David-steluta mea de mare(3)LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

iubita mea LEDI cum au putut sa te supuna la atatea cand eu am o proasta(sorry) si o puturoasa in scara care zilele trecute mi s-a laudat ca are prelungire de concediu de crestere copil ca oricum nu vrea sa se intoarca la m-ca si fata ei e si slabita si a declarat-o persoana cu handicap

altii cum dracu' reusesc?

mentionez ca a fost farmacista dar e putoare rau

sorry de off topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Ramai fara cuvinte, dar nu ma mai mira nimic la sistemul nostru de doi bani, dupa ei avem numai copii retardati , multa putere si sanatate va doresc

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ledi, a pus azi sotul meu coletul, ti-am trimis o cutie Kreo 10000 cu 50 capsule (intacta) si inca o cutie din care lipsesc cateva capsule, a folosit cineva din ea, dar apoi nu i-a trebuit ca a luat doza mai mare.
Te rog sa-mi spui cand ajunge.
Pup Davidutzu!

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Saru;mana mult Alina.Eu ii facusem stocul,dar sunt bune,ca doar astea se termina imediat ...Multumesc mult,mult de tot.(da' tu de unde le iei cu 50 de pastile,ca la noi nu exista?)
Am fost si i-am luat si gel cu arnica,nu era in plan azi,insa cand sa plecam s-a pocnit de marginea usii,de am zis ca innebunesc..saptamana si cucuiul zau.

Multumesc tuturor pt sustinere,eu sunt ok,mi-au trecut nervii din ziua aia,sunt f ok in priviinta asta,apartine trecutului experienta aia si nu-mi omor creierii zi de zi pt niste tampenii..am lucruri mai importante de gandit(acum clocesc idei..pt Mosu,pt celalalt Mos,pt ziua lui..,ma omoara luna decembrie)

O seara faina tuturor.

Edit:Am uitat sa va spun...
Am ramas placut impresionata si cred eu ca e putin spus..
V-am spus ca mi-a pocnit un furtun la aparatul de aerosoli.Ei bine,Raluca a luat legatura cu cei din Germania,mi-au explicat ei ca ala nu se baga la aparat de sterilizat..in fine si i-au zis sa le dea adresa mea sa-mi trimita niste piese de schimb gratuit.Eu am crezut ca-mi trimit un furtun..Azi am luat cutia de la posta,desi nu ma anuntase nimeni,ma dusesem eu pt altceva:)) si cand o desfac vad un kit normal(dar are si furtun si piesa unde se pun medicamentele,este kit intreg,cu supapa rosie..),vreo 2 furtune si inca doua chestii care nu stiu ce Dzeu sunt..eu as zice ca-s doua jucarele,dar totusi,sunt in punga pe care scrie pari..inca nu mi-am dat seama ce sunt:)).Dar,stiind cum merg lucrurile la noi,pot spune ca am ramas socata si impresionata intr-un mod foarte placut.Nu ma asteptam,sincer.
Oricum,eu ii multumesc Ralucai si lor,chiar daca nu citesc ei pe aici.Mi-au facut o surpriza placuta.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Multumesc mult,mult de tot.(da' tu de unde le iei cu 50 de pastile,ca la noi nu exista?)

Cu multa placere, ma bucur ca pot sa v-ajut putin.
Eu le am din Germania, le-a primit cineva si nu le mai foloseste, mi le-a dat gratis.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Aa,ok Alina.Sa-i multumesti din partea mea.

Am deslusit misterul..sunt doua jucarele de cauciuc,doua fantomitze dragute..una alba si una galbena.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Buna.
David este binisor,in weekend a fost plimbat de voie de nevoie.Nu am ajuns sa-i iau convectorul,mai ales ca-i cald rau afara si am mers si i-am luat covor si perdelute din banutii stransi in Cta.Multumim.Si usor,usor ii fac camera de baietel.Musai sa-i fac steaua de sus,cu albastru,ca e roza..nu stiu cine a venit cu ideea asta cand am zugravit la inceput ap.ca eu sigur nu.(mesterii lu' peste,s-au gandit probabil k da mai bine si fac ei contrast)Nu m-a deranjat prea tare la inceput,ca noi am dormit cu el in dormitor o perioada,cand a fost micut si se trezea de n ori pe noapte..ce vremuri:))
Asa,una peste alta,nu-mi dau seama de ce,David mi-a slabit iar.Ajunsese la un moment dat la 12,4kg ,insa l-am cantarit in una din seri(de obicei se cantareste dim)si avea 12kg.Si toate astea in conditiile in care mananca bine si doza de kreon e suficienta dupa analize si nr scaunelor..Stiu ca in FC,iei ff greu in greutate,dar ma gandeam ca la cat mananca,macar isi mentine greutatea,nu-mi slabeste..Si ma rog,fluctuatiile astea sunt destul de mari,numai la el am vazut cum e sa slabesti asa mult si subit.
In rest,i-am luat si niste propolis cu echinaceea,vad ca-i merge bine cu toate imunostimulatoarele astea,nu mi-a mai racit de ceva vreme,slava Domnului si l-am scos zilnic si in parc,l-am carat dupa mine si in magazine,posta, ca n-am avut incotro,ca nu am cu cine-l lasa(nah,dragoste cu forta nu se poate),mi-a si stranutat un nene pe el intr-o zi,de am zis k sigur nu mai scapa atunci,ca i-a stranutat fix in fata..dar ma bucur ca il ajuta si sunt si din plante.Ii mai dau si miere din cand in cand,in laptic.
Weekendul care vine eu voi pleca la Bucuresti,la acel curs de fizioterapie in FC,daca o sa poata sotul meu sa-si ia liber sambata,ca sa stea el cu David..si ma voi intoarce duminica seara.
In rest,am inceput sa-i fac aerosoli si cu acc,pt ca ''nu se stie cand vine pulmozyme-ul si cat o sa mai fie'',prin urmare tuseste mai mult,dar am zis ca e musai sa-mi pastrez macar o cutie,in caz de exacerbari sa am pt 6 zile..nah,nu stiu nici eu cum sa fac sa fie bine.Oricum de cumparat nu-mi permit,este groaznic de scump,iar imunostimulatoarele si restul ma costa ff mult lunar.Eh,el sa fie bine,asa ma bucur cand il scot si pe el,si nu-mi raceste si il vad ca se bucura si el ca iese colo si colo..si eu ca-l vad fericit,desi recunosc ca mereu sunt stresata si mi-e teama de raceli,infectii..ca nah,astea ii distrug plamanii.
Cam astea sunt vestile despre noi.
Va pupam si va dorim toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ledi, va dorim multa, multa sanatate si tie weekend cu mult spor la curs

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Ledi, ma bucur tare mult cand citesc si vesti mai bune

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput