Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 Buna seara Elle ma bucur ca ne mai dai vesti despre voi Uka ce tare e Carina. Liliac ce strategii ai cu Radu. Eu pe Andreea am lasat-o sa mearga o groaza in patru labe, si acum asta e baza, se mai ridica cateodata si merge singura. Noi am fost si la ortoped care a tras concluzia ca e perfeca si ne-a spus ca este extraordinar de bine sa mearga in patru labe. Raluk m-am plimbat pe blogul acela cu dulciuri raw si pozele m-au convins. Am vazut cateva retete pe care le-as face dar nu stiu de unde iau unt de cocos si fulgi de cocos, si imi mai tb si un blender mai performant, cred. Va pup Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
Urmeaza sa se deschida si online magazinul rawz.ro. Dar pana atunci este Casa Rawz unde gasesti multe minunatii, sunt sigura ca ti-ar placea.
Tot de la ei eu comand prin email produse din lista asta: http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/04/superfoods.html
In dreapta scrie si unde e Casa Rawz, ca sa mergi la ei in Bucuresti.
Aparat eu fac cu unul slabut, adica am si blender din ala stil bat, si blender cana (cana o am mai buna, are mai multi wati). Si am si un food processor mic, care marunteste alune si nuci si din astea. Dar de departe cel mai performant mixer este Vitamix. Mai nou e adus si in Romania. Da, pretul e exorbitant, dar am citit despre el ca face orice iti poti imagina, inclusiv faina din cereale. ORICE. Si sunt care au vitamix de zeci de ani si nici macar nu au trebuit sa faca o revizie... http://ligiapop.com/2010/09/23/blenderul-vitamix-e-pentru-prima-data-de-vanzare-in-romania/
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
alex25 spune:
Lili nu ne tine nimeni in casa, Doamne fereste. Ieri si alaltaieri nu am scos-o eu ca am o problema cu umezeala de la ceata si mi s-a parut mult prea frig. Astazi inainte de vaccin o scot nitel, numai ca se suprapune vaccinarea cu ora de iesit afara, iar maine sper sa nu faca febra, ca atunci nu avem de ce sta in casa...dar cum ea a facut febra dupa fiecare vaccin... Sunt varza, stiu.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Va salut fetele mele, as vrea sa raspund si eu frumos si organizat dar imi e atat de somn ca nu stiu cum am sa fac.... Mai imi amintesc insa ca eram datoare sa-i spun Selenicai ca David poarta incaltari normale...asa de oameni. Adica la gradi merge cu niste adidasi faini si comozi care imita modelul celor mari si mai avem o pereche de ghetute de zile bune si de duminica. Croco si mie mi-i tare dor de tine...dar nu mai apuc sa fac nimic....Trec printr-o perioada grea si cred ca e cu atat mai grea cu cat e si psihica si fizica. Simt in permanenta ca ma scurg si ca nu am vlaga....si inca multe altele. Mi-am propus sa iau niste Centrum...oare are ceva daca mai alaptez inca ? Merg maine sa citesc un prospect. Imi recomanzi altceva ? Va pup cu mare drag si spor la treaba. Techila scumpa mea, ai o bucatarie superba ...si am ramas fascinata de geamul ala cu kiwi. Cu ce il cureti ? E in dreptul aragazului ca nu mai retin...offfff, cum vor sari pe el jumarile si carnaciorii . Sa ne mai arati poze cu ce ai facut ca tare bine arata. Baietasii sunt superbi, asa cum ii stiam. Ardeias are o moaca de smecher de zile mariiiiii iar Stefi e asa bland si cumintel, cum citea el acolo din carticica. Cred ca zilele tale ti le petreci osciland intre a-i sorbi din priviri, a-i invata, a-i iubi si a-i dragali. Carina Hello Kity, nu ai asteptat degeaba atata vreme ca uite acum ce bine mergi. Esti o minune. Stii si sa te asezi....super super. Sa o pui pe mami sa te mai filmeze ca tare esti frumusica de nu mai pot de dragul tau. Inca imi mai amintesc cum te-am dat pe tobogan la ziua Maiei. Raluk si Hepi eu vreau sa va felicit ca puteti inca sa bagati la meniul copiilor atatea si atatea cereale....ma rog Raluk mai putin, sa cititi atat si sa aveti atat de multa grija. Eu am ales sa-l cresc altfel pe Davidelu si se pare ca ii merge bine si asa. Sper ca mai tarziu, pe la 60 de ani, cand copilasii nostri vor fi pe la casele lor sau la studii inalte sa depanam amintiri cu biscuiti expandati si altele. Imi doresc enorm ca toti sa ajunga bine dar mai presus de toate sa fie sanatosi. Eu nu stiu care e blogul Liliachiei ca tare mult as vrea sa-l vad pe Raducu la motz. Poate ma ajuti sora mea. Pe baietii lu' Mely i-am vazut si sunt foarte frumosi cu ochisorii asa expresivi. O bogatie la casa omului. Se vede cat e de pasionat Alex de gradi si de activitatile de acolo....imi inspira asa un scolarel super constiincios la teme. Am sa incerc sa-mi mai amintesc cate ceva Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
in primul rand multe imbratisari de la noi transmit multa energie.
Apoi am observat ca si multe imbratisari de la sotii nostri ajuta enorm! Parca ne incarca de energie. Spune-i lui Adi ca e sarcina de partid si e musai .
aici croco. Recomand cu multa caldura spirulina, chlorella, green barley, wheat grass juice, si ca suplimente de vitamine si minerale Alive de la Nature's Way pentru ca fiind facut chiar din plante se absorb sigur toate vitaminele si mineralele. Cele sintetice nu toate se absorb si nu sunt asa sanatoase. Ei pe toate medicamentele naturiste sunt obligati sa scrie ca nu sunt recomandate in sarcina si alaptare, dar acum ca puii sunt mari si oricum David mananca orice sunt sigura ca nu e o problema sa mananci si tu de toate din Alive asta.
Apoi pot sa spun si din experienta si din cate am citit ca dupa boostul de energie urmeaza o groapa mare de lipsa de energie dupa ce se consuma cafea, cacao, prajeli si dulciuri. Deci sa incerci sa papi mai sanatos pana iti mai revii. Frunzele verzi energizeaza cel mai bine pentru ca clorofila are structura aproape identica cu hemoglobina din sange. Daca nu iti vine sa papi multe frunze verzi, se gasesc pilule cu wheat grass juice, cu green barley.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
neata tizo ieri cand am votat aveai 11 (12 cu al meu [:]), acum ai 32 de voturi...foarte tare mie chiar imi place rau poza !am vazut-o de cand ai incarcat-o in picasa ! va pup si bafta la concurs Mult pa ! Nihil Sine Deo |
hhe sarumana si mie imi place tare tare
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
suede spune:
MMMM...buna dimineata...cafea cu frisca,ce bine suna .Multumesc Monica si Monis
A iesit soarele si parca ma incarca cu energie.
Ce facem azi,cand si unde ne vedem?
Sis recunosc ca n-am primii 4 ani de scoala ,nu stiu povestea .Mi-ai facut o pofta cu supica...
Never say never!
santorini spune:
'Neata fetele!
Multumesc pentru cafeluta, cred ca o sa o beau fara frisca (din motive de dieta). Mi se pare super tare dieta asta pe baza de grepfruit. Si pt ca mi-au murit laudatorii o sa ma laud singura: am slabit intr-o luna aproape 5 kg
Ieri am avut o zi horor, m-a apucat o migrena ingrozitoare si m-a durut si piciorul groaznic (mi-a iesit un granulom, un fel de cos pe sub piele enorm). Sper ca azi sa fie mai bine ca e a doua zi de antibiotice. Oricum sper sa nu ajung la incizie (ca dr mi-a zis ca daca nu cedeaza cu tratament asta e ultima solutie).
Dar sa trecem la lucruri mai vesele: Uka vreau sa vad filmuletul, ca sunt asa de curioasa!!!!!
Bia pupam Mosorelul julit! Cum sa nu iti placa la shopping? Ntz, ntz, ntz! Trebuie sa-ti revizuiesti atitudinea. Eu nu mai am timp dar si cand pot sunt asa de fericita..........Iar gentile si pantofii din vitrine. Hmm deja ma aberez
Crocomam pt raspuns! Si daca ne-ai dat un deget eu vreau toata mana: nu ma anunti si pe mine cand faci comanda ca sa impartim transportul? Sa stapanaesti sanatoasa slingul! O mai duci pe Ama la kineto? Si daca da e cooperanta? Pt ca Andrei a inceput sa protesteze vehement la miscarile care nu ii plac (gen abdomene)
Manga sa stii ca si Andrei se agita destul de mult in somn. Cateodata chiar se trezeste de atata foiala, cauta cu mainile suzeta, o baga in gura, se intoarce pe alta parte si adoarme la loc..Lili eu i-am luat numai cearsafuri din alea cu elastic, asa ca oricat s-ar misca tot fixe pe pat raman. Si tot din motivul asta il bag in sacut de dormit.
Miha ti-am spus eu ca masina de spalat e dragoste la prima vedere!
Alex bafta la vaccin si mai ales dupa sa nu faca nici o reactie!
Clodute ai niste copii tare frumosi! Nu ai mai venit la mare sa ne vedem!
Luto sa stii ca si eu ma simt tare obosita, desi de dormit dorm super bine noapte, ca Andrei e un scumpicel! O fi varsta? Si nici cu psihicul nu stau prea bine, cateodata imi e asa dor de servici
lutoniana spune:
Raluk multam mult, am sa le caut sa vad de ele. Stiu aici langa mine un magazin naturist, care are si pastile pe langa cereale fara zahar si altele faine. Am sa merg sa vad ce gasesc. Le-am gasit si pe net oricum. Multumesc mult. Cafea si dulciri bag, recunosc dar nu ma dau inapoi de la frunze verzi, mananc multe salate clasice dar probabil ca ar trebui sa o fac zilnic ca sa fie mai bine.
Raluci si eu am votat poza cu manuta in avion, foarte faina. Vezi sa nu uiti sa imparti cu noi premiul .
Liliachio v-am vazut, foarte frumosi asa cum va stiu. Raducu parca mi se pare mai mare decat atunci la Braila. Cum e Andra cu scoala? citeste ? socoteste?
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
lutoniana spune:
Santo te pup mami. Mananci absolut orice, cat vrei, cum vrei si la desert un grapefruit sau cum ? Ca m-ai facut curioasa. Tu aratai foarte bine dar ma bucur mult ca ai slabit asa bine stiu cat de bine face o stare dinasta de bine si reusita.
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
santorini spune:
Hi, hi, hi Luto, pai nu chiar orice! Dar mie imi place ca e simpla si nu trebuie sa gatesc chestii!
Uite cum e: Reguli de baza:
- consuma cel putin 2 litri de apa plata pe zi,
- nu sari niciodata peste masa de dimineata,
- nu consuma mai mult de o cana de cafea zilnic,
- dezvata-te sa mai "rontai" intre mese,
- elimina din alimentatie produsele de panificatie, dulciurile si cartofii,
- urmeaza dieta timp de 10 zile, cu 2 zile pauza, apoi revino la ea, dar nu continua regimul mai mult de doua luni,
- insoteste dieta cu un program de exercitii fizice moderate ca intensitate.
Mic dejun:
- o jumatate grapefuit sau o jumatate pahar suc grapefruit,doua oua fierte si 2 felii sunca slaba,
Pranz:
- o jumatate grapefuit sau o jumatate pahar suc grapefruit, salata rosii fara sare, 300 grame carne gratar sau 300 grame peste, 1 felie paine prajita, 1 iaurt mic degresat
Cina:
- o jumatate grapefuit sau o jumatate pahar suc grapefruit, salata, rosii sau castraveti, 200 grame carne gratar
Gustare:
- 1 cana ceai neindulcit sau lapte cald.
Pe langa asta daca am chef de o gustare mananc niste fructe si odata pe zi o tableta mica de cioco
Pupici!
selen80 spune:
ziua buna!
in primul rand, vreau si eu dieta cu grepfruit! Santo felicitari pt ambitie in primul rand! mie nu-mi place grepfruitul, dar m-as sarcifica daca as da 5 kg intr-o luna
poate ne zice si Uka cum a slabit ea...sau ai zis in perioada cat n-am intrat eu? sau e vorba de aceeasi dieta??
mda, intre timp am vazut ca ai postat dieta....thanks, but no thanks numai din ce citesc imi dau seama ca nu as reusi in veci sa mananc asa putina mancare si asa de mult grepfruit.....mai caut, mai caut....
raportez si eu o agitata in somn, cel mai tare e cand o gasesc bagata in coltul patului si se trezeste cu urme pe fata de la plasa patutului si tot cu sac de dormit...
Luci, saru'mana de raspuns...deci problema e la noi...missed u, sper sa-ti revii curand la forma dinainte.....mie dr mi-a zis sa iau centrum materna cat alaptez...dar daca vrei naturiste, ascult-o pe Raluk, ca ea e experta
Lili, e prea tare Raducu, chiar ca nu te vei plictisi cu el vazut si eu pozele pe blog
Vik , am intrat pe niste site-uri care iti calculau un punctaj dupa care iti spuneau daca esti eleigibil pt viza de munca in unele tari....cate puncte crezi ca am luat pt 30 de ani?? 5! peste 32, erau 0 deci si noi ar trebui sa ne grabim, in caz ca ne hotaram....bine, ma refer la vize pt high skilled professionals, celelalte porbabil nu-s asa stricte....
si ca sa fac o gluma proasta, sa stii ca erau si vize pt pensionari
Alex, sper sa te contrazica Zeinuca de data asta si sa nu mai aiba reactii la vaccin
ma duc sa bag si eu cornu'n perna vreo juma de ora, cat o mai dormi mandra...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!