Burtici de iulie-august 2011
Raspunsuri - Pagina 5
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui menics am semnatura?? Manu 5+ |
Ai semnatura
Traieste, Iubeste, Daruieste...
raluca.gabriela spune:
Buna,
datele de lista sunt:
UM 08.10.2010
DPN 20.07.2011
+ Maria Alexandra (07.12.2004)
Siiii... nu mi-a venit azi :) abia astept sa ma duc la ecografie luni ![]()
Orasul Codlea il stiu pentru ca bunicii mei locuiesc acolo. Prima casa pe dreapta, cum vii dinspre Brasov. Singura cu zodiac pe ea :)
Asa ca o sa anunt cand mai trec pe la ei :)
Zi faina!
menics spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roxybarbu
Ai semnatura Traieste, Iubeste, Daruieste... |
nu mi-a confirmat medicul propriu zis ... dar teste pozitive sani durerosi...e clar ca-i sarcina... pentru ce sa merg fuguta la echo...ca sa dau 150 ron?? oricum el era plecat sapt viitoare... deci voi merge cand revine...
Manu
5+
roxybarbu spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui menics
nu mi-a confirmat medicul propriu zis ... dar teste pozitive sani durerosi...e clar ca-i sarcina... pentru ce sa merg fuguta la echo...ca sa dau 150 ron?? oricum el era plecat sapt viitoare... deci voi merge cand revine... Manu 5+ |
Ok, dar nu itit este frica ca ceva ar putea sa nu fie in ordinde adica colul deschis ,sa nu fie prins bine...etc
Nu vreau sa te sperii dar una din fetele de la "aspirante optimiste" nu s-a dus la doctor din timp si din pacate a pierdut sarcina, pentru ca nu a stiut ca are probleme.
Te rog sa nu te superi pe mine si iti doresc din tot sufletul sa fi ok si tu si bebele, este doar o parere

Laura13 spune:
buna mamici,
nici eu nu ma grabesc la eco, mai stau, incerc sa imi fac programare pentru saptamana viitoare. cred ca sunt un pic mai relaxata decat la prima sarcina ... sper sa ma tina relaxarea pana la 9 luni. ![]()
tin minte ca la dani am mers la eco a doua zi dupa cele doua liniute, doctorita mi-a spus ca am venit prea repede si ca inca nu poate nici macar sa imi confirme sarcina. bb era acolo, doar ca totul era prea micutz ![]()
din pacate nu ma simt prea bine, ma doare burta, de fapt ma doare cam tot ... ficatul, splina, burta, stomacul ... abia respir ... parca as fi gravi in 5 luni
. mi-e foame, dar nu pot sa mananc ... nu-mi trebuie nimic. greata nu imi este, slava Domnului!
va 
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roxybarbu spune:
Raluca cand iti vizitezi bunica, te astept cu placere la un suc de portocale,din pacate cafea nu mai putem sa bem ![]()
menics spune:
nu roxy, nu-mi pun asa problema... daca s-a prind, e bine merci, prins..nu am dureri, nu am sangerari... iar sarcina daca este sa se opreasca din evolutie..o face oricum...eu am patit-o la 12 saptamani...si mi s-a spus clar: nu ai ce sa faci...
deci...
Manu
5+
kitzy spune:
Felicitari pentru noua odisee! Sa fie intr-un ceas bun 
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
30+ cu 
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui menics nu roxy, nu-mi pun asa problema... daca s-a prind, e bine merci, prins..nu am dureri, nu am sangerari... iar sarcina daca este sa se opreasca din evolutie..o face oricum...eu am patit-o la 12 saptamani...si mi s-a spus clar: nu ai ce sa faci... deci... Manu 5+ |
Ai dreptate, cred ca sunt eu un pic cam speriata

sa-ti traiasca