Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara fetele!

La multi ani Iulianul cel frumos!!!!Multa sånåtate si o viata plina de bucurii iti doresc!Pe mami emotionata o pup dulce si o imbratisez cu drag!

la multi ani Alex!!!Så fii sånåtos pui drag si så aduci numai bucurii parintilor tai tineri si frumosi!

Mary sa iti traiasca Alexutu' si så nu lasi timpul så treaca prea mult si så mai faci un bebe ca tare frumosi si destetpti ii faci.

Nela dimineata eram aproape pe fir cu tine dar imi picau ochii de somn.Abia venisem de la muncå.Am inceput så scriu ceva si scriam numai prost si am lasat-o baltå.Dar voiam så iti spun ca ai fost tare cu 'mami tinericå'.Eu cred ca merge foarte bine 'mami si mai tinericå'

Cu prima zåpada nu cred ca vei astepta prea mult.Au anuntat astia ca in nord viscol si zåpada multå de aceea cred ca vine si pe la noi.Sper ca mai sta putin ca inca nu am cumpårat saniuta pt Bruce.

Si eu o strig pe Ellaaa.Hai mami te rog pe la noi ca stii ca ne esti taaare dragå.Te pup dulce si asetpt så ne mai povestesti de printesucile tale.

Maria cand intru in libere acum bag si eu o supå cu galuste så vadce påreer are Brucu.Pup dulce!pe cand va intoarceti? De abia astept så ne mai vb la telefon.

Mådå pårerea mea care este: Mai ia o pauza scumpa mami.De ceva timp tu numai trebaluiesti.Hai te rog mai odihneste-te si tu un pic.

Bia sper så ii dat de cap copåcelului si så nu mai aveti vreo data probleme din astea.Nu am auzit niciodata de asa ceva si nu stiu ce så iti spun.Dar pot så iti spun ca am imaginea cu Busici care e la lectia de pian.

Cristina ai fost mult prea tare cu zacusca.Eu tot ma intreb ce face emma frumoaså cand tu trebaluiesti prin caså ca al meu e peste mine in bucatarie si cara toate oalele prin caså.

Lull multumesc! Esti tare dragutå!

Selen aici e poza cu burtica si aici Brucu fara carlionti.

Crystina spor la muncå si så vina repede urmatorul concediu.

Sabina mami så te faci mami bine si så stii ca nici prea slaba nu e bine.



Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 22+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna seara si de la noi!
La multi ani ALEX!
La multi ani SANTIAGO!
Monis multumesc d eraspuns acum nu stiu ce sa mai cred ceea ce conteaza este ca piciul nu are temperatura si de duminica este foarte k. Singura chestie este ca nu prea mananca ma vad maine cu doctora sa vedem ce parere are. Oau ce de torturi m-ati terminat si tortuletul lui micut foarte simpatica ideea.
Raluk ma bucur ca alex este mai bine si a papat ceva.
Vrem si noi la listuta pleasee Alex Cristian (05.09.2009) si anamaria (09.11.1979)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Nela am uitat så iti spun ca mi-a plåcut ca ti-ai dat jos colinde..Eu de abia astept så treaca si nov si de la 1 dec declar prima zi de colinde.Eu le ador, imi plac la nebunie.Pe 6 decembrie noi impodobim bradutul.De abia astept!

Ralukule te pup dulce!La noi la moldova se zice ca e stricat la burtå sau ma rog deranjat la burticå.Dar mie imi place si cum suna 'ii merge burta'.Pup si Alexutu' patrunjelu'.Can dam citit mi s-a facut pofta de o frunza din aia proaspåta de patrunjel.Am in concelator pus asa ca poate bag o salata.

Fetelor, eu va mai multumesc incå o data pt aprecieri si cuvintele frumoase.Må faceti så ma simt taaare bine.Sunteti minuate!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 22+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta









Scumpa mea ce draguta esti!!!Ce mai faceti voi??

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 22+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna seara ellenuta!
Ce fac zuzele mici? Am facut prajitura reteta ta cu gem de prune si bezea, a iesit fantastic s-a halit imediat.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:



mei .. daca m-a strigat miha, nu puteam sa nu raspund .. te pup draga mea. iulika, nela ..

fetele sunt bine, cu ceva mucisori aferenti climei .. anna merge de-o manuta, insa, e mult prea fricoasa sa-si dea drumul. o in continuare desi majoritatea in jurul meu intreaba cand mai termin odata ca oricum laptele e "apa de ploaie" .. eva merge la gradi la program scurt, insa, tot mai miorlaie dupa mine. in plus, s-a facut o mareee mamoasa .. mami in jos, mami in sus ..

ma bucur tare ca ti-a placut prajitura, anamaria, si mie imi place tare .. mai ales cu magiun din ala de topoloveni .. acum am descoperit dulceata de capsuni de topoloveni .. i'm addicted ..

va pup dragele mele!

mi-e teama sa nu stric atmosfera pe aici .. daca deranjez, please say it, fara nicio suparare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor

noroc cu raluk ca m-a indrumat incoace, ca eu cum scriu rar spre foarte rar, va pierdusem.

in ultimul timp citeam cate o pagina din cand in cand atat cat sa ma incarc putin si sa imi mai treaca dorul de voi. nici nu am realizat de ce nu mai vedeam anumite fete dragi, presupuneam ca nu ne-am sincronizat doar. pare rau ca s-a ajuns aici dar imi pare bine sa va regasesc aici.

noi suntem bine, adica aproximativ bine - dar ok pentru sezon. Stefan are muci de 7 saptamani jumate - cand aposi si curg mereu, ca acum, cand grosi si verzi... bine ca nu se complica in altele. adina e si ea cu muci de ieri - pana acum n-a avut nimic, dar e ceva usor oricum.
Adina are un program destul de plin si implcit si eu cu Stefan care o insotim peste tot. dimineata gradinita, la 1 o iau si pornim la drum - de 2 ori pe saptamana la balet si de 2 ori la inot. vom incepe si niste cursuri de stimulare a inteligentei emotinale.
Stefan e un nazdravan si jumatate, mereu se catara, trage, cade, se ridica si o ia de la capat. nu pot sta cat e adina la gradi decat langa el altfel o comite serios. mai mereu e plin de zgarieturi si vanatai - asta este e barbat doar.

va pup cu drag pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ellenuta, ma bucur ca te vad!!!!
De unde iei dulceata aia de capsuni????!!! Suna tare bine!!! Tot fara zahar este?
Nela, am citit aseara pe blogul tau. Mi-a placut prezentarea de la filmul acela cu multi copii obraznici. Dar am vazut ca la noi vine abia la mijlocul lui decembrie. Mi-am propus sa il vad musai la cinema, uite, este un lucru dragut pe care de-abia astept sa il fac, vad eu cu cine las copiii.
Mi-a placut maxim filmuletul cu Ana care papa macaroana. Este ADORABILA!!!!!!!!!!!!! Simt ceva in inima cand ma uit la papusa ta mica si frumoasa!
Diamar, si tie vroiam sa-ti spun de ieri ca ma bucur mult ca sotul tau e mai bine! Doamne-ajuta!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ellenuta si eu tot cu magiun de topoloveni am prestat. Oricum mi-am luat mai multe borcane si am camara plina. Il stiu si pe ala de capsuni e buun. Sanatate multa fetitelor sa treaca mucisorii.
Raluca_u sanatate multa puisorilor. Draguta aia mica e mortala cred cel putin asa imi aduc eu aminte. Sa stii ca si fimiu a tras 2 saptamani de muci sincer nu stiu de la ce i-au trecut mai exact (am dat apa de mare, xyzal si vibrocil parca).
Fimiu e in cuva masinii de spalat. Revin imediat.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput