Burtici de iulie-august 2011
Raspunsuri - Pagina 11
Denii mic spune:
Buna tuturor!
Pot sa va spun ca ma alatur si eu listei voastre.
UM 06.10.2010,
data conceptiei (FIV) 23.10.2010 - 2 embrioni
DPN 16.07.2011
3 betaHcG confirma sarcina (z.12-14-16 conceptie)
Rh negativ si Sindrom V Leyden...
Abia sambata viitoare voi avea prima ecografie (4 saptamani de la conceptie, 6 de la ultima menstruatie) iar programare la dr. Rotaru (-Elias) am reusit abia pe 6 decembrie (8 saptamni UM). ce ziceti, e cam tarziu?
Toate analizele de infectioase, hemato le-am facut inainte de FIV adica in august-septembrie...
roxybarbu spune:
Servus, Denii!
Bine ai venit
, iti doresc o sarcina usoara si la termen! Esti la prima sarcina?
Traieste, Iubeste, Daruieste...
anaemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Denii mic Buna tuturor! Pot sa va spun ca ma alatur si eu listei voastre. UM 06.10.2010, data conceptiei (FIV) 23.10.2010 - 2 embrioni DPN 16.07.2011 3 betaHcG confirma sarcina (z.12-14-16 conceptie) Rh negativ si Sindrom V Leyden... Abia sambata viitoare voi avea prima ecografie (4 saptamani de la conceptie, 6 de la ultima menstruatie) iar programare la dr. Rotaru (-Elias) am reusit abia pe 6 decembrie (8 saptamni UM). ce ziceti, e cam tarziu? Toate analizele de infectioase, hemato le-am facut inainte de FIV adica in august-septembrie... Denii mic |

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
(DPN 07.07.2011)Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Laura13 spune:
| citat din mesajul lui Denii mic Buna tuturor! Pot sa va spun ca ma alatur si eu listei voastre. UM 06.10.2010, data conceptiei (FIV) 23.10.2010 - 2 embrioni DPN 16.07.2011 3 betaHcG confirma sarcina (z.12-14-16 conceptie) Rh negativ si Sindrom V Leyden... Abia sambata viitoare voi avea prima ecografie (4 saptamani de la conceptie, 6 de la ultima menstruatie) iar programare la dr. Rotaru (-Elias) am reusit abia pe 6 decembrie (8 saptamni UM). ce ziceti, e cam tarziu? Toate analizele de infectioase, hemato le-am facut inainte de FIV adica in august-septembrie... Denii mic |
Bine ai venit in gasca! Sa inteleg ca ai sanse de gemeni?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lisssa_ana spune:
Laura cum te simti? Iei ceva de raceala?
roxy,ooof...e numai primul trimestru,in al doilea esti ca noua![]()
in sf am dormit mai bine
,am fost matinala tare,dar macar am dormit![]()
Mamica de Ana si
5+
Laura13 spune:
| citat din mesajul lui lisssa_ana Laura cum te simti? Iei ceva de raceala? roxy,ooof...e numai primul trimestru,in al doilea esti ca noua in sf am dormit mai bine Mamica de Ana si 5+ |
ma bucur ca te-ai odihnit.nu am ce sa iau pentru raceala, iau oscilo cot la cot cu fiu'miu
dar, multumesc lui DD azi par a fi ceva mai bine.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Denii mic spune:
Da, sunt la prima sarcina si sunt sanse la gemeni
.
Cat despre problemele de trombofilie joi voi ajunge la dr. Uscatescu sa vedem daca schimbam schema de tratament (pana acum a fost special pt FIV).
Din ceea ce am citit azi pe net inteleg ca e mare nebunie cu programarea la Herghelegiu si ca ar trebui sa o fac de acum pt cea de 12 saptamani? stiti ceva?
lisssa_ana spune:
pentru
la semntura :mergi la Profil Personal, selectezi Editeaza profil , mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / - , apesi pe + , si la Semnatura scrii gravi intre [] si adaugi saptamanile.
Mamica de Ana si
5+