Burtici de iulie-august 2011
Raspunsuri - Pagina 9

raluca.gabriela spune:
raluca.gabriela spune:
 Eu am patit asa, la Maria, dar numai in ultimele saptamani de sarcina. Stateam ca nauca pana la 3 dimineata si ma uitam la animal planet :)
azi in sfarsit am avut o mica greata 
noi suntem in plina mutare cu casa, e o nebunie generala, si data trecuta, cand eram insarcinata cu Mariuca, ma mutam de la ai mei. Cand am anuntat-o pe mama ca sunt insarcinata a stat un pic si apoi a concluzionat: daca il vrei pe al treilea te muti la 5 camere, nu? 

Laura13 spune:
Laura13 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui lisssa_ana Sunt rupta de oboseala...nu pot sa dorm mai deloc noaptea,ce sa fac??? este exact contrar a ce se zice despre sarcina  ,in loc sa dorm in picioare sunt somnambula     Mamica de Ana si  4+ | 
eu sunt pe dos
 , aseara am adormit la inger si demon, nu am mai adormit la tv de cand eram copil ... pur si simplu nu mai pot s aimi tin ochii deschisi.
, aseara am adormit la inger si demon, nu am mai adormit la tv de cand eram copil ... pur si simplu nu mai pot s aimi tin ochii deschisi.abia astept sa ajung in pat

Laura
 lui
 lui  Daniel - 14.11.2006
 Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Laura13 spune:
Laura13 spune:
| citat din mesajul lui lisssa_ana Sunt rupta de oboseala...nu pot sa dorm mai deloc noaptea,ce sa fac??? este exact contrar a ce se zice despre sarcina  ,in loc sa dorm in picioare sunt somnambula     Mamica de Ana si  4+ | 
incearca un ceai de tei sau o cana de lapte cald cu o lingurita de miere in el.
Laura
 lui
 lui  Daniel - 14.11.2006
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

anaemi spune:
anaemi spune:
Imi pare rau pt tine.
Eu as dormi non stop...Dar si greata imi este din pacate tot cam non stop. Nu prea imi vine sa mananc nimic. Doar cereale cu lapte si struguri...
 Anamaria  & Filip (06.03.2007)  & Anastasia (03.08.2008) &
Anamaria  & Filip (06.03.2007)  & Anastasia (03.08.2008) &  (DPN 07.07.2011)
 (DPN 07.07.2011)Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

dya27 spune:
dya27 spune:
  Buna, viitoare mamici! Eu sunt noua aici pe forum, chiar daca va urmaresc de ceva vreme. 
Abia am aflat ca e cu ochisori.. UM-1.10.2010   DPN- 8.07.2010, dupa calculele mele, saptamana viitoare ma duc la doctor.
Eu sunt un pic cam inspaimantata caci vin dupa 2 avorturi spontane, (2008,2009) si ma rog la Doamne Doamne de data asta sa fie bine, nici nu am cuvinte cat de mult mi-l doresc! Poate daca mai sunt printre voi care au trecut prin asta si apoi au avut copii sanatosi, spuneti-mi si mie  

Va pup pe toate si ma bucur ca ma aflu printre voi 

lisssa_ana spune:
lisssa_ana spune:
 dya...da...io si iete-ma cu Anusca bine mersi. adevarat ca toata sarcina am stat cu morcovul prezent... dar totul e bine cand se termina cu bine. deci...fi pozitiva
 bine mersi. adevarat ca toata sarcina am stat cu morcovul prezent... dar totul e bine cand se termina cu bine. deci...fi pozitiva
 si bine ai venit!
si bine ai venit!
Mamica de   Ana si  5+
  5+

raluca.gabriela spune:
raluca.gabriela spune:
 Buna dimineata,
azi trebuia sa merg la eco, cu vezica plina... din pacate m-am dus, dar vezica nu era cum trebuie, asa ca n-a putit sa vada mare lucru :(
ma enerveaza foarte tare asteptarea asta, vreau sa se vada odata! 
a facut careva dintre voi ecografie deja? sau ma grabesc eu?

dya27 spune:
dya27 spune:
 Lissa, merci frumos de raspuns, sa iti traiasca fata si o sarcina cat mai usoara sa ai! Ai trecut doar printr-un avort spontan sau prin mai multe? 
Sunt increzatoare ca de data asta va fi bine, trebuie :) numai ca in afara de sani durerosi si somnolenta nu am deloc greturi, nici la celelalte sarcini nu am avut si doctorita ce o aveam mi-a zis ca nu e de bine fara greturi, e semn ca ceva nu e in regula. Asa o fi? am vazut ca mai multe burtici de pe aici nu au greturi sau nu au avut cat au fost insarcinate..
O zi cat mai buna sa aveti!

Laura13 spune:
Laura13 spune:
| citat din mesajul lui dya27 Lissa, merci frumos de raspuns, sa iti traiasca fata si o sarcina cat mai usoara sa ai! Ai trecut doar printr-un avort spontan sau prin mai multe? Sunt increzatoare ca de data asta va fi bine, trebuie :) numai ca in afara de sani durerosi si somnolenta nu am deloc greturi, nici la celelalte sarcini nu am avut si doctorita ce o aveam mi-a zis ca nu e de bine fara greturi, e semn ca ceva nu e in regula. Asa o fi? am vazut ca mai multe burtici de pe aici nu au greturi sau nu au avut cat au fost insarcinate.. O zi cat mai buna sa aveti! | 
in primul rand bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bb sanatos.
in al doilea rand... de unde si pana unde nu e bine sa ai greturi?
 e prima oara cand aud asa ceva.
 e prima oara cand aud asa ceva.eu la dani nici nu am stiu ca sunt insarcinata primele 2 luni, am pus absenta ciclului pe diverse alte probleme care le aveam atunci. dar ... nu am vomitat niciodata, nu am avut deloc stari de greata, dar deloc, iar dani, multumesc lui DD a fost sanatos tun si s-a nascut la 40 de sapt fix. sora mea are 2 copii, la fel, fara nici un fel de stari de greata in sarcina, copiii sunt sanatosi, iar sarcina a fost fara probleme.
deci ... se poate si fara stari de rau

Laura
 lui
 lui  Daniel - 14.11.2006
slideshow Daniel
Mamici din Iasi