Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Ah ce mi-au placut pozele lu' teki..mai mi s-a facut iar dor de voi..lasati nuntile si cumetriile si aideti pana la mare !! |
Mult pa ! Nihil Sine Deo
[/quote]
of...le-as lasa io, dar nu ma lasa ele pe mine...hai ca mai am saptamana asta si aialalta si dupa aia sper sa nu se mai marite si sa se insoare si sa se boteze nimeni...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
moni_iulia spune:
Buna!
Ce de aparitii mult asteptate!
Vrem si noi la intalneala.
citat din mesajul lui biaz29 Fetelor, chiar nu-mi poate recomanda nici una dintre voi vreun stomatolog bun in Titan sau Pantelimon? _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Eu am fost www.dentistonline.ro/Cabinete-Stomatologice/BUCURESTI/Rovaldent.html" target="_blank">aici anul trecut si mi-am pus 3 maselute care inca n-au cazut.Si e tare "bun" nenea dr,chirurg si tanar.Mie mi-a convenit ca lucreaza toata ziua si sambata(ca atunci m-a luat durerea) si ca a fost f atent si pt ca alaptam mi-a pus putina anestezie chiar in nerv pe care l-a si scos imediat.
Uka, dai si tu o reteta de spanac?Eu nu obisnuiesc sa pap asa ceva iar lui Tudor il puneam in supa in primavara si acum as vrea sa-l fac mai de oameni mari.
Voi cand le-ati dat albus de ou ati dat din prima unul intreg?
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice
cristina_ana spune:
Techila, scuzele mele si mii de plecaciuni!!!!!!!!
Da acum nici nu ma mai mir ca nu mai scapi de soacra, la asa bunatati ce ii gatesti tu cand vine la tine!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
diamar78 spune:
Sal!
Multumim pt surpriza de pe prima pagina.
Techila, neparat sa ne dai reteta de la tortul cu gutui si de la placinta cu ciuperci ca tare bine arata. Puii sunt niste scumpei, cred ca-ti este si tie mai usor acum ca au crescut. Ei se inteleg bine, nu se cearta pe jucarii?
Biaz, nici eu nu prea dau pozele asa la vedere dar o poza decenta cu copilul nu cred ca-i o problema.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
cristina_ana spune:
Io lu' a mea nu-i dau nimic cand vine in vizita, sa i se faca foame si sa plece mai repede
POZE
POZE NOI
moni_iulia spune:
Abia acum am citit ca-i pt sot stomatologul.
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice
raluk16 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Proud Uka Productions presents : Mult pa ! Nihil Sine Deo |
ador filmele de la casa asta de productie!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
Mult pa ! Nihil Sine Deo |
of...le-as lasa io, dar nu ma lasa ele pe mine...hai ca mai am saptamana asta si aialalta si dupa aia sper sa nu se mai marite si sa se insoare si sa se boteze nimeni...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
[/quote]
poate vreun divort doar
noi va asteptam cu marea involburata si cu frunza cazatoare ...cum zicea cristina "e toamna fa!"
Mult pa ! Nihil Sine Deo
techila spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Techila, scuzele mele si mii de plecaciuni!!!!!!!! Da acum nici nu ma mai mir ca nu mai scapi de soacra, la asa bunatati ce ii gatesti tu cand vine la tine! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
bine, te ert...sa nu se mai intample...mai ales ca ticaloasa de socara mi-a criticat tot ce am gatit..."aaaa...nu asa...mie imi iese mai bun....tre' sa o lasi mai mult la cuptor...p-asta o fac si eu, dar nu asa si iese mai buna... nu asa se intinde foaia...pune otet ca stiu io de la tanti Agurita...etc"
faza este ca am o carte de bacate numai cu prajituri...una faina, minunata, cu mukte poze d-ala de la care iti curg bale multe...si mi-am propus sa o bifez pe toata
nasterea a doua putze
cristina_ana spune:
Techila, cand mai gatesti zi la fata, ca vin si io sa o bifam impreuna! Si io o sa te laud, pe cuvant!
POZE
POZE NOI