Pachetelul de la scoala
Ce anume le puneti copiilor la scoala, in pachetelul cu mancare?
Eu am ajuns intr-un punct unde nu m-ai am imaginatie.
Poate primesc niste idei de la mamele cu copii.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
Raspunsuri
aba spune:
Hi lilach,
Eu am baietelul de 4 ani la gan pina la ora 13.30. Asa ca pt. masa de dimineata fac sandwici cu crema de ciocolata. El nici nu vrea sa auda de altceva!
Banuiesc ca pt. copii la scoala trebuie sa faci un pachet ceva mai consistent .
Eu nu ma pricep, asa ca o sa revin sa vad si parerea altor mamici...
Camelia.
danaA spune:
Eu am un baietel de 3 ani care merge la gradinita de dimineata de la 8 pana dupa-masa la 5. Ii pun pt masa de pranz mancare gatita(spanac, piure de cartofi cu carnita, macaroane, orez). Adica ce gatesc si pt noi.
Nu stiu in ce masura ti-am fost de folos.
Danasi Andrei
amai spune:
Budinca de macaroane - poate fi si cu brinza dulce,zahar, stafide etc, dar si cu brinza sarata (se poate face in forma de chec).
Placinta cu carne ,ciuperci, mere sau brinza. Camelia (aba) are o reteta tare buna de asa ceva! O s-o rog sa o scrie, daca te intereseaza!
Pupici!
Anca
lilach spune:
Camelia,
ce reteta buna ai?
In legatura cu sandwichi cu ciocolata...cunosc...de 12 ani...de cind fiica mea cea mare a inceput gradinita...dar deja m-am saturat...mie imi este greata de acest sandwichi.
Alte pareri?
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
amai spune:
Placinta - Camelia (aba)
1 pachet foi de placinta
2 oua
1 pahar apa minerala
30-50 gr. ulei
umplutura dorita
Intr-o tava unsa si tapetata cu faina se aseaza 2-3 foi ("aruncate"); se "presara" o parte din umplutura si se "arunca" alte 2 foi si tot asa pina la sfirsit. Se termina cu 3-4 foi .
Se taie (se portioneaza)
se incinge uleiul si se toarna peste placinta.
Se bat 2 oua + 1 pahar apa minerala si se toarna deasupra.
Se coace in cuptorul incins.
Pofta buna!
(Camy mai am versiunea originala , scrisa de tine!)
Pupici !
Anca
ani35 spune:
lilach,eu incerc sa le pun pachet cat mai variat,ca sa nu se plictiseasca.Asa ca ceva de baut,(suc de fructe,iaurt,lapte)si de mancare,fructe,sandwich,biscuiti(una din ele,bineinteles).Programul e de la 9 la 14,masa de pranz,acasa.