Fluturasi de martie-aprilie 2011 (60)
Raspunsuri - Pagina 7
roxy_s spune:
eu ceapa o fac cu putin ulei si putina apa, o las sa se inabuse putin si dupa aia pun legumele peste ea si apa mai multa sa fiarba. cu ceapa calita intr-adevar ii da un gust super bun, mie imi place .
imi place si mancarea cu usturoi, ii da un gust.......
S-a intamplat minunea mult asteptata23+
roxy_s spune:
fetelor eu ies la o plimbarica ca este asa frumos afara.
S-a intamplat minunea mult asteptata23+
bb_yasmi spune:
eu sunt pe la bucatarie......va citesc (numai sa am ce )
mami x2 , de printesica si printisor s 24
lalely07 spune:
Eu nu suport nici ceapa si nici usturoiul in sarcina...
Si ce as manca si eu ceva cu usturoi..dar apoi stiu ca zac..
BB-Yasmi..nici eu nu suport calcatul de camasi..dar o fac saptamanal..sotul meu are tinuta office obligatoriu..
15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mamaaaaa ce steluta mare am primit sus la user name..... stefy, mai vb dupa 30 si ceva de sapt.... mami x2 , de printesica si printisor s 24 |
pentru ce este staluta aceea?
vreau si eu stelute albastre,mie nu-mi plac alea rosii sunt prea comuniste
mami de Naty (10.04.2009) si 25+ cuAlex
alina.n spune:
citat din mesajul lui millie Neata Sper ca ne mai tineti minte.Am lipsit din cauza ca buburuza mea a facut o infectie la intestine si 1 saptamana jumatate am fost internate in spital,ieri sera am venit acasa.Ea acum este mai bine in schimb eu de cateva zile ma simt f.f rau ,cred ca am agatat un virus din spital.Astazi merg la eco sa vad ce face bebita asa ca tineti-mi pumnii Pupam burticile mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 12+ |
Off imi pare rau sa aud ca ati avut pb, te asteptam sa vii cu vesti bune de la dr.
alina.n spune:
citat din mesajul lui medeea76nou Fetele, vin si eu cu o veste buna: nemernicul de fibrom A DISPARUT!!! Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 18+ |
uraaa!!!!!!!!
alina.n spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi da simo de calit era vb. dar am gasit o reteta "light" fara sa prajesc nimic. alina.n tu ce faci??? sunteti la plimbarici?? mami x2 , de printesica si printisor s 24 |
nu am fost la plimbarici dar pana nu culc bb nu mai deschid PC-ul ziua, am impus regula
alina.n spune:
gata am recuperat
nimeni prin zona?
vad ca vb de calcat camasi, eu am noroc caci sotul meu nu poarta decat la ocazii deci m-am scos
si eu sunt mare fan usturoi,ceapa nu prea imi place o pun pt gust in mancare
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui simonacip happy, buna idee cu usturoiul...Si mie imi face rau ceapa...dar rau de tot, nu am observat insa daca si cea calita, dar cea cruda clar ma da peste cap. Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Asa-s si eu, fie ca e calita fie ca e fiarta.
Acum in ciorba/supa, pun ceapa intreaga cat sa-si lase doar gustul si pe urma o scot.
Mamica fluturasului Andrei si 23+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!