Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
selen80 spune:
ziua buna!
sunt cam rupta de somn, nu din cauza Ebruskai, ci am stat ieri cu sotz pana tarziu si am pus tara la cale....in general, probleme financiare, ca astea ne rod pe multi in ultima vreme...si am inceput sa ne gandim tot mai serios la emigrare...termen limita: 35 de ani!
am citit, dar ca de obicei, nu mai stiu multe...
decat ca a revenit Elle, pe care o impreuna cu nazdravana EVa si buflica Anna care face progrese pe zi ce trece!
Techi, vizionat pozele, sa stii ca eu nu m-am gandit nici o clipa ca nu ai gatit tu bunatatile alea (nu de alta, dar m-am gandit ca nu cred ca pozai bunatatile facute de soacra, nu?? )
Vik, eu sper ca Isa sa revina la obiceiurile bune si sa n-o mai trezeasca pe mami care are treaba multa in fiecare zi
Lili si eu o tin cu botosei din aia impletiti, si nu aluneca...eu ii am de la soacra vecinei, dar a zis si mami ca ne face, ca ea se pricepe la impletit astept si eu cu nerabdare pozele alea muuuuulte si frumoase
Uka, oare de cate ori o sa-ti mai spun cat de minunata este Carina??! iar pt colajul de pe prima pagina, multi multi
Raluk
Iulik, vazut burtica si purtatoarea minunate si flacaul mare si frumos sunt cea mai mandra soacra ever!!
Bia, si eu am ajuns la aceeasi concluzie cu shoppingul....nu mai am rabdare sa caut printre zecile de produse, si mi se pare ca ff multe nu se mai potrivesc cu stilul meu (si cu nevoia de a ascunde diverse "defecte" de fabricatie )....si ajung pana la urma sa-mi iau ceva la nervi, in ultima instanta si normal ca dupa putin timp nu-mi mai place...dar cum nu sunt cheltuitoare de felul meu, le port si asa
cine ma trece si pe mine cu ziua nasterii, pe 24.oct? nu de alta, dar sa nu ma ratati cu urarile la aniversarea a 21 de ani
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
monica_dicut spune:
Bia, imi pare rau ca a cazut puiul mic. am sa treaca repede. Din pacate sunt inevitabile, desi ma doare sufletul cand il vad cat e de tantalau, m-am cam obisnuit cu cazaturile lui. Sper doar sa nu-si rupa/sparga nimic.
Cat despre shopping, te invit cu mine la shopping de pitziponceala. Distractie garantata
Raluk, sa sti ca nici eu nu inteleg mamele nervoase pe trezirile puilor noaptea. E clar ca daca saracii se trezesc ii supara ceva. Of dragii de ei.
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
cristina_ana spune:
Fetele, pana la urma vine cineva maine in Unirii? Ca sa stiu daca ma spal pe par acum sau maine dimineata
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
vik-cj spune:
Raluk...sincera sa fiu nu ma pot supara pe Isabela pentru ca stiu ca nu o face intentionat. Tot stau si ma gandesc ce poate sa o deranjeze...ca nu mai doarme in sac sa ii fie cald, noaptea nu are mai mult de 22 grade in camera, ii dau pijamale subtirele, e schimbata, hranita...raman doar dintii. O sa treaca si astia....si parca vad ca o sa vina altele. Da' nu mai e mult...inca 17 ani!
Bia...sa inteleg atunci ca eu intineresc???? Ca mie asa bine imi fac doua, trei sedinte de shopping pe an! Ca in rest ies sa iau papa si ce ii mai trebuie Isabelei. Si cartile le comand de pe net!
Monica...super tare link-ul...mai dar pe mine dupa ce m-a apucat rasul m-a luat si plansu'. Asta e viitorul tarii? Nashpa. Si eu am trecut de 35 de ani...cum sa mai emigrez??? Selen
Elle...ma bucur ca te vad! Salutari fetelor si .
Techiluta super baietii, super bucataria, super papica! Deci la tine totul e la superlativ!
Mely...ce draguti sunt feciorii. Dar si cele trei fetite m-au terminat (ce par frumos au!!!).
Mai am ceva de lucru...dar va urmaresc asa...cu un ochi
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Clodute spune:
Buna fetele,
Va felicit pentru trecerea la copii ma mari dovlecei veseli mari. Sunteti pline de energie, va citesc si va admir cum am facut-o intotdeauna. Sincer va spun ca eu am intrat la odiseea noastra "din cauza" Monicai, a Aidei si a lui Camypus. LE ADMIR MULT pe aceste femei sunt senzationale si in fata lor.
Imi place cum va cresteti copiii si as putea sa spun despre fiecare cite un cuvint deosebit pentru ca sunteti deosebite - imi place de BIA cum povesteste de baietii ei, de Mary de ai ei si cum se joaca, de Lili cum se poarta cu domn' parlamentar dar si mai mult cu Andra si are atita energie pentru ea. Imi place de Ralu ca are grija de Alexutu si de ea sunteti toate niste oameni deosebiti.
Nu am cum sa scriu prea mult ca cineva (Karo) ma trage de par dar am zis sa va urez o viata frumoasa alaturi de micii omuleti din viata voastra.
Va pun si eu poze cu copiii mei pentru cine vrea sa ii vada ... nu tin neaparat sa apar in lista pentru ca nu sunt o persoana activa pe forum dar sint alaturi cu sufletul de voi.
Karo merge
Va pup mult.
anamaria1979 spune:
Fetelor multumim pentru surpriza cu panoul si pozele. Mi-a placut foarte mult. Multumesc pentru listuta si pentru titulatura lui alex.
Techi sa iti fie de bine bucataria. Prajiturile, placintele tale aratau super. Moacele dragute ca de obicei.
Mely, Clodute superbe poze.
Carina superba seamana cu fimiu la mers. Pentru intretinerea fetitei si a mamicii de altfel recomand proud mary/ tina turner. Alex topaie efectiv pe melodie. Este adevarat ca a si venit gramada de atata dans
Alex (05.09.2009)
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Fetele, pana la urma vine cineva maine in Unirii? Ca sa stiu daca ma spal pe par acum sau maine dimineata Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Eu nu pot sa vin ca facem vaccinul maine.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
Buna seara!
Ma dooooarrrreee maseaauuuaaaa
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
MangaGirl spune:
techila glad to hear from u. mi-era teama ca te-ai indragostit asa de tare de bucataira aia ca ne dai icnorol. cand ai timp, te roaga mult fata, da-mi un link la pozele pe care le-ai facut cand am fost la tine. sau dk vrei pe mess, si acolo pot. pupam copii.
uka maxim ,maxim filmuletul cu frumoasa ta. l-am vazut pe fiu-meu in varianta bruneta. exact asa umbla si el si cade asa cu teatru cu mainile in fata. cel mai tare imi place cand are pe el ciorapi cu totul si-i vad betisoarele alea, miniaturile alea minunate pe care umbla.
Doamne, am citit tot, dar nu mai stiu ce am vrut sa zic.
Emy fata ta e superba. nu o mai vazusem de multisor....tare, tare scumpica.
bia sa treaca buza.
eu sunt cam rupta de somn ca de 2 nopti iar are vreo 8 treziri. am rugat-o pe mama sa doarma cu noi pentru ca am avut jos la biserica doi morti in capela. si noaptea nu statea nimeni cu ei. am glumit ca joaca o saptica si deapana amintiri, dar in sinea mea nu prea mi-a priit ca biserica este exact sub balcoanele noastre. anyway, nu stiu daca e o coincidenta, dar azi noapte s-a zbatut ca pestele pe uscat. si asta inainte de a ne culca noi. chiar, copii vostri dorm agitat? se intorc mult de pe o parte pe alta, misca din maini, picioare?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
suede spune:
Bia baiatul sa treaca bubita!
Uka saru'mana de pozele de pe prima pagina,o sa te rog sa schimbam poza,ca in aia nu i se vede fata de suzeta...o sa-ti trimit link-ul pe mail.
Super idee!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009