David-steluta mea de mare(3)LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 16
ada_coman spune:
Cata fericire acolo la voi! E tuns bine David al tau, sa le vezi pe ale mele tunse de mine :))
Sarbatori fericite si linistite! Ca noi am alergat intr-una si de maine ma apuc si de pregatirile pt ziua piticei.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
Leditia spune:
Neatza..
Noi am avut o noapte de nu doresc nici dusmanilor.Pe la 11 David s-a trezit urland,m-am dus la el,copilul cu capu in voma..Sterge,spala,schimba..tura 1.Apoi n-a mai vrut sa faca nani si in timp ce eu eram lesinata de somn,ca ma trezisese in noaptea precedenta de la 5 dim,David voia sa umble si sa se joace..Bun,am zis eu ca-l las,macar sa se mai linisteasca..A urmat tura 2 de voma,spalat saltea,schimbat lenjerii,spalat pereti,covor,copil..aerisit etc..Pe la 1 deja imi venea sa plang de oboseala si David nu voia sa se culce.Cum il puneam cum urla de se sufoca..Pe la 2 a fost tura 3 de voma,iar schimbat toate cele,aceeasi procedura..Evident nu voia sa se culce si eu as fi dormit si pe jos..Mi-am luat perna din camera mea,am intins canapeaua de la el,sa ma culc cu el..dar el nu voia sa stea decat pe mine!si sa mai coboare jos sa se duca sa-mi arate bradutii..Pe la 3 deja imi venea sa urlu de nervi si somn si oboseala..dar pe David l-a apucat tusea si da-i tuse intr-una..Abia la 4 dim am reusit sa-l adorm pe mine,ca nu puteam sub nici un chip sa-l dau jos ca se trezea si urla..iar eu ma gandeam ca ma voi sufoca,ca e greu si el isi tinea capul cumva pe gatul meu,de ma simteam fara aer si era un efort f mare sa respir..Si am stat asa cu ochii in tavan,rastingnita pana la 5 dim..cand am reusit sa-l cobor asa usor langa mine pe canapea..La 6 s-a trezit urland,iar ia-l,adoarme-l,pe mine evident..La 9 s-a trezit sprinten,in timp ce eu nu cred ca am dormit o ora,imi venea sa innebunesc..Am baut 3 cafele ca pe apa si tot imi vine sa ma intind pe jos...
Cam asta a fost noaptea noastra,dupa ce saptamana trecuta mi-a fost rau,David cu treziri nocturne,in weekend mi-a fost rau..iar apoi am dormit 5 ore,ca totul sa culmineze cu o noapte fara pic de somn,.sters vome etc etc..Si sa fie totul complet nici ta=su nu a putut dormi si acu mai stau si cu grija,ca el conduce toata ziua...ah si nu stiu ce e,dar si pe el il dor umerii,ceafa si carnea pe el si ii e rau cum mi-a fost mie sapt trecuta..mai putin ca nu a vomat,nu-mi dau seama ce Dzeu este si ce am patit cu totii..
Multumim de aprecieri si complimente,va pupam..
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
ada_coman spune:
Multa sanatate Ledi! O fi vreo viroza mai ciudata cu care v-ati capatat. Sa treaca repede si sa va puneti pe picioare!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
micola spune:
ledi, ce noapte....Davidut sa ii treaca virusul asta sau ce-o fi....
normal ca esti rupta de somn...poate dormi si tu azi, pe zi, cand doarme el..
Serialbastre spune:
Multa sanatate! [hug]
Urata viroza ....
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
Leditia spune:
Multumesc tuturor pt sustinere si gandurile bune.Un brat de pt voi,ca nush ce m-as face fara sa vorbesc cu cineva sa-mi mai ridice si mie moralul..
Deci azi a fost ..cum a fost..David nu prea a mancat,l-am lasat in pace,masa de pranz nu a vrut-o,a varsat kreonul cu ce avea el in stomacel,de dim(prima lingurita e cu kreon la noi).L-am lasat in pace,i-am dat niste metoclopramid si apoi a mancat niste biscuiti cu lapte..4 biscuiti.Acum ii fac o supica,poate o manca cateva linguri,daca nu,ramanem la biscuiti de cereale si lapticu de seara.Stiu ca nu se prea da laptic,dar fara el nu doarme..si decat sa nu aiba nimic in stomac,e bun si ala,daca il vrea si nu-l da afara,evident.
E ff ciudat si zau ca nu-mi dau seama ce se intampla si ce-am patit cu totii..Sper sa-si revina macar pana de anul nou,nu ca nu mai pot eu ce-l astept si-l sarbatoresc,dar am si eu un pitic pe creieri sa nu-mi treaca in noul an vomand si bolnavior:((
Va pupam.
POZE CU NOI
de David Christian
Anuc spune:
Offf Ledi, sanatate multa tuturor si sa dea DD sa aveti un An Nou mult mai bun decat asta, cu liniste si tot ce va doriti voi, mai ales cu sanatate pentru Davidut. Sunteti mereu in gandurile mele
Mami de Ioana, Filip si 28 S
bpaula spune:
Hai ca indreptam toata energia pozitiva spre voi sa fiti toti 3 fresh in noaptea de trecere in anul urmator. Si va doresc sa vina un an mai usor.
Leditia spune:
Neatza fetelor..
Offf,a mancat aseara un pic de supa si lapticul de seara si cam atat.N-a mai vomat,a si dormit toata noaptea.Dar,ca mereu trebuie sa fie un dar..mi s-a stricat caloriferul electric de la el din camera,luat de nici o saptamana!Mirosea ca la nebuni acolo..bine ca n-a fost mai rau!Si a trebuit sa-i pun caloriferul nostru,iar noi sa dormim in frig,ca deh,de unde naiba sa iau calorifer la 10 seara.Clar ma urmareste o karma naspa.Este evident faptul ca eu nu pot sta dupa garantiile lor,ca-mi trebuie azi,ca doar azi noapte n-am putut dormi,nu din cauza copilului ci ca mi-a fost frig.Si uite asa,azi trebuie sa cumpar un alt calorifer si sa ma dau linistita cu capul de asta ars,ca n-am pomenit ce ghinion pe capul meu.Asaaa,dar cireasa de pe tort nu e asta,noo..cireasa de pe tort e ca mi s-a stricat nebulizatorul!Scoate un sunet urat rau,ca si cum ar bate paleta ventilatorului in parti si nu mai nebulizeaza cum trebuie,sa nu mai zic ca mi-e frica sa nu-mi explodeze in fata cu copilul in brate!Dar,cum exista un Dzeu si OAMENI,am rezolvat-o pe asta multumita Ralucai,purtatorul meu de cuvant.Asa ca cei din Germania imi vor trimite un alt nebulizator,mai performant cu care sper din tot sufletul sa nu mai am probleme,ca deja intrasem in panica de unde scot rapid bani de altul,copilul neputand sta nici macar o zi fara nebulizarile de rigoare.Ce sa va zic,ca am plans de bucurie cand am citit mailul de la ei..nu puteam zice nimic,stateam si ma uitam si nu-mi venea sa cred..si vreo jumate de ora am stat asa ca prostu,fara sa zic nimic,socata,profund impresionata...
Sa vedem cum o fi David azi,ca lapticul l-a mancat fara probleme,nu a mai vomat..vedem la mesele principale,ca la alea is probleme.
Va pupam si va multumim ca ne sunteti alaturi.
POZE CU NOI
de David Christian