Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICA-am luat dela farmacie Klorane,acum,ca s-a dus sotul in Carrefour dimineata dar am uitat saii pun pe lista.A fost 8€,dar e mai mic decat ala de-l luam eu .asta are 200ml.am luat si vitamine pilfood.si de 2 zile imi pun in par niste fiole de Kerastane,un tratament..
e bine ca deja vezi efectul,inseamna ca l-ai luat din timp.la mine,prima oara cand am folosit a durat ceva!

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

inseamna ca in RO e mai ieftin, nici nu-mi vine a crede, ca de obicei toate sunt mai scumpe. Tot de 200 ml am luat si eu azi si costa cam sub 7 Euro, dupa conversia mea. Este si mai mare, da am zis sa-l incerc prima data. Am vazut din prospect ca sunt si ceva fiole tratament din aceeasi gama, dar in farmacie nu le-am vazut. Le-ai incercat cumva si pe alea?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Citat:

RODICA-am luat dela farmacie Klorane,acum,ca s-a dus sotul in Carrefour dimineata dar am uitat saii pun pe lista.A fost 8€,dar e mai mic decat ala de-l luam eu .asta are 200ml.am luat si vitamine pilfood.si de 2 zile imi pun in par niste fiole de Kerastane,un tratament..
e bine ca deja vezi efectul,inseamna ca l-ai luat din timp.la mine,prima oara cand am folosit a durat ceva!

inseamna ca in RO e mai ieftin, nici nu-mi vine a crede, ca de obicei toate sunt mai scumpe. Tot de 200 ml am luat si eu azi si costa cam sub 7 Euro, dupa conversia mea. Este si mai mare, da am zis sa-l incerc prima data. Am vazut din prospect ca sunt si ceva fiole tratament din aceeasi gama, dar in farmacie nu le-am vazut. Le-ai incercat cumva si pe alea?

si al meu e de 200 ml. dar sa stii, ilinca, atunci cand e vb de farmacii, sunt mai scumpe in Spania... eu "dau comanda" la mama sau la sora-mea...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara, mamicute dragi

Greu sa tin pasul cu voi. De citit va citesc, dar nu prea reusesc sa scriu. Natali vrea atentie totala. Cand imi mai da 'liber' alerg si eu sa ma spal pe fata, pe dinti, un dus... ca de dormit, dormim amandoua pana la noua.

Ieri seara am incercat de patru ori sa trimit un mesaj si-mi tot aparea eroare de server, asa ca m-am lasat pagubasa.

LML Andra, Clara si Andre!!!

Btz, tare ma bucur ca e Paul mai bine.

Oare Puiut si Raducu al ei cum mai sunt? Ca tare necajita era ultima oara.

Crispro, mult succes cu noul program. Suntem aici sa te sustinem.

Si acum, din ce-mi aduc aminte:

Roxana, poti sa incerci si unt de shea (se gaseste si sub denumirea de unt de karite). Gasesti pe net. Daca e organic e si mai bine. Face minuni.

Scutece: De la nastere noi am folosit pampers premium care si ne-am impacat bine cu ele. Cand am trecut la nr. 3, n-am mai gasit premium care si am luat active baby. Nu mi-au placut ca erau impregnate cu parfum. Urmatorul pachet a fost premium care maxi dry, dar am constatat ca au un miros foarte greu. Cand se umplu de pipi, mirosul e oribil, greu de suportat. Ma gandesc ca e de la 'maxi dry'. Cele folosite inainte nu miroseau. Colac peste pupaza, de cand le folosim, Natali a inceput sa se frece la ochisori si la nasuc tare de tot. Nu stiu daca de la mirosul de la pampers. Azi am luat happy. Am vrut sa iau libero(recomandate de Otilia), dar n-am gasit.

Racusor, Tina, la voi nu miros scutecele, sau am nimerit eu un pachet contaminat?

Roboti de bucatarie: am si eu un robot cum are Eladea. Nu prea ma impac cu el. Are o mie si una de componente si piese. Mai mult spal la el decat fac treaba cu el, deci nu prea il folosesc. Am constatat ca lucrurile gen 3 in 1 sau 10 in 1 nu prea sunt performante. Mai bine iti iei un storcator super bun, un blender bun si asa mai departe.
Eu am storcator Jake LaLane, cel din reclama tv. Sunt foarte multumita de el. Este foarte puternic, stoarce foarte usor morcovii si chiar telina.
Robotel pt preparat papica la delfinasa iau si eu. Pentru deplasari cred ca o sa ma aprovizionez cu mancarica de la hipp, ca e organica.
Noi vrem sa mergem la mare la vara. Vedem mai incolo daca la noi sau in afara...

Suzete: Eu le schimb la o luna de zile. De la sterilizarea frecventa, plasticul incepe sa se dezintegreze si elimina compusi periculosi care ajung in organismul bebelusului.

Dieta. Mi-am trecut si eu datele. Deocamdata renunt la dulciuri si paine. Peste o luna incercam sa umblam si la alte alimente. GA n-o stiu. Sper ca maine reusesc sa iau un cantar maine.

Stimulente lactatie. Habar n-aveam ca sunt nocive. Eu am crezut ca fiind naturale n-au efecte adverse. Eu luam Galafor si am renuntat de doua zile. Mai iau spirulina. De spirulina, stiti ceva???

Lala, multa sanatate sotului si tie. Ma bucur ca Sebi e mai bine

Trimit atat, sa nu pierd mesajul. Mai rasfoiesc in urma, parca mai vroiam sa zic ceva...

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Denisa, higrostat gasesti pe net. E in jur de 100 lei. Eu am luat de la TCM. Azi am facut comanda de umidificator, nu se mai putea. De cand am dat drumul la centrala avem 20% umiditatea in casa.

Rodika, este si balsam din aceeasi gama cu samponul Klorane. Am luat eu, dar n-am apucat sa-l folosesc. Ultima data m-am spalat rapid pe cap, n-aveam timp si de balsam (trebuie mentinut pe par 5 min.).

Cris,

Mergi la inceput

Katalina, vreau sa iau si eu pauturica de activitati la fel. Din descrierea prezentata pe bebeshopp nu apare jucaria pt picioruse (cea in care loveste cu piciorusele), ma gandesc ca de aia este mai ieftina pe acest site. Sa-mi spui si mie daca e completa, cand iti vine.

Cris,

Mergi la inceput

Dragaica, multi pt Seby. Sa se faca bine repede. Felicitari pt programul de noapte. S-o tina tot asa.

Cris,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Citat:

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
acum am vazut si eu,pe prospect,ca au si alte produse,si chiar am sa incerc!
e asa scump pt ca e din farmacie,daca il luam din Carrefour,tot farmacie dar cea de acolo,luam la 10€ mai mare,nu stiu sigur daca nu avea cumva 400ml,dublu,cel pe care il luam eu pe vremuri.
dar am intrebat azi la farmacie de el,ca e a doua oara cand ajungem in carrefour si uit sa iau,si cine stie cand mai ajung..
la farmacia asta de langa mine si laptele praf,acelasi ca la farmacia de carrefour,era mai scump cu 3€ .
am sa intreb si de ce scrie pe prospectul ala,vad ca sunt diverse,si de par cu matreata uscata,matreata grasa,par vopsit,etc...
RODICA tu ziceaide balsam,vad ca au.
nici eu nu aveam habar,daca nu intrebai tu,ca desteapta esti ca te duce mintea la toate,nici nu m-as fi gandit ca daca asta e asa bun,trebuie sa aiba si gama larga de produse.noroc cu tine!!

Mergi la inceput

Citat:

RODICA tu ziceaide balsam,vad ca au.
nici eu nu aveam habar,daca nu intrebai tu,ca desteapta esti ca te duce mintea la toate,nici nu m-as fi gandit ca daca asta e asa bun,trebuie sa aiba si gama larga de produse.noroc cu tine!!

ha ha ha, ce m-am mai distrat de mesajul tau

_

Mergi la inceput

Oana, spune-mi si mie, te rog, ce HDD extern i-ai luat sotului si daca e multumit de el. Trebuie sa-mi iau si eu zilelea astea. Merci

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto Luna 3+

Mergi la inceput

dupa-amiaza asta am avut o delfinasa plangacioasa ca niciodata, asa ca am pus-o in carucior si am iesit la plimbare. a adormit rapid, asa ca m-am bagat intr-un magazin de haine unde am colindat si probat 2 ore!! am probat marimea 36, intrau pe mine dar nu aratau ca inainte, asa ca m-am multumit sa probez doar... in final mi-am luat un trening . si cand am ajuns acasa s-a trezit isa si a luat-o de la capat. abia am asteptat sa se faca ora 9 sa-i fac baita, sa pape si sa doarma... la 10 dormea deja!! si i-a placut grozav la masaj, atata mi-a mai povestit

eu tocmai am cinat (am zis eu ca nu ma pot tine de dieta inca...) si ma gandesc sa ma pun la somnic, ca-s tare lenesa si n-am chef de facut nimic acum...

noapte buna, delfinariu...

_

Mergi la inceput