare!!

Oanagabriela, mimitete, mikiion, valen, Lorelai (pentru Gabisor), ange(pentru Robert Mihai) si cine mai are sarbatoriti in familie sa fiti sanatoasi si fericiti!

Si noi avem trei sarbatoriti in familie, tata, frate-miu si o cumnata!! Asa ca petrecem si noi de la distanta cu ei!

Cellia recuperare cat mai rapida si usoara pentru bebelina ta!

Simi ai mare dreptate cu parintii si dentistul. Miki sper sa reusesti sa nu-i insuflii si lui Marc frica ta. Mult succes!

O saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

ANKA se poate sa nu-i faca nimic, doar sa dea cu vernis si sa mai asteptati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Cellia bine ca s-a terminat cu bine, insanatosire grabnica.

la multi ani ptr toti sarbatoritii de pe forum De Sf Mihail si Gavril.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Pai mie nu mi-a fost niciodata frica de dentist.... Nici cand eram copil si nici acum.....
Dar eu eram baietoasa si viteaza , ceea ce nu se poate spune despre Marc..... Care e uneori mai sensibil decat o printesa

simi e normal sa te trezesti cu dintii efectiv gauriti la copii de 4 ani, fara ca el sa se planga de durere? Tu ce stii despre efectul antibioticelor repetate asupra dintilor. Stiam ca tetraciclina pe care o luam noi in Romania cand eram mici facea dintii porosi.... Stiu de la vreo 2 din dentistii mei de acasa.... Dar oare antibioticele de aici au acelasi efect? Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Tetraciclina ingalbeneste dintii nu ii face porosi dupa cum nici un antibiotic nu ii face porosi.Genetica are un cuvint de spus dar atita timp cit copilul se spala pe dinti,nu bea lapte non stop sau juice,nu maninca dulciuri excesiv de cite ori are el chef dintii ramin sanatosi.
Daca eu am plombe pe aproape fiecare dinte copilul meu la 5 ani jumate nu are nici o carie.Din pacate doctorii de familie nu abordeaza problema dintilor iar parintii nu au cunostiinte destule si nu duc copilul la dentist la timp(asociatia de dentisti recomanda prima vizita in jurul virstei de 1 an-inca nu am vazut parinte care sa faca asta).
Marele avantaj in Canada este fluorul care ofera protectie impotriva cariilor.(fata de noi crescuti in RSR care daca gaseam pasta de dinti chinezeasca Maxam ziceam ca ne-a pus Dumnezeu mina in cap).

Mergi la inceput