Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (101)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Zumzu multumim pt info. ff utile

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

mmmm..poate o fi vreo pigmentare de asta specifica sarcinii. De exemplu o sa ne "captusim" cu linea negra, care tine pana dupa ce nastem, eu deocamdata am buricus negrus care arata - asa cum e putin iesit - de zici ca-i murdar..mi-e si rusine la eco.

zumzu foarte utile info! Ampulele de ser fiziologic sunt intr-adevar foarte utile, se gasesc mai ieftin in carefour sau alte hypermarketuri; punga aia cu gel ne-a ajutat si pe noi mutl la colici si pe mine cateodata la sciatica

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

oare or fi vergeturisi eu am vreo 2-3

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

gata..aplicat
tocmai am descopierit p sanu drept 2 dungi destul de lungi, aprox 2cm maronii. ce or fi astea??/ nu dor nu am nimic. dar nu inteleg de la ce au aparut

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Angie +27

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Zumzu multam' de info. Sa ne mai spui ce afli mai important.

Laura

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna fetelor
.

Multumesc pentru incurajari

Aseara n-am mai intrat caci aveam niste dureri groaznice de mijloc si burtica..am avut o zii lunga,mult stat in picioare..si m-a dat gata.

A fost foarte de treaba dna dr .E graguta si amabila...chiar parea interesat de problema noastra.
Au facut un EEG ,am primit sirop romergan...si peste o ora jumate si-a facut efectul..a tinut vreo 20 min...ce sa faci ,copilasul meu nu doarme ziua de vreo 3 ani.
Dina pacate a facut o criza mica si acolo,in timp ce dormea..intr-un fel m-am bucurat ca era si doctorita de fata...

Concluzia;o epeilepsie foarte atipica...nu prea intra in nici o categorie..ne-am dat seama ca El are crize si in timpul somnului numai noi nu am sesizat niciuna
Cu lumina stinsa ..cu totul ca de cele mai multe ori dorm cu El.

Necesita veghe in timpul somnului ca sa avem idee cat de dese sunt crizele.E ceva aproape imposibil..caci e vorba de 4-5 secunde..daca am atipit cumva..am ratat..tot am stat azi noapte,m-am trezit de mai multe ori dar mai mult de jumatate de ora n-am rezistat

Tot ce imi doresc este ca aceste crize sa nu fie dese,mai ales ziua..sa nu-l afecteze negativ,sa se simta ciudat,sa-i strice moralul.
Sa fie in continuare bine dispus.
Din pacate pentru controlarea acestor crize trebuie sa trecem inapoi la Depakine
Am trimis EEG-ul astazi si la Bucuresti sa mai avem o opinie de la dna dr conferentiar Dana Craiu,spitalul Obregia..sa vedem ce mai zice si Ea,
Am vb si cu bunici..sa nu-l intrebe despre asta,sa nu fie discutat problema fata de El.Cu ajutorul lui Dumnezeu poate scapam si noi intr-o zii
Mi-e destul de greu..am sperat tare tare ca s-a inselat dr cealalta la Mures data trecuta si a pus diagnostic pripit..
Ca mama ti-e greu sa accepti asemenea lucruri..de fapt nici nu le poti accepta ci inveti sa traiesti cu ele alaturi.
Trebuie sa mergem la control peste 30 zile.
Va pup..imi pare rau daca v-am intristat...am plans pe umarul vostru.

Sper ca sunteti bine

Azi mi-am luat liber
vreau sa stau singura un pic si sa ma culc ca sa fiu mai in forma la noapte.
Am f repede o prajiturica/gen chec
O gaina in ghiuveta,zace si ma asteapta s-o puna la fiert...da are vreme

Tunde burtica de 24 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Angie ...chiar nu stiu..la mine arata k zgarietutra de pisica..numai k nu sunt rosii..sunt maro cam ca mamelonu.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Eu am aceeasi problema cand merge rola trebuie fixat butonul cu un bat si impins inca un dulap vizavi..altefl se stinge..
Asa ma chinui de un an..aragaz de 2-ani..nu gasesc pe nimeni sa repare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Tunde , rabdare multa.

Zumzu multumim de informatii, cu toate sunt de acord mai putin cu trezitul sa manance, nu sunt de acord DELOC, bineinteles asta daca nu sunt probleme de scazut in greutate, boala, etc

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Eu am aceeasi problema cand merge rola trebuie fixat butonul cu un bat si impins inca un dulap vizavi..altefl se stinge..
Asa ma chinui de un an..aragaz de 2-ani..nu gasesc pe nimeni sa repare

am scris pentru ZUMZU
problem la cuptor

Mergi la inceput

Tunde cu multa rabdare si credinta, se va rezolva si probl asta.
important e ca s-a descoperit din timp.
multa sanatate si suntem alaturi de voi

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput