Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
suede spune:
Cristina nu vrei sa iesim intr-un parc?Se anunta 20 grade maine...oare-i adevarat????
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
suede spune:
Singur te caut in noapte
Unde esti?Unde esti?
Singur pe strada pustie
Ratacesc
Alo?Nimeni acasa??
miha74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila si cateva multe poze sunt cam multe e adevarat...va cer scuze Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
asta numesti tu multe poze???? la cat sunt de frumosi baietii tai...am fost dezamagita ca s-au terminat. imi place cum isi tine ochiosu' buza in anumite momente. oricum amandoi sunt bestiali!
frumoasa bucataria! sa o stapaniti si folositi sanatosi! m-au dat gata perdelutele
zi, cum e cu masina de spalat vase?
eu sunt indragostita de ea. este intr-adevar un must have.
suede spune:
Miha bine ai venit ca incepusem sa vorbesc singura...
Zici ca e misto masina de spalat?Cand o sa-mi renovez bucataria,poate-i fac si ei loc undeva...Eu urasc sa spal vasele...
miha74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Carina esti prea tare!!! Parca mai ieri era mami "necajita" si ne arata filmulele cu tine in parc...si acum, te ridici, te lasi in jos. Bravo!! Felicitari! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
pai daca a fost pe la Bucuresti
asa ca o mai asteptam pe Carina...si fie, si pe mama ei.
suede spune:
Carina....BRAVOOO!!!
Apropo de mers,Mihnea e doar de-a busilea,alearga,se ridica in picioare,se urca in pat,coboara din pat dar inca nu merge biped...oare cand o sa mearga si el ca oamenii??
miha74 spune:
laura- aici sunt! da e super masina de spalat vase. si am supus-o la cazne, ca sa ii cunosc limitele si duce ...mititica
am vizionat poze de baieti frumosi de mely! mai ce se iubesc ei chiar asa, se mai cearta?
Ca ai mei sunt ok, Matei nu o bruscheaza pe Iris.
am vazut si poze de Karo si Patrik de clodute. Ce frumosi sunteti!
monica_dicut spune:
Am uitat sa o felicit pe Carina. Bravo, way to go girl!! Cat de dulce e
Apo incerc sa va las doo bancuri
O femeie, inginer de sistem, instala un calculator intr-o retea pentru un coleg de lucru. Cind a venit randul setarii parolelor ea l-a intrebat ce cuvant vrea sa folosesca pentru logare. Vrand sa o intimideze, tipul i-a spus "penis". Fara sa clipeasca, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare dupa care era sa se prabuseasca de ras in fata monitorului. Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului: PASSWORD REJECTED .... NOT LONG ENOUGH
2:36 PM 11/3 So#355;ul ajunge īn zori acas#259;. Nevasta īl īntreab#259;, cu ton de ceart#259;: - Unde ai fost toat#259; noaptea? - Īnchipuie-#355;i, drag#259;, chiar cīnd s#259; plec acas#259;, secretara cea nou#259; mi-a adus o cafea #351;i mi-a zīmbit provocator. Cīnd a pus cafeaua pe mas#259;, i s-a deschis bluza #351;i nu m-am putut ab#355;ine s#259; o s#259;rut pe gīt, la care ea a devenit s#259;lbatic#259; #351;i ne-am pierdut amīndoi capul. Īn final, am ajuns la ea acas#259; #351;i am f#259;cut dragoste nebun#259; toat#259; noaptea. - Min#355;i! Pun pariu c#259; iar ai īncercat s#259;-#355;i reinstalezi rahatul #259;la de Windows.
Crisule, cred ca pica treaba cu maine ca se pare ca doar noi doua ne-am inscris. DAr ar fi o idee cu parcul daca-i frumos.
Clodute, si ca daca mami daca scrii mai rar. Tot de-a noastra esti. am copilasi ifrumosi si asteotam datele pt listuta.
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
miha74 spune:
elle- ce ma bucur sa te "vad". pana la urma ai schimbat gradinita evei? parca asa citisem la un moment dat
cristina- mai ce fata cuminte ai tu, mititica i-a placut pana si mancarea afumata!
ti-ai spalat parul? il iei si pe Andrei maine?