Fluturasi de martie-aprilie 2011 (60)
Raspunsuri - Pagina 10
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mamaaaaa ce steluta mare am primit sus la user name..... stefy, mai vb dupa 30 si ceva de sapt.... mami x2 , de printesica si printisor s 24 |
mi-e groaza de faza aia cand voi fi umflata peste tot...dar ce pot face??...ma intaresc la gandul ca prietena mea a pus 30 de kg si a razbit...
nu te gandi ca acum sunt o vacutza care sta doar cu burta in sus din cauza ca ma simt ceva mai grea decat eram obisnuita...doar ca am niste kg in plus la dos si e mai greu de carat..si nu mai sunt la fel de ardeiata si titireaza cum eram...dar razbesc sa bag si aspiratorul sub mobila si sa dau cu mopul
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 22+
stefyapost spune:
citat din mesajul lui roxy_s neata burtici djlaura bine ai venit la noi. iti dorim sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen ina ma bucur tare mult ca bebe este bine. eu zic sa nu-ti faci griji. daca masuratorile sunt bune inseamna ca bebe este bine. lalely hai ca nu mai este chiar asa mult pana la eco. astea 2 saptamani o sa treaca imediat. eu merg pe 19 nov simona te simti tu mai grea dar kg alea tot nu se vad eu azi am 53 kg msBB, bb_yasmi madutza tu ce treburi ai pe acolo de intri asa greu? iar esti bagata in priza? toate burticile. S-a intamplat minunea mult asteptata23+ |
sa inteleg ca tu te bucuri pt ca te-ai ingrasat???si ai 53 de kg??? imi vine sa te bat de ciuda..
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 22+
stefyapost spune:
citat din mesajul lui medeea76nou Fetele, vin si eu cu o veste buna: nemernicul de fibrom A DISPARUT!!! Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 18+ |
asta chiar e o super veste!!!! ...bucura-te de burtica ta pana la 9 luni si apoi de puiut o viata
wmagnolia spune:
Yasmi nu sunt in Romania acum.
Imi si vine sa rad cand le citesc pe unele fete ca au facut numai 3 ecografi au facut in trimestrul 2 , cand eu doar la doua ecografi am dreptul pe tot parcursul sarcini. Dar asta e. Am cautat si clinici private dar nu prea sunt in zona in care ma gasesc.
Asteptand o minune 20+ weeks
stefyapost spune:
am citit .....vb de ceapaeu o manac ca pe mar...sunt lesinata ..cu usturoiul o las mai moale pt ca e mai persistent mirosul....chiar ieri am "basculat" o ceapa...a facut soacra-mea ciorba de linte(un fel de ciorba de fasole-la gust)o bunatate ...si eu mi-am luat o ceapa si baga frate..cat am putut...ca se uita socra-mea ca la circ..ei nu obisnuiesc sa manance ceapa cruda,doar in salate...dar pe fi-su(ubi meu) l-am dat pe brazda
Monas spune:
fete cucuiete,
Tocmai ce m-am intors de la Eco pt triplu test. Si mi-am amintit ca unele dintre voi se intrebau de ce dr lor prefera sa le faca controlul manual pana aporape de nastere. Azi am aflat de la dr ce mi-a facut eco ca ea prefera acest control manual pentru ca asa vede/simte mai bine daca colul este tare. Pt ca la eco se poate masura colul insa poate fi unul moale si la o contrcatie imediat se micsoreaza. Asa, manual, il simte daca e tare si in regula.
Noi suntem bine, insa sunt putin nemultumita ca nu a avut rabdare sa masoare si fetita mai bine, ca se tot ascundea. Asa ca acum o sa astept pana la morfofetala de 22 saptamani.
Va pup!
16+
roxanda80 spune:
buna seara,burtici.long time no see.am revenit si noi sapt.trecuta pe meleaguri scandinave.a fost frumos acasa dar prea scurt timpul-doar 2 sapt.felicitari burticilor care au primit vesti bune la eco.am facut si eu o ecografie in tara dar nik nou,iar dr.era f.aglomerata asa ca nu m-a lamurit deloc.nu imi ramane decat sa astept pana pe 27 dec.cand voi face urmatoarea eco aici.eu ma misc din ce in ce mai greu.burtica e inca micuta,kg putine,dar durerile de spate si arsurile ma termina.
mami de baietel si16+
IONY_82 spune:
Fetelor tocmai ne-am intors acasa foarte entuziasmati de vestile bune bebe a ramas tot fetita e dezvoltata bine, are 530g. Colul este lung si inchis
Sunt extrem de fericita
Multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns cu bine pana aici
Sa ne ajute Domnul sa ajungem toate cu bine la sfarsitul celor 40s
Va pupacesc
fericita 23+ cu
IONY_82 spune:
citat din mesajul lui wmagnolia Tocmai m-am intors de la ecografie. Totul este perfect si am aflat ca voi avea o fetita. Asteptand o minune 20+ weeks |
Felicitari
fericita 23+ cu
ailed_dota spune:
Fetelor m-am intors de la eco morfologica
BB are cronologic 18 sapt si 5 zile si ecografic 20 si 1 zi,
are 344 de grame, de toate pe unde trebuie, cate trebuie
e tot fetita si e frumusica, dar mi-a dat doar poza de la eco
pup
mami de de 7 ani si ingeras si 19+cu