David-steluta mea de mare(3)LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 5
Leditia spune:
''Am crezut intotdeauna ca pentru o femeie ,suprema implinire o constituie copiii.Mi-am dorit enorm sa fiu mama.Am suportat tratamente peste tratamente,un cerclaj facut tarziu cu anestezie generala,iar pe 18 decembrie 2008 s-a nascut David-Christian,minunea noastra cu ochi stralucitori,cumintenia pamantului,un copil perfect,vesel si jucaus,afectuos si plin de curiozitate.
La 7 luni puiul meu luase extrem de putin in greutate si de atunci au inceput si semnele de intrebare,el a tot dat dintr-o boala in alta,pana am ajuns in spital,unde am auzit prima data de fibroza chistica,malabsortie,termeni total necunoscuti noua.Nu am crezut din prima ca poate avea asa ceva,negam cu inversunare si speram in sufletul meu sa nu fie adevarat,ma rugam non-stop plangand, ca acel diagnostic sa nu se confirme.Si totusi am ales sa stiu adevarul si sa merg inainte cu testele,prin urmare am mers la Bucuresti si i-am facut testul genetic,testul sudorii.Asteptarea a fost cumplita,rezultatul si mai cumplit.Testele genetice au confirmat boala despre care nu auzisem si careia destinul a vrut ca fiul meu sa-i fie victima.Numai cine nu a trecut printr-o astfel de situatie nu intelege disperarea unor parinti pentru care soarta copilului lor este incerta.
Nu am avut timp sa ne linistim,sa iesim din soc,a trebuit sa actionam repede.Am inteles ca nu trebuie sa ne plangem de mila,ci sa luptam cu boala cumplita,sa intarziem efectele ei devastatoare.Si mai ales,sa credem cu inversunare in viitorul care ne va aduce o speranta,ca David va putea duce o viata cat de cat normala.
La aproape 2 ani ,inghite medicamente foarte multe,fara mofturi,isi tine uneori singur masca pt inhalatii cu diverse medicamente,face analize regulat,merge in spitale si suporta cu stoicism sedintele de fizioterapie,chiar daca nu sunt placute si ii rapesc din timpul lui de joaca.
A ramas acelasi copil vesel,frumos si neastamparat,care descopera cu multa curiozitate lumea.Iubeste copacii si florile,pasarile si jucariile lui,jocurile si cartile cu poze.
Orice copil are dreptul fundamental la viata,iar cei ca David au dreptul la ingrijiri speciale.David are nevoi speciale, are nevoie de medicamente care costa enorm, de aparatura si tot ce ar putea tine departe de el efectele groaznice ale bolii.Din pacate,dupa cum stiti si ati vazut pe propria piele,parintii sunt nevoiti sa suporte mai toate aceste nevoi.
Nu merge la cresa,iar la gradinita va trebui supravegheat de familie ,din cauza tratamentului complex,prin urmare viata normala pe care eu mi-o doresc pt el nu este asa cum am sperat sa fie.
Un copil este o raza de soare,steluta familiei,gingasa floare.E speranta si multa iubire,e visul parintilor spre implinire.
David este minunea noastra,cu ochi stralucitori,in care speram sa nu apara niciodata tristetea,durerea sau teama.
Durerea noastra este mare,uneori ne simtim neputinciosi,uneori ne simtim coplesiti,uneori ne intrebam de ce 'el'',insa ne ridicam mereu si mergem mai departe si luptam pt el,pentru viata lui,pt fiecare gura de aer.Ramanem optimisti,ramanem visatori,ramanem parinti cu inima franta,dar ramanem langa puiul nostru si luptam pt el orice ar fi.
Speranta moare ultima.''
Acesta este discursul,daca il pot numi asa,pe care o sa-l tin sambata in fata parintilor la acel curs de fizioterapie.Nu stiu ce sa mai adaug sau sa scot.L-am scris aici,sa-l am scris undeva,macar sa nu-mi pierd ideile.
Va pupam si va dorim o seara frumoasa.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
alinamoro spune:
Leditia, m-a emotionat mesajul tau!
David e un copil special si are o mamica speciala, felicitari!
P.S. Eu te stiu din 2006 cand am inceput sa scriu la "Odisee" (eram insarcinata cu Adelina), ai inceput si tu atunci cu mamicile de sept.-oct.2006, dar din pacate ai pierdut sarcina.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
miereamara spune:
Leditia foarte frumos si emotionat !
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
szivarvany spune:
Ma voi gandi la tine. Ai scris foarte bine
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Dodo-pui spune:
Ledi mie una imi place cum ai scris si nu vad ce sa mai adaugi....
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
lulu77 spune:
Ledi, e super mesajul
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
Leditia spune:
neatza fetelor.
Multumesc frumos pt mesaje si pentru sustinere.Azi ma ocup de mesaj,sa-i dau o forma finala,dupa ce se culca David,ca maine plec..nu stiu inca la ce ora,ca nu stiu cine poate veni sa stea cu David si cand.
David tuseste cam mult si productiv,de la fibroza,dar in rest e bine,cu un cucui,doua-trei,ca m-a mancat cu cucuiele lui.
Va pupam si va dorim o zi minunata tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
vladis spune:
ledi, o imbratisare speciala pt tine si david noi suntem aici, in background si te sustinem
drum bun!
CLIPE DE VARA
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
mihaela77O spune:
ledi,frumos scris!la obiect,despre realitatea vietii voastre!
te imbratisez si-ti doresc drum bun!
ps.am uitat sa-ti multumesc pt cuvintele frumoase la adresa lui Mihaita dupa intalnirea noastra cu fetele!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
ada_coman spune:
Foarte frumos scris si emotionant! Drum bun maine!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU