Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Michelle, am gandit la fel, dar unde vom trece sapt viitoare masuratorile?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Intru cu o multime de nervi in clubul copiilor iritati, de nu mai stii cum sa ii linistesti sau ce au. E clar ca are ceva, ca zic eu nu avea cum sa se alinte asa de pe o zi pe alta si sa vrea doar in brate. Oricum nici macar in brate nu prea o mai poti linisti, o mai duc sa se uite pe geam si se mai calmeaza. De 2 zile e asa, nu vrea nici jucarii, nici leagan, nu mai sta la povesti, la zambete ci se tot mataie toata ziua pana dana intr-un plans neconsolabil
Noroc ca a venit mama, la fix, ca o luam razna singura si cu toate treburile. Azi ma duc cu ea oricum pana la euroclinic ca am mai multe intrebari si poate elucidam si misterul agitatiei. Ma gandesc si la dinti, insa parca e prea devreme....

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mai fetelor, m-am masurat si eu, desi am tot masurile astea de o luna . le-am pus in tabel frumos , dar nu stiu daca acuma ma pot tine de dieta, dulciurile le-as putea scoate, ca daca nu cumpar si nu fac, maria nu cere ca nu-i plac, nu e asa greu. dar fainoasele ma omoara... si mai iau si vitaminele... uite cate scuze mi-am gasit, si mai am inca

cum v-ati masurat talia, mai fetelor?! ca eu as vrea sa scad sub 80 si nu-mi iese, voi deja aveti 70 si putin... iar daca e sa masor unde e burta burtaaa...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

deci...

inaltime: 1.60
GI: 53
GT: 52
GA: 60
talie: 80
sold: 98
pulpe: 54

ce-am mancat ieri?!

dimineata biscuiti digestivi (destul de multi), 1 nectarina si 1 cana de ceai cu paine cu marga si miere...

un capuccino intre ele

amiaza: ciorba da fasole cu afumatura si salata mare de ceapa

seara: salata chinezeasca (salata verde, morcov ras, soia, germeni de grau, feliute de bacon, sare+otet+zahar)

noaptea: eugenia si iaurt de visine

intre mese nu mananc ca nu apuc... dar sunt zile in care sar peste micul dejun dar cantarul tot nu e friendly . si in general dau tare pe lactate, dar acum cu infectia la masea o las mai moale cateva zile.

sa vedem daca ma "civilizez" si eu sa mananc mai sanatos , dar azi aveam programate vinetele, acolo imi trebuie multa paine

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Declar a treia noapte "furtunoasa", consecutiva. Culcat copil aseara la 9 jumate, prima trezire la 12, apoi la 2, la 3, la 3 jumate, la 5, 6, 7, 8... Si da-i cu titi, da-i cu suzeta, cand, cum... Si evident ca am stat amnadoi in patul mare, ce sa il pun in patut, ca am dormit cu sutienul desfacut si cu titi in zona... Tina, asa des se trezeste noaptea si Raducu??? Ma enerveaza ca nu are nici o repriza de somn de peste 3 ore... parca suntem din nou la 3 saptamani...

de cand cu ora schimbata, am mutat si noi baita la 7, la 8 papa si stat cu el sa se alinte la tzitzi si la 9 cel tarziu doarme. Se trezeste la 12 si ceva (iti spun programul de aseara) dupa care m-a tot foit toata noaptea, cu treziri la o ora si jumatate. La 8 eram treji de-a binelea.

Sa ma vezi pe mine cum imi pun pijamale numai cu deschidere in fata, si sutienul de alaptat. De cand am nascut nu cred ca am stat nici macar 5 min fara aceste sutiene. Si ru dorm toata noaptea cu o tzitzi la vedere. Catalin (sotul) spune ca-s Madona si ca daca imi cerea inainte sa-mi achizitionez ceva de genul....refuzam instant.

Acum, la 10.15 a adormit langa mine, la tzitzi, doarme si acum. MA bucur ca am scapat de domnul ala de jumatate de ora

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

'neata buna,

Otilia, eu am 1.67 m, am uitat sa scriu in datele initiale inaltimea . O sa modific eu in fisierul Excel.

Referitor la mainile/coatele uscate, incercati crema de galbenele, face minuni (se gaseste in farmacii intr-o cutiuta mica si scrie pe ea"dupa reteta Mariei Treben"). Eu folosesc acum si pentru Victor crema naturala facuta de soacra mea din untura de porc si flori de galbenele.

Din ciclul "nu faceti ca mine" am mancat aseara tarziu si acuma dimineata, o jumatate de cutie de inghetata...deh, sa o termin, sa pot incepe cura cum trebuie

Eu mananc paine facuta la masina de paine, numai din faina integrala. Imi si place gustul si e si tare satioasa. Dimineata de ex. mananc doua felii de paine cu putin unt si somon afumat. Dar in spiritul curei, incerc sa renunt la unt de azi incolo.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, deci nici la tine nu e chiar misto noaptea...

Larisa, nu e neaparat prea devreme pt dintisori - Vlad are 2, Rebeca Adrianei la fel... E genetic- mama imi zicea ca si io am fost harnicuta la capitolul dinti - la 4 luni primii doi de jos...

Deja azi i-am dat de 2 ori de papa. Acum a doua oara era marait, ca ii e somn, a papat , dar tot nu a dormit... Poate pana ne invatam un pic, ca el nu a adormit niciodata la san...L-am pus in fisher, bagat suzeta, si asteptam...Dar tot si-o scoate , cu manuta...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nu gasesc nici un metru in casa, ma masor cu o panglica, si apoi panglica o masor cu un liniar...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Nu gasesc nici un metru in casa, ma masor cu o panglica, si apoi panglica o masor cu un liniar...

bine si-asa...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICA noua aici abia trebuie sa ne dea acum certificatul de nastere romanesc ,cand o ajunge sa il ia de la consulat,trebuia in oct sa fie deja gata,deci a durat 2 luni.
pt pasaport avem programare abia in martie.atunci ducem actele,si probabil prin aprilie sa ni-l dea..daca nu or intarzia.
pasaportul va fi pe 3 ani,ca cel pe 1 an mergea mai repede,dar costa tot 100€ si apoi la anul iar umblete ??
La voi vad ca a mers mai repede.
nu am mai reusit sa iti raspund la mesajul ala cu acte..

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Noi avem programare pe 18 noiembrie sa mergem la Oslo. Trebuie sa merg eu cu bb si Ana, sotul acasa cu Elisa.
Vrpiam sa iti spun ca ei nu garanteaza ca vine intr-o luna sau in doua. Vine cu o posta diplomatica si ei nu au date sigure. Noua ni s-a spus 2-3 luni de la programare.

Pe tema asta m-am agitat si stresat toata noaptea. M-am hotarat sa merg cu trenul. Am o teama teribila in subconstient sa plec cu avionul cu Iulia nebotezata O sa dureze calatoria cu 7 ore mai mult dar asa simt acum ca nu pot cu avionul. Imi astept sotul sa plecam dupa bilete de tren.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput