Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Good night pumpkins!!!

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NEatza, va las o gura de pana vine Alex

Sa aveti o zi faina . E muuult soare incepand de azi. Se va ajunge si la 21 de grade

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

NEatza, va las o gura de pana vine Alex

Sa aveti o zi faina . E muuult soare incepand de azi. Se va ajunge si la 21 de grade

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

pun si eu frisca peste cafeaua de la Monica, tot pana vine Alex .

buna dimineata si sa aveti o zi frumoasa!

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Va las fierbinte sa o savurati in liniste.

Lili esti dementiala cum povestesti despre mersul lui Raducu.

Croco asa si eu cu slingul, imi pare nespus de rau ca nu m-am hotarat pana acum, si mi-e sa nu fie deja prea tarziu....mor de oftica.

Noi astazi facem Infanrixul si ca intotdeauna mi-e groaza, dar asta e...si o sa mai fie si frumos afara zilele astea, imi vine sa ma impusc, dar macar sa scapam odata de ele, ca m-am saturat.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Sorb si eu cafelutza cu frisca pana vine Alex cu urmatoarea

si va las un biscuite si un croisant cu unt si va rog sa ne votati

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata!

Alex, o sa fie bine, nu te mai ingrijora! Tinem pumnii!

Va multumesc atat de mult pentru laude....sunteti atat de dragute si ma faceti mandra de kitty a mea!

Am un filmulet cu dedicatie pentru Andrei de Santo..il incarc un pic mai incolo .. Ne-am filmat azi dimineata

Va pup!

Mult pa ! Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Sorb si eu cafelutza cu frisca pana vine Alex cu urmatoarea

si va las un biscuite si un croisant cu unt si va rog sa ne votati

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

neata tizo
ieri cand am votat aveai 11 (12 cu al meu [:]), acum ai 32 de voturi...foarte tare
mie chiar imi place rau poza !am vazut-o de cand ai incarcat-o in picasa ! va pup si bafta la concurs

Mult pa ! Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

seara buna,

raluk, santo eu cumpar uleiul de peste din uk, tot la recomandarea unei mamici medic am ales firma, e adevarat mercur free,la noi pe piata se mai gaseste lysi dar e dupa 3 ani...acum asta pt baby e pus in capsule si e f usor de administrat, ca pui continutul uneia in lingurita si gata! livreaza si in ro, costa cam 10 lire transportul si ajunge prin posta rom in max 2 saptamani...articole and related stuff daca vreti trimit pe mail! raluk mi-a placut cum ti-ai facut temele!

uka, casa ta de productie e super si asteptam nerabdatoare fiecare premiera! carina rulz!

techila m-ai dat gata! si cu flacaii si cu bucatele!te inspira o asa bucatarie nu? si uite asa am mai descoperit un lucru despre tine, excelezi si in arta culinara!

mely mi-a placut tare atmosfera la voi!

bia, liliac vik, maria, selen !

alex & uka special thanks pentru asa surpriza!

mai daca am uitat pe cineva ma bazez si eu pe faptul ca nu e loc de suparari aici!nu reusesc sa iau notite si cu ama la san e cam greu, citesc noaptea, circumstante am!

lutoooooooooooooooooooooooo! mi-e dor de tine!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Neata!

Ma uitam totusi la ingrediente si putin ezit, contine putin ulei de soia. Eu nu am voie soia pentru tiroida si nu i-as da si lui, in caz ca mosteneste predispozitia. Hmmm poate raman la ala de la secom...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

stiam eu ca am uitat ceva fete care au scris azi dar cum niciodata nu e prea tarziu le pup acum!

so...mi-am luat sling fix!ama a tras o repriza de supt in el dar mi se pare mic, mi-e teama sa nu o stranga la picioare, nu stiu cum o sa vina cu ceva mai gros decat un tricou pe mine si o ama mai bine imbracata.......imi pare sincer rau ca m am hotarat asa tarziu pentru ca e super si tocmai d-aia mi-e ciuda ca nu stiu cat v-a incapea ama in el!

a adormit gagica, ma bag la lucru! am un deadline maine, sper sa reusesc!

noapte linistita si zi faina maine oriunde v-ati afla!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

normal ca vrem poze!

L-ai incercat cand l-ai luat? De la Diana? Sau te-ai masurat? Ai spalat intai slingul? Ca poate se ma aseaza materialul.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata!!!
Este buna la voi??? LA noi este excelenta! Azi e zi de stat acasa (la mine). Evident, maica-mea are o pomana De data asta pentru bunica-mea. Asta e.

Luto hai ca mai poti, hai inca putin. David si-a mai marit timpul de stat de gradi sau tot ca inainte??
Blogul eu il am la semnatura.

suede sa caut povestea frumos scrisa. Sa-mi amintesc cum se numeste (de prin vreo carte de lecturi suplimentare din clasele 1-4 )
Alex hai, capul sus ca poate n-o sa fie asa de nasol la vaccin. MAi, dar acum eu nu inteleg de ce va tine-n casa dupa fiecare vaccin?? Eu spre ex ma duc la cabinet. Logic, il scot afara sa-l aduc acasa. O fi si asta vreo chestie nasoala?
Hai, capul sus.
Si stii vorba aia: curaj gaina ca te tai...
Te dragalaso. Si pe Zeina viitoare intepata!

monique si eu as fi relaxata si l-as lasa sa busileasca atat cat vrea daca ar vrea si el. Dar cum il pun jos vine si ma trage de izmene. Trebuie sa fiu atenta ce fel de pantaloni imi pun Apoi se urca pe mine ca pe liana. Ma ia de mana si...hai la plimbare! Nu reusesc sa fac nimic in casa Stam toata ziua si ne plimbam de manuta.
Si n-ar fi chiar nasol dar mai am si eu cateceva de facut.
Plus ca-s la categoria "high class" si el e piticot (72 cm). Am purtat la greu kosmodisc. M-am cam plictisit de el. Plus ca deja imi creste cocoasa.
Cand plec la munca, ramane taica-miu cu el. Are discopatie lombara si numai 1,83 Deci, de nevoie ne agitam, intelegi??
Ma rog...cam multe explicatii. Si inutile...

Ma duc sa fac si eu minunata supa de galuste. Am un pui de tara...sa-l arunc in oala. Si cu zeama aia sa fac supica.
Sper sa-mi iasa ceva comestibil.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput