Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 15
bumblebee spune:
Paula, frumosi copii, dar au o fatuca asa inocenta, noroc ca-i mai parasti tu misto party-ul copiilor, ce s-au distrat!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
Victo spune:
ha ha ha..alina, ce m-ai distrat..fatzuca inocenta, hai?
mai ales Stefan...ioi ioi..cd incepe...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
aelita spune:
Ochidut-merci mult pt video.deci mie imi lipseste cu desavarsire cel de facut sucuri.e bestial al tau cu marul intreg,daca stiam ca exista asa ceva...Eu am storcator separat de fructe,deci fac cu ala suc,e unj Philips din ala clasic,trebuie sa tai marul,dar morcovii intra asa.
la robotul meu am deasemenea ala de portocale,desi il aveam si separat si mai repede fac la ala mic,se spala mai repede.sau asa mi se pare mie din obisnuinta.Si nu am nici telurile alea ca la tine,si eu asa as fi vrut.are o paleta ondulata pt albusuri.
in rest capacul se inchide la fel,drept urmare eu i-am rupt o clema din plastic,noroc ca merge si fara..de nou! ca e inginerie mare sa inchizi si deschizi pana te obisnuiesti.
are toate cutitele alea,3 discuri,la mine scrie ca face si carne,dar nu stiu daca face bine,nu am probat,nici nu stiu care disc e..
eu sunt ca taranul,mi-ai dat unul d-asta toate-ntr-unul si as prefera multe mici sa le stiu...dar mi l-a luat sotul,nu a gasit atunci Philips,si cum mie imi vine intr-o zi,a venit cu ce a gasit.
Oana si robotul tau e tare !!
aa,cu imbracatul..pe Miguel il bag cu pijamaua direct in cosmonautul de fash,deci el e ultimul,si cel mai usor.
pe Andres,peste bluza de pijama direct un pulover si o geaca,ii dau pantaloni,sosete,ghete.
pe Sofia o imbrac in 5 minute ca e invatata.
inainte deasta,pana beau eu o cafea,beau si ei laptele .eu ma trezesc cu 40 de minute inainte de plecare,pe ei mai tarziu.
pe Miguel il iau in brate,nu mai scot carutul din masina,ca practic autocarul vine la 3 blocuri de noi.
Victo spune:
multumim tuturor
vai, cat pot fi de habauca!
eu am fost in CM pana in 14 octombrie, dar am uitat sa ii cer drului de fam hartia! azi s-a dus sotul (da, da, s-a dus el :):) ) LA CONTABILITATE, pt hartiile mele cu indemnizatia..pai nu-i concediul..pfiu..suna dr de fam..ma gandeam ca fiind noiembrie deja, nu imi mai poate da..ioi..eu fiind deja cu contractul de munca suspendat!
dar din fericire, mi-a putut da concediu retroactiv. baga copilu in marsupiu..ia taxi..fugi la dr, ca era numa de dimineata..
sa duc si eu maine concediu, sa poata face statele de plata..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Alina2005 spune:
fete, cum vi se pare scaunul www.strollers.ro/Scaune_Pentru_Servit_Masa/Scaun-de-masa-Fisher-Price-Rainforest-Booster_codeFP-M5749.aspx" target="_blank">astade masa?
rodyka spune:
noi am fost in plimbare, si pana la banca, si sa luam paine... le-am facut cam in doua ore, timp in care n-a vrut sa doarma nici un minut!!! asa ca acum ne-am intors si ea miauna in patut... ca ma duc la ea, ne mai jucam, dar e obosita si n-am ce-i face, decat s-o obosesc mai tare...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
rodi, la fel si la noi...e obosit de numa si nu vrea sa doarma...l-am scos pe balcon, in carucior, urlete frate de ne-a auzit tot blocul si vecinii...am venit in casa sa-l pun sa doarma, la fel urlete pana n-a mai putut...ACU E LA MINE IN BRATE..CE SA-I FAC???imediat il pun jos, cu tot scandalul...ca tre sa doarma...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 rodi, la fel si la noi...e obosit de numa si nu vrea sa doarma...l-am scos pe balcon, in carucior, urlete frate de ne-a auzit tot blocul si vecinii...am venit in casa sa-l pun sa doarma, la fel urlete pana n-a mai putut...ACU E LA MINE IN BRATE..CE SA-I FAC???imediat il pun jos, cu tot scandalul...ca tre sa doarma... |
deci asa, si Filip isi exprima personalitatea...
am pus-o la san, dar a inceput sa urle si mi-a si zburat gandul la Vladut al Cristinei... daca o lasam pe pat urla, in patut mai tare, in brate la fel... pana la urma tot la san a adormit si am pus-o in patut. sa vedem cat tine!! macar pana mananc...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
Bineinteles ca Victor nu vrea sa fie mai prejos, am stat azi cu el numai in brate, am zis ca-l scot afara, m-am imbracat cu el in brate, pe el la fel, am iesit cu el in brate, urla atat de tare ca nu am putut efectiv sa-mi trag pe mine marsupiul ala... macar a tacut juma' de ora cat m-a tinut spatele si brtele sa-l plimb, mormaia ca o baba. Cand am intrat in casa si l-am pus jos, am luat-o de la capat, am mancat cu chiuiala 2 felii de paine prajita niste cascaval si niste pastrama de piept de pui dupa care l-am tinut in brate pana a inchinat steagul... sa vedem cat tine minunea...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3