Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, lume!!!

nici la noi n-a fost tare bine, noroc ca m-am culcat eu mai devreme si am fost odihnita pana la 4... ca dupa ce a papat foarte putin, n-a mai fost chip s-o adorm, tot maraita. asa prin somn am pus-o in pat intre noi, cu mare grija sa nu se intoarca tati peste isa . si pana la 7 am tinut-o tot in maraiala, foiala, cate-un plans, cate-o atipeala. apoi m-am ridicat din pat si-am lasat-o inca treaza, poate daca-i singura adoarme, ca tre sa ma ocup si de cealalta minune sa mearga la scoala... am observat ca ii e cam infundat nasul, ori poate de la atata matait!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

miha, ti-am vazut si eu pozicile..super copilasii, seamana f mult! Thomas cum se comporta acum, cu venirea surioarei?

ilinca, ai niste poze pe undeva, sa va vad?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna dimineata

Gina ai niste copii superbi Clara e foarte scumpica

LA MULTI ANI PENTRU SARBATORITII ZILEI: REBECA STEFANIA, ALEXANDRU RADU SI GIULIA! SA FITI SANATOSI DELFINASI IUBITI!

Cris ai grija da, cu masa de infasat...dar nici pe pat sa nu o lasi nesupravegheata, e mai bine.

Natali e superba! ce ochi albastri are imi place poza cu ea in rochita verde, dar si cum sta si povesteste cu tati

am vazut ca mai mereu e cu caciulita, e frigut in casa?

Lala multa sanatate sotului! ce bine ca Sebi a inceput sa ia in greutate!

Dragaica puiul curajos, dar si pe parintii si fratiorul lui

Cris verifica neaparat temperatura si umiditatea in camera. cand eram la sighisoara si incalzeam camera ba cu teracota, ba cu centrala, copilul meu se trezea din ora in ora, eram franta. pana la urma mi-am dat seama sa nu fac mai mult de 23.5 in camera, puneam un vas cu apa pe teracota si prosoape ude pe calorifer, si asa puiul meu a reusit sa doarma noaptea.

poate e si racit..desi mucusorii pot fi si de la aer prea uscat / prea umed

ochidut tare tati

rodi, paula si voi cu nopti grele

Andrei e cam mucios si tuseste, de vreo 2 zile e asa, de ieri i-am dat oscilo de 3 ori pe zi si azi dimineata i-am dat sinupret. sper sa nu raceasca mai rau, ca acum mucisorii sunt inca albi, insa se simte fornait cand tipa si canta

si legat de piele uscata eu o am pe fata ff uscata se simte aspra la pipait mi-am luat o crema acum de la roche pe baza de apa termala, sa vedem

DAAAARRR, dimineata aveam 55.6 kg

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

niscaiva poze noi

http://family.webshots.com/photo/2559230620102838148znshdh

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

tati a plecat devreme,nu mai poate sa o duca el pe Sofia dimineata,asa ca ii imbrac pe toti 3 si mergem cu alaiul!
cand a venit autocarul,monitoarea a ridicat-o pe Sofia,si Andres era in asteptare cu ochii mari si ridica mainile ,credea ca il urca si pe el,cand s-a inchis usa .i-au dat lacrimile,si zicea ca vrea si el la cole..
in casa era dfericita ca il imbrac,ma intreba "mami,voy al cole?"
A plecat asa trist de la statie...mi-era o mila de el.
e greu sa inteleaga de ce Sofia pleaca si el nu.

MIHA13GINA ce familie superba !! Thomas m-a terminat ce bucle are ,si ochi ! Clara e o grasunaaaa ,si are ochii tot albastri,nu?Cat de frumosi sunt!!
La multe lunite,Clarita !!!

eu daca ar fi doar dupa Miguel,as dormi cum m-as intoarce de dus Sofia la gradinita,dar Andres nu mai doarme.ca dupa Miguel as dormi de-as bubui!

DIANA posibil sa ai alergie la Quinina,sau la alt component.de-aia mi-era si la Rodica sanu o pateasca si sa ma injure
nu la toata lumea merge.
si eu simteam ceva mancarmi la inceput,dar daca tu ai asa reactie,sa nu iti mai dai.ar fi bine sa intrebi la farmacie ce contine ca sa stii sa nu iei altul cu aceleasi componente.
Eu folosesc balsam de rufe si la copii.

OANA Gerovital e romanesc,nu? ca aici nu am vazut.parca aveau o crema de fatza buna,nu? spuneau toti ca e foarte buna,nu am probat-o.

OCHIDUt tare tati ,sa-si vada si el puiul la prima lingurita ! foarte frumos ! asa o sa fie si la primul pom deiarna,prima zi de gradnita,prima zi de scoalae foarte bine sa fie amandoi parintii ,daca se poate,in momentele importante din viata copilului!
Bafta cu diversificarea !
robotul seamana cu al meu,desi al meu nu e Philips,dar eu inca nu stiu tot ce face pana acum am facut doar pt prajituri cateva,si am ras legume.poate faci un video cand storci merele,asa aflu si eu cum
daca zici ca se fac intregi

DRAGAICA-ma bucur ca s-a rezolvat cu bine !

RACUSOR pt fatza,mie mi-a mers f bine,iarna,cu Eucerin pt piele cu tendinta la dermatita,f uscata sau cu iritatii roseli(uita-te sascrie ceva asa pe cutie,ca sunt mai multe feluri)..Iarna,mai ales cand iesi afara la voi si te taie gerul,e f buna!

Victo,La multi ani lui Stefan !!! sa creasca mare,sanatos !!ce baieti frumosi ai! distractie mare cu balonasele!!

La multe lunite Andra Maria, Clara Maria, Andre(Catarina), Rebeca Stefania, Alexandru Radu si Giulia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata mamici!

Intru si eu repede sa va salut pana doarme Natali!

Oana, multumesc pt raspuns. Umidificator www.elbur.ro/umidificator-si-purificator-cu-ultrasunete---vapo-lux-p21.html" target="_blank">asa am luat. Eram nehotarata intre primul si www.intax.ro/veziprodus.php?id=umidificator-de-aer-purline-hydro6e-cu-ionizare-aer-2343" target="_blank">asta. Amandoua sunt cu ionizare (aer mai curat), dar al doilea, desi mai ieftin, nu e pe ultrasunete, deci e mai galagios.

Merci mamici pt aprecierile la adresa lui Natali. Azi mi-am propus sa va admir si eu puiutii. Victo, amdeschis linkul, daca nu se trezeste puiul meu pana scriu acest mesaj arunc un ochi la baietii tai prima data.

Racusor, nu prea purtam caciulita. Ea transpira la capsor cand mananca si-i pun caciulita dupa ce terminam masa pana se usuca. Si tot uit sa i-o scot cand facem poze, ca de obicei le facem dupa masa sa stea si ea mai linistita.
In casa am setat termostatul ziua pe 22 grade si noaptea pe 20 grade.

Eladea, eu l-am luat pt tocat legume. Ma enerveaza ca-mi lasa mult din leguma, adica ramane o parte considerabila netocata intre disc si capac. Poate am nimerit un aparat mai putin reusit. Deja am studiat pe cel luat de Ochidut. Se ne spui de unde l-ai luat, poate dau si eu in schimb pe cel vechi. Sa-mi spui si mie cum toaca legumele, te rog. Eu sunt fan supe, ciorbe de legume si nu prea ma timp acum sa toc legumele.

S-a trezit Natali. De obicei ora de trezire e 9. Si eu m-am trezit azi la 10.

Crispro, sper sa scapati repede de raceala si sa vina nopti mai linistite.
Eu ii dau lui Natali o data pe saptamana un sfert de tub de ocilo si trei granule de echinacea, la distanta de trei zile intre ele. Recomandare de la pediatru pt prevenirea racelilor.

O zi linistita va doresc

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto Luna 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Ochidut, ce misto cu sotul Sa faceti poze si filmulete

Oana, sunt mai ieftine in farmacie produsele gerovital decat pe site. Eu am dat pe lotiunea si samponul antimatreata 39 de lei, parca 20 de lei era samponul, sper sa nu gresesc

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

da stiu si eu tot din farmacie am luat...vroiam doar sa vi le arat

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

booooon...am inteles...

o sa cumpar produse din gama GEROVITAL pt par...si o sa ma dau cu o crema grasa pe coate...

Paula(victo), vazut pozicile...ce s-au mai distrat copiii...au fost multi, nu?? aperitivele le-au dat ei? dar tortul? cat a costat totul?

cris2010, vazut o fetita frumusica in rochita...ador fetitele in rochite... dar n-am avut parte de asa ceva...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

tati a plecat devreme,nu mai poate sa o duca el pe Sofia dimineata,asa ca ii imbrac pe toti 3 si mergem cu alaiul!
cand a venit autocarul,monitoarea a ridicat-o pe Sofia,si Andres era in asteptare cu ochii mari si ridica mainile ,credea ca il urca si pe el,cand s-a inchis usa .i-au dat lacrimile,si zicea ca vrea si el la cole..
in casa era dfericita ca il imbrac,ma intreba "mami,voy al cole?"
A plecat asa trist de la statie...mi-era o mila de el.
e greu sa inteleaga de ce Sofia pleaca si el nu.

OCHIDUt robotul seamana cu al meu,desi al meu nu e Philips,dar eu inca nu stiu tot ce face pana acum am facut doar pt prajituri cateva,si am ras legume.poate faci un video cand storci merele,asa aflu si eu cum
daca zici ca se fac intregi

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Aelita, saracuta de tine cu toti 3 dupa tine, numai cand ma gandesc sa ii imbraci pe toti
Ce scump e Andres, saracutul de el mi-l imaginez ce fatuca avea

Pt storcator are un alt vas robotul, uite aici http://www.youtube.com/watch?v=zrMrCxsEyt0&feature=related

vezi ca am luat in serios sugestia ta sa iti fac un video; nu am facut dar iti trimit de pe youtube, arata toate componentele iar pe la mijlocul fimului arata si cum face suc din merehttp://www.youtube.com/watch?v=98btb_E2-ME&feature=related

Si eu am acelasi stil, le cumpar sunt foarte incantata dar apoi il folosesc pentru f putine lucruri. Bine, eu oricum nu sunt prea prietena cu gatitul Dar cum tu esti mare gospodina, pentru minunatiile alea ale tale cred ca te-ar putea ajuta destul de mult.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

eu robot am asa
http://www.youtube.com/watch?v=Rjm1wMMRMzs&feature=related

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput