Burtici de iulie-august 2011

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Sunt mamica unui delfinas nascut in iulie 2010...vreau sa va urez sarcina usoara si frumoasa
e foarte emotionant pentru mine sa vad ca a aparut odisea de iulie-august 2011!

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Buna,Laura si multumesc pt raspuns!
Da, asa mi-a zis doctorita, si mie mi s-a parut ceva absurd pentru ca mai citisem pe net cazuri in care sarcinile au decurs fara probleme chiar daca mamicile nu au avut deloc stari de greata; mama mea la fel cand a fost insarcinata cu mine nu a avut deloc stari de rau.. sunt un pic panicata si poate din cauza asta ma leg de orice fleac dar sper sa fie totul bine si sa fac si eu un bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

salutare si de la noi

Raluca...cred ca esti prima care ai spart gheata cu mersul la eco. Mai astepta un pic si o sa se vada inimioara cu bate...vai...o sa ne topim

dya...ciudat ce ti-a zis d-na doctor. Eu stiu ca sarcina cu voma/greata se numeste"toxica". Eu cu Ana in 9 luni de zile am vomata 1 data si atunci in primul trimestru...si crede-ma...nu scapam niciuna de unele simptome,gen:somn,greata,pofte,etc
Culmea,cand am pierdut sarcina(avort spontan) m-am simtit mult mai rau,sanii imi erau umflati,nici la baie nu ma puteam spala,era un chin sa imi iau sutien pe mine,da durea bazinul de nu mai putea. In schimb cu Ana...nici o treaba. Am avut gust metalic si pofte dupa 6-7 sapt,cand nivelul hormonal creste...deci cresc poftele.
Roaga-te si gandeste-te pozitiv si va fi bine

Ca tot venii vorba de pofte,am umblagt prin tot orasul ieri dupa cozonac cu mac...numai la asta ma gandeam...norocul sotului ca am gasit ca dupa mintea mea ma apucam la 11 noaptea de framantat

Mamica de Ana si 5+

Mergi la inceput

AAA
La multi ani celor ce isi serbeaza onomastica azi!

Mamica de Ana si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

nici eu nu am avut , cand am fost insarcinata cu Anastasia, nimic...nici greata, nici pofte, nici dureri, nici...nimc...La Filip, greturile au aparut usor usor dupa 6 saptamani si m-au tinut vreo 6-7 saptamani. Acum am greturi de vreo 4 zile si inca nu am 6 saptamani...Sa vedem cum o fi mai incolo
De foame imi este foame, simt asa ... o pofta , dar apoi imediat imi trece si mi se face greata

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am reusit si am racit, deocamdata ma tratez cu oscilo si ceaiuri. da' ma oftic de nu mai pot.
azi m-a durut si stomcul, adica mi-e foame, dar dupa ce mananc ma doare stomacul ... am trecut pe un fel de regim care imi prieste ... branza, paine prajita si ceai. o luam mai "soft"

noi inca nu am facut eco, la dani am fugit repede la eco si nu s-a vazut mare lucru. acum am reusit sa imi fac programare pe 23 sept ... o sa fie 7 sapt atunci, chiar 8, am mai multe sanse sa il vedem pe bb
fetele, n buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

23 noiembrie Laura,nu?
eu pe 15 decembrie am progrmare si nu la eco ci doar la medic meu care n-are ultrasound in cabinet...deci doar vom ascculta inimioara.
de abia astept.

Intrebare pt mamicile cu mai multi pici: voi ii mai ridicati in brate sau va menajati??

Mamica de Ana si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna dimineata, fetele -ici la toata lumea! Ma bucur sa vad cateva mamaici noi, va doresc sarcina usoara si la termen
La mine au inceput graturile de vineri,iar de azi greturi+voma,de sambata a inceput sa-mi fie scarba de mancare nu pot manca de cat supa,biscuiti,covrigi sau saratele

Traieste, Iubeste, Daruieste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

eu o mai ridic pe Anastasia, dar cand obosesc o las si-i zic ca-l doare burtica pe bebe... sa nu-l lovim pe bebe... ...chiar ieri i-a zis lui tati,( ca vroia sa se suie pe el si el i-a zis sa nu-l apese tare ca-l doare), : "Tu nu ai bebe! Doai mami aie!"
Pe Filip , cand eram insarcinata cu Anastasia, l-am ridicat pana la vreo 4, 4 luni si ceva de sarcina, cand mi s-a deschis putin colul si doctorul m-a certat ca am facut efort si mi-a zis sa nu mai ridic.

In schimb am o prietena care si-a carat copilul pe burta pana cand a nascut si n-a avut nimic...Cred ca depinde de fiecare.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

23 noiembrie Laura,nu?
eu pe 15 decembrie am progrmare si nu la eco ci doar la medic meu care n-are ultrasound in cabinet...deci doar vom ascculta inimioara.
de abia astept.

Intrebare pt mamicile cu mai multi pici: voi ii mai ridicati in brate sau va menajati??

Mamica de Ana si 5+

neatza mamici,
da, 23 noiembrie ... nu stiu ce tot am cu sept , neuronii incep sa moara
eu inca il ridic pe dani, dar l-am rugat sa ma ajute si el, adica sa ma cuprinda cu manutele de gat si sa se traga ... cumva, problema la mine e oricum hernia de disc . dar, atata timp cat voi putea il voi ridica, cand nu voi mai putea ma voi aseza si ne vom iubi asa

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput