Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (101)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Maaa,io n-am apa calda si caldura de azi devreme...
Cineva in zona cu aceleasi probleme?Dr Taberei e zona

27+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

subu,,pune o pozica cu burtica sa te admiram..si uiti de frig...fii cu moralul sus

fluturas 26 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Mi-a cumparat sotul Rennie si scrie ca e pentru antiaciditate si balonare. Sper sa functioneze!!!! A intrebat-o al meu pe farmacista daca poate fi luat de gravida si ea a zis ca nu crede ... Scrie chiar pe cutie ca este recomandat pentru indigestie in sarcina. Unii vorbesc doar ca sa se afle in treaba.

27+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Mada stiu ce inseamna sa intri p net de pe tel. nici eu nu suport. abia se incarca, nu se vede toata pagina..
legat de rennie e sigur pt perioada sarcinii. asa k stai linistita.

Ana imi pare rau k ai ramas si fara caldura si fara apa calda. nu ai nici un radiator ceva sa va incalziti?k totusi s-a lasat destul de frig.
si asteptam si poze cu burtica

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

se uita cineva la plasa de stele????
astia nu sunt intregi la minte frate..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Nu-i problema de caldura,ca am bagat cal electric.De apa mi-e mie,ca am gatit azi si ma simt mega imputita.
Poza cu burtoaca pun zilele viitoare,dupa ce ma si vopsesc,ca nici de asta n-am avut parte,se pare ca e o problema in tot cartieru.Si nici n-am poze .

27+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara!
Am revenit si noi de la morfo, cu vesti bune, asa cum v-am obisnuit.
Bebitza e foarte bine, toate organele sunt in parametri normali. Avem 1480 g, si niste falcute...mama, mama! Avem chiar si perisor pe cap, desi mami n-a avut pana acum absolut deloc arsuri la stomac (asta apropo de babisme...). Ne-a masurat toate cele, ne-a sucit pe toate partile si totul este asa cum trebuie.
Am intrebat si de lungime si dr mi-a zis ca daca o tin eu de picioare sa stea intinsa bine o masuram...cica nu se prea poate masura lungimea cand sta cocolosita acolo, erorile fiind destul de mari. M-a intrebat daca obsesia cu lungimea se trage de pe internet, ca toate pacientele o intreaba. Cica singurul parametru de crestere e greutatea, si aia aproximativa.
Bebelina e deja in prezentatie craniana, gata de marea calatorie.
Mami are col de 3,56, inchis bine mersi.
Dna dr a zis ca in ritmul asta, n-am motive sa comentez de nastere inainte de 40s
Asa ca deocamdata toate bune. Am recoltat si secretie si culturi (trebuia la 30s, dar am chiulit...). Cam nasol controlul pe masa...m-am vaicarit un pic. Dr mi-a reamintit ca vreau sa nasc normal, asa ca sa nu mai chitai pt niste amarate de instrumente.

ma duc sa fac un dus si revin sa vad ce mai ziceti!

_
BB e deja pe drum
Roxana 30+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Am scris un mesaj si l-am pierdut! Conexiune proasta aici ! Reiau pe scurt: Ursuleata Alessia Clara a venit pe lume azi, 2 nov, dimineata la8h57, prin cezariana! Scie 10, 3530 g si 49 cm, a urlat inainte sa fie scoasa cu totul din burta! Printesa e perfecta, avem colostru cat pt toata maternitatea:)) si deja trage din san ca o experta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Scuze burtici de ian feb, imi joaca feste iphonul, va rog frumos sa copiati mesajul la burtici de nov déc., ca nu reusesc de aici ! Multumesc si scuze pt intruziune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

BB alinush felicitari oricum, sa fie sanatoasa

Roxx super parametrii vostrii, stati foarte bine

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput