Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Selen, Suede multumesc!
Raluk citind mesajul tau ma gandeam ca asta ar putea fi o buna definitie metaforica a mamei. Esti mama atunci cand poate ca nu prea mai ai chef sa-ti cumperi mare lucru dar te bucuri enorm pentru o pereche de sosete marimea 18.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Sis io nu stiu povestea...mi-o spui si mie,pleeeeeaaaaaaaasssseeeeeeeeeee...
Sa traiasca Baby orajel mi-am aplicat pe gingie si m-a mai lasat durerea...
Cristina daca vrei in alt parc...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna,

raluk, santo eu cumpar uleiul de peste din uk, tot la recomandarea unei mamici medic am ales firma, e adevarat mercur free,la noi pe piata se mai gaseste lysi dar e dupa 3 ani...acum asta pt baby e pus in capsule si e f usor de administrat, ca pui continutul uneia in lingurita si gata! livreaza si in ro, costa cam 10 lire transportul si ajunge prin posta rom in max 2 saptamani...articole and related stuff daca vreti trimit pe mail! raluk mi-a placut cum ti-ai facut temele!

uka, casa ta de productie e super si asteptam nerabdatoare fiecare premiera! carina rulz!

techila m-ai dat gata! si cu flacaii si cu bucatele!te inspira o asa bucatarie nu? si uite asa am mai descoperit un lucru despre tine, excelezi si in arta culinara!

mely mi-a placut tare atmosfera la voi!

bia, liliac vik, maria, selen !

alex & uka special thanks pentru asa surpriza!

mai daca am uitat pe cineva ma bazez si eu pe faptul ca nu e loc de suparari aici!nu reusesc sa iau notite si cu ama la san e cam greu, citesc noaptea, circumstante am!

lutoooooooooooooooooooooooo! mi-e dor de tine!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

VAi, daca zici tu ca este normal, voi dormi de-acum linistita. ZEN!!!
Si la noi tot asa se intampla cu datul cu capul de tablie si cu strans paturicile pe dedesubt.
Noroc ca am o manie cu bagat cearceafurile pe ddesubtul-dedesubtului ca asta mai imi trebuia, sa stau noapte de noapte sa le rearanjez. Bine, la noi in casa si tat-su munceste toata noaptea, nu'sh ce produce
Pupam Mosorelul accidentat! La cat mai putine spre deloc de genul asta.
Ia zi, primul concert al lui Busici cand va avea loc?? O dedicatie pt mamicile de dovlecei nu exerseaza????

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Eu cred ca dorm asa fiindca au multe lucruri de procesat din timpul zilei si inhibitia musculara e mica in perioadele de somn REM. Varianta prescurtata ar fi ca dorm asa de inteligenti ce sunt.

Nu stiu exact cand va fi primul concert, dar a invatat cateva mici piese dintr-un manual de pian pentru copii si sunt tare mandra de el. MI-ai dat o idee cu dedicatia. Promit sa-l inregistrez.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Suede ca tot ziceai tu, soro, ca Mihnea nu exploreaza in 2 picioare, si daca azi tot am vazut-o pe Carina in action sa va zic cum stau lucrurile si pe plantatia noatra.
Deci, pe pe 16 oct n-a mai vrut sa mearga. Doar v-am zis. Cum ii dadeam drumu' sa exploreze lumea, se punea jos, o dadea intr-o tanguiala si...salutis!!
Am facut brainstorming in familie si-am ajuns la concluzia ca i s-a nazarit (oricum, Radu este ffff precaut si se sperie destul de usor).
Ei, intr-o zi i-am dat o sfoara. El la un capat, eu la un capat. Mergeam binemercic. Am dat drumu la sfoara, s-a rupt lantul de iubire
Pana intr-o zi cand am descoperit ca am bigmen (?! asa s-o fi scriind?!) care are snur la gat. Si-i dadeam snurul ala in mana si-l trimiteam la plimbare
S-a prins si de faza asta...asa ca iar s-a pus pe facut figuri.
Ultima gaselnita: il leg cu un fular de-al meu!! Merge, n-avem treaba! Ei, cum ii dau fularul jos, pare ca n-a mers in viata lui!
Deci, ne distram si noi de fazele astea si-l asteptam sa fie pregatit sa mearga singur.
Azi i-am legat un fular mai mititel ca sa se plimbe in paradis. Sa vedem cat o mai dura pana o sa-si dea seama ca n-are treaba fularul cu mersul.
El imi aminteste de povestea aia cu ratusca fricoasa care se temea sa inoate. Si s-a dus ratusca la bufnita inteleapta s-o invete ce sa faca. Bufnita i-a dat o creanga legata cu un fir imaginar. O stiti, nu???

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

E absolut fenomenal Radulescu! Din tot ce povestesti pana acum un lucru e sigur: nu te vei plictisi sa fii mama lui.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

stiam eu ca am uitat ceva fete care au scris azi dar cum niciodata nu e prea tarziu le pup acum!

so...mi-am luat sling fix!ama a tras o repriza de supt in el dar mi se pare mic, mi-e teama sa nu o stranga la picioare, nu stiu cum o sa vina cu ceva mai gros decat un tricou pe mine si o ama mai bine imbracata.......imi pare sincer rau ca m am hotarat asa tarziu pentru ca e super si tocmai d-aia mi-e ciuda ca nu stiu cat v-a incapea ama in el!

a adormit gagica, ma bag la lucru! am un deadline maine, sper sa reusesc!

noapte linistita si zi faina maine oriunde v-ati afla!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Vai Bia ce frumos...si eu imi doresc sa invete Mihnea la pian...stiu ca balantele sunt artisti buni,poate o sa-i placa,cine stie.Imi dau seama cat de mandra esti de el...
Cuscra lasa ca pastrezi slingul pentru baiat

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna seara

Elle ma bucur ca ne mai dai vesti despre voi

Uka ce tare e Carina.

Liliac ce strategii ai cu Radu. Eu pe Andreea am lasat-o sa mearga o groaza in patru labe, si acum asta e baza, se mai ridica cateodata si merge singura. Noi am fost si la ortoped care a tras concluzia ca e perfeca si ne-a spus ca este extraordinar de bine sa mearga in patru labe.

Raluk m-am plimbat pe blogul acela cu dulciuri raw si pozele m-au convins. Am vazut cateva retete pe care le-as face dar nu stiu de unde iau unt de cocos si fulgi de cocos, si imi mai tb si un blender mai performant, cred.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna seara mamici de dovlecei,

Cu intarziere vreau sa urez

Iulian

Alex

Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!!!!!!

Diamar, cu moralul sunt cam oscilant dar oricum spre bine. Sper sa se rezolve toate aspectele la care lucrez deja de mai bine de o luna si atunci cred ca imi revin. SI oricum vin sarbatorile de iarna, cea mai frumoasa parte din an pentru mine. Multumesc ca te-ai gandit la noi. SI ma bucur tare ca si sotul tau e mai bine. Multa sanatate in continuare .

Selen, mersi de info . SI eu stiam de site-ul asta dar m-am mai uitat la un episod acolo si cand imi era lumea mai draga mi-au zis sa astept 50 de minute sau sa ma inscriu la ei si sa platesc ceva taxa. Intre timp a aparut si pe vplay, asa ca l-am vazut azi. Iar episodul ala de acum doua seri din House am reusit sa i lvizionez in 2 transe ca asa a dormit de prost Maria in noapte aaia ca nu ma lasat nici la film sa ma uit.

Diamar, eu o las pe Maria sa umble aproape peste tot. O temperez insa la dullapul cu hainutele ei ca nu a chef sa le pun la loc de 5 ori pe zi iar dulapul cu condimente este legat cu sfoara ca acolo face ravagii.

Sanatate multa bebelacilor bolnaviori.

Hepi, eu foloses si ulei de floarea soarelui, atunci cand mananca din mancarea noastra sau daca ii fac separat ii fac cu ulei de masline sau unt.

Sabyna, multa sanatate.

Uka, multumim de eforturile pentru prima pagina. E super!

Techila, am vizionat pozicile voastre si pot sa zic ca sunt niste scumpi copilasii tai.

Bravo Carina!!!!!!!!!!!

Mely, superbi baietii tai!!!!

Crocodana, spor la treaba. Ti-ai luat de lucru acasa?

Va pupam de noapte buna.

Carina mami de printesa Maria (31.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Va salut fetele mele,
as vrea sa raspund si eu frumos si organizat dar imi e atat de somn ca nu stiu cum am sa fac....
Mai imi amintesc insa ca eram datoare sa-i spun Selenicai ca David poarta incaltari normale...asa de oameni. Adica la gradi merge cu niste adidasi faini si comozi care imita modelul celor mari si mai avem o pereche de ghetute de zile bune si de duminica.

Croco si mie mi-i tare dor de tine...dar nu mai apuc sa fac nimic....Trec printr-o perioada grea si cred ca e cu atat mai grea cu cat e si psihica si fizica. Simt in permanenta ca ma scurg si ca nu am vlaga....si inca multe altele. Mi-am propus sa iau niste Centrum...oare are ceva daca mai alaptez inca ? Merg maine sa citesc un prospect.
Imi recomanzi altceva ?
Va pup cu mare drag si spor la treaba.

Techila scumpa mea, ai o bucatarie superba ...si am ramas fascinata de geamul ala cu kiwi. Cu ce il cureti ? E in dreptul aragazului ca nu mai retin...offfff, cum vor sari pe el jumarile si carnaciorii . Sa ne mai arati poze cu ce ai facut ca tare bine arata.
Baietasii sunt superbi, asa cum ii stiam. Ardeias are o moaca de smecher de zile mariiiiii iar Stefi e asa bland si cumintel, cum citea el acolo din carticica. Cred ca zilele tale ti le petreci osciland intre a-i sorbi din priviri, a-i invata, a-i iubi si a-i dragali.

Carina Hello Kity, nu ai asteptat degeaba atata vreme ca uite acum ce bine mergi. Esti o minune. Stii si sa te asezi....super super. Sa o pui pe mami sa te mai filmeze ca tare esti frumusica de nu mai pot de dragul tau. Inca imi mai amintesc cum te-am dat pe tobogan la ziua Maiei.

Raluk si Hepi eu vreau sa va felicit ca puteti inca sa bagati la meniul copiilor atatea si atatea cereale....ma rog Raluk mai putin, sa cititi atat si sa aveti atat de multa grija. Eu am ales sa-l cresc altfel pe Davidelu si se pare ca ii merge bine si asa. Sper ca mai tarziu, pe la 60 de ani, cand copilasii nostri vor fi pe la casele lor sau la studii inalte sa depanam amintiri cu biscuiti expandati si altele. Imi doresc enorm ca toti sa ajunga bine dar mai presus de toate sa fie sanatosi.

Eu nu stiu care e blogul Liliachiei ca tare mult as vrea sa-l vad pe Raducu la motz.
Poate ma ajuti sora mea.

Pe baietii lu' Mely i-am vazut si sunt foarte frumosi cu ochisorii asa expresivi. O bogatie la casa omului.
Se vede cat e de pasionat Alex de gradi si de activitatile de acolo....imi inspira asa un scolarel super constiincios la teme.

Am sa incerc sa-mi mai amintesc cate ceva

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput