David-steluta mea de mare(3)LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 14
Leditia spune:
Neatza fetelor.
De doua zile,mai exact de luni, zac cu dureri musculare,frisoane,ameteli,dureri de cap,voma,stari de greata..Nu am mancat mai nimic de duminica si cam ce-am mancat am varsat,mai putin pufuletii lu' fii-miu.Nu stiu ce am,dar ma simt tare nasol,extrem de obosita..as zace asa,dar nu pot..
Si sa fie totul complet David se tot trezeste noptile tusind,adoarme apoi greu ca nu-l lasa tusea,ieri a inceput si cu stranut si ceva raguseala..
Aseara mi-a tusit de la 10 pana la 12..nu putea sa doarma,am stat cu el si degeaba,nu adoarme daca stau cu el,ca-i vine chefu de joaca..Daca plecam plangea...Atata a putut sa tuseasca ca mai ca voiam sa-l bag in aerosoli sa-i potolesc tusea aia si sa doarma si el,ca de obosit era saracu f obosit.Habar nu am de unde vine tusea,dar cred ca de la FC,ca m-a innebunit si taica-su cu ''ce are,de ce tuseste asa etc etc'' si efectiv nu stiu raspunsurile la intrebarile astea..desi mi-as dori sa stiu..
Asa ca sunt extrem de obosita,ma dor toate si ma simt oribil..nu m-am mai simtit asa de nu mai tin minte,insa sper sa-mi treaca sa pot sa pregatesc si eu una alta de Craciun si sa ne putem bucura si noi cat de cat de Sarbatori,nu sa zac eu ca leguma sub plapuma..ca desi e ok in casa(asa zice barbata-miu)mie mi-e tare frig.
Daria,mi-a placut enorm ce ai scris..Te pup.
Multumesc tuturor pt urari,pt ajutor,pt sprijin,pt tot ce ati facut pt noi.
Nu sunt in stare de mai nimic..parca nici sa gandesc nu mai pot..
O zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
pisellino spune:
of ledi imi pare rau ca nu te simti bine, si eu am fost in boli da n-avem timp sa le bagam in seama ar trebui sa zacem la pat si robi sa se joace cu david ai grija de tine, mergi la un medic sau suna-l si zi-i ce se intampla.eu am uitat de ziua lui david ii zic cu intarziere LA MULTI ANI si multa sanatate in primul rand ca restul se aduna singure daca e sanatate
va pupm,cata si robi
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta
alex_andra spune:
Ledi, imi pare tare rau ca nu te simti bine, sper sa te remontezi si sa petreceti un Craciun senin si linistit
Ii urez si eu (cu intarziere) lui David tot binele din lume si multa multa sanatate, sa sufere cat mai putin posibil si sa fie fericit, sa-i sclipeasca mereu ochisorii de bucurie. Nu stiu daca boala lui este vindecabila, dar eu sper sa fie, sau sa se descopere solutii pentru asa ceva.
Voua va doresc multa putere si un sfarsit de an cu pace sufleteasca
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Dodo-pui spune:
Ledi insanatosire grabnica.Exact asa,exceptie facand faptul ca nu am vomat m-am simtit eu ieri. De am fost nevoita sa apelez la vecini sa ma ajute cu copii pana a venit al meu de la serv.Azi vad ca-s bine si n-am luat decat 2 pliculete de fervex...
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Leditia spune:
Cata.Iau tratament..am luat si niste colebil pt ficat/bila si parca mai rau m-am simtit apoi.Sper sa-mi revin,cel putin azi nu am mai vomat,dar nici nu am mancat nimic..Am facut o supa de pui cu galuste pt David si sper sa pot manca si eu de la el un pic,ca am facut mai multa,in ideea,ca poate mi-o face bine.Va pup pe amandoi.
Andra,te pup,nu te-am mai vazut de mult.Sper ca sunteti bine.Mersi de urari.
Boala lui David nu e vindecabila din pacate si nici nu poti spune ca ai progrese in timp ca-i faci tratament,cu timpul toate organele afectate se deterioreaza complet..Practic fara tratament el nu poate trai(de ex,el nu poate manca fara sa-i dau kreon)..si tratamentul doar ii prelungeste viata,pana cand s-o putea,ca speranta de viata pt acesti bolnavi este de 30 de ani.:(Dar sa zicem ca e mai bine,ca mai demult acesti copii nu ajungeau la varsta prescolara.Poate peste cativa ani se va descoperi ceva sa le prelungeasca viata mai mult si sa le-o faca mai usoara,sa nu mai fie nevoiti sa ia zeci de pastile pe zi(David ia numai de kreon 300 de pastile pe luna),nu stiu cate nebulizari,terapii,fizioterapii,sport,etc etc..Nu stiu,sa nu mai fie asa incarcati cu toate sa poata avea o viata mai normala,sa poata merge in colectivitate,in excursii.. la scoala/la munca..nu sa-si petreaca mai mult de jumate din zi cu tratamente sau sa-si petreaca viata in spital.Eu inca sper,ca e micut si ma rog la Dzeu sa se gaseasca un remediu ceva pana nu e prea tarziu..pt el,pt restul de copii cu acelasi diagnostic.
pup si sa auzim numai de bine.
Dodo,bravo,bine ca a avut cine sa te ajute, tare bine era daca era cineva pe aci sa ma ajute si pe mine..Sanatate multa,multa si refacere usoara.
.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
mikaeela spune:
Leditia,iti multumesc f mult ptr urarea ta si as vrea sa va urez si eu din suflet un CRACIUN FERICIT si fie ca ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie,incredere,speranta , iubire si multa,multa sanatate va doresc si sa aveti parte numai de bucurii
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
diannaalex spune:
Cu ocazia mult asteptatei sarbatori a Craciunului iti urez ca pacea si calda speranta a Pruncului Iisus sa iti lumineze sufleul, sa iti aduca fericire si liniste interioara tie si celor dragi! Craciun fericit!!!!!
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_09 spune:
Craciun fericit cu liniste in suflet si multa sanatate!
la multi ani puiului David cu ocazia zilei numelui!
Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
diannaalex spune:
Leti, David va dorim Un Craciun fericit multa sanatate si putere sa lupati in continuare. O imbratisare mare tie si ,multi pupici dulci Lui David e un scump si un dulce
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii