Burtici de iulie-august 2011

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

as vrea si eu pe lista daca se poate

Roxy, pe unde stai in Codlea?

Maine ar fi trebuit sa imi vina. Am asa, un mic stres, ca am oarece simptome, dar din cate imi amintesc prima luna asa e... nu?
si, oricum, am 2 teste cu cate 2 linii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

ana, este super!!! ce bine ca avem si noi odisee, pe cand prima intalnire cu bebita? da! ne chinuim de tare mult timp, este prima noastra sarcina
roxybarbu, bine ai venit
raluca gabriela, sigur esti gravi!!!
fetelor, azi l-am vazut pe bebita, are 3,1 mm, ne-am topit amandoi, aveti idee este ok pentru 4 saptamani si 3 zile?
va pup

and the miracle happened... 4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

raluca da-ne datele sa te trecem pe lista

cristy,deja ai fost ;la eco??? ce s-a vazut?
si eu am fost la medic azi de mi-a dat hartia de graviduta. mai merg pe 15 decembrie pentru analizele de sange si sa auzim inima la bb.
simptome...da...n-am pofta de cioco...asa am fost si cu ANA,eu care sunt o ciocolatoasa

Mamica de Ana si 4+

Mergi la inceput

proba de semnatura

Mamica de Ana si

Mergi la inceput

si inca o incercare

Mamica de Ana si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

ana, sunt gravi in 4 saptamani si 3 zile si azi am vazut saculetul in care se dezvolta bebitul, am primit si fotografie, prima fotografie, are 3,1mm, de fapt pana il vom vedea pe bebita mai dureaza putin, mai mergem la eco peste o saptamana, poate auzim inimioara, desi s-ar putea sa fie cam devreme, simptome: ceva arsuri, dureri de cap, dureri de burtica, in unele zile mai mult, in altele mai putin, nu avem inca pofte, greata, voma, te pup si iti urez o sarcina cat mai usoara

and the miracle happened... 4 +

Mergi la inceput

si nu stiu cum calculeaza medicii astia ca mi-a pus DNP pe 10...ciudat [,poate din cauza ca am CM mai scurt(27-28 de zile).
Cristty...nastem odata

Mamica de Ana si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna dimineata, fetele!
Raluca, cunosti orasul Codlea? Eu nu prea ,stau pe str. Noua
Cristy si eu ma mir ca s-a vazut deja,eu am fost la control si era un punct mic,mic,mic mi-a spus dosctorul ca la momentul ala nu era nici macar embrion era inca la stadiul de celule

Traieste, Iubeste, Daruieste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

eu am 5 sapt, si nu ma grabesc la echo...am stabilit cu medicul sa merg la 8 sapt...peste doua saptamani

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

am semnatura??

Manu 5+

Mergi la inceput