Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (101)
Raspunsuri - Pagina 6
bebelusi spune:
Fluturas sa inteleg ca ai facut reteta mea?Intr-adevar iese coca putina dar eu am pus-o intr-o tava mica si a fost ok
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
missmj spune:
mirela bine ca ati rezolvat intr-un final cu actele, felicitari, sa fie intr-un ceas bun ! sa va bucurati de motanei ! Sa stapaniti sanatosi hainutele !
carmen
28 + cu Andrei
fluturas2010 spune:
tava clasica de cuptor...mami s a descurcat cu ea dar eu nu stiu daca as fi facut o la fel de aspectoasa...
de vreo 2 zile ma confrunt cu niste arsuri in gat de mor...aveam si ininte dar erau suportabile...dar acum ma doare,m a trezit in noapte de durere..parca eram naiba otravita...am baut laptic, dar degeaba...
voi luati ceva...
fluturas 26 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA
missmj spune:
Fluturas ce harnicutza esti ! Fac si eu saptamana asta, ca prea mi-e pofta !
madalina eu stiu ca Rennie e pentru arsuri .uita-te si tu pe net , gugaleste "prospect rennie" .
carmen
28 + cu Andrei
bebelu86 spune:
Patricia maine cred k fac si eu placinta. k tare pofta mi-ati facut.
si locu unde au placinta buna de tot, e prea deprate de mine..asa k nu am cum sa ajung acolo doar pt o bucatica..sper sa imi iasa. k nu am facut niciodata placinta. va tin la curent cum a iesit
MIrela din cate stiu, certif prenuptial trebuia sa fie valabil 14 zile din mom in care depuni dosaru. de aia au facut aia scandal. bine totusi k ai rez si luni are loc marele eveniment.
Madalina e bun si rennie.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria
missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fluturas2010 de vreo 2 zile ma confrunt cu niste arsuri in gat de mor...aveam si ininte dar erau suportabile...dar acum ma doare,m a trezit in noapte de durere..parca eram naiba otravita...am baut laptic, dar degeaba... voi luati ceva... |
Mie mi-a zis doc ca pot lua maalox sau rennie ! Stiu ca sunt groaznice, si eu zile cand simt ca pur si simplu ma arde
carmen
28 + cu Andrei
bebelu86 spune:
numai e nimeni p aci ????
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria
bebelusi spune:
Bebelu eu sunt pe aici. Daca faci placinta sa pui intr-o tava mai mica sau sa maresti putin compozitia, nu are cum sa nu iti iasa. Daca ai nuci te sfatuiesc sa pui ca sigur iese si mai buna
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
Patricia nu voi face ff mult. k din toti, eu sunt singura care mananca asa ceva. restu..sa nu vada. cred k ajunge gramaju care l-ai dat tu.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
madalina_m spune:
Am reaparut si eu. Era sa-mi arunc telefonul pe geam, fara nicio gluma! Mi-a activat sotiorul internet wireless ca sa pot sta in pat si "naviga", numai ca deocamdata laptopul e la reparat. Asa ca m-am gandit eu sa incerc sa intru de pe mobil. Doamne in ce hal m-am enervat ... Nu reuseam sa accesez nimic pentru ca atunci cand atingeam ecranul sa mut imaginea mai sus sau mai jos intra pe te miri ce subiecte. Pana la urma am reusit sa ma deloghez, tot din greseala, desigur si atunci am cedat definitiv. M-am intors la calculator.
27+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica