Fluturasi de martie-aprilie 2011 (60)
Raspunsuri - Pagina 9
wmagnolia spune:
Tocmai m-am intors de la ecografie. Totul este perfect si am aflat ca voi avea o fetita.
Asteptand o minune 20+ weeks
lalely07 spune:
Felicitari wmagnolia.Sa-ti traiasca fetita si sa stea cumintica in burtica!
15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
bb_yasmi spune:
magnolia felicitari pt printesa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mami x2 , de printesica si printisor s 24
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wmagnolia Tocmai m-am intors de la ecografie. Totul este perfect si am aflat ca voi avea o fetita. Asteptand o minune 20+ weeks |
Felicitari!
Sa fiti sanatoase amandoua!
Mamica fluturasului Andrei si 23+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
ama22 spune:
doamne fetelor ce repede scrieti! abia reusesc sa tin pasul :))
Magnolia felicitari pentru fetita
Medeea felicitari ptr vestile grozave :D imi pare rau ca te-ai stresat ptr un diagnostic fals :((
Si eu calc camasi ptr ca si al meu poarta zilnic camasa. Dar deja m-am obisnuit, am un fier asa de bun nu suport sa le calc vara, sa mai stau si la caldura de la fier.
Mi-a venit si mie azi un pachet de la mama cu praji cu mere, cartofi frantuzesti, un cocos taiat proaspat si legume din gradina :) cat ma vedeti pe mine mare bucatar, ador pachetele cu mancare de acasa :D
Apropode asta. Voi veti fi ajutate cu bebe dupa nastere? Adica e careva dintre voi care o sa fie singura, doar cu taticul? Sau mamicile care au trecut deja prin asta - ati fost singure sau ajutate?
Se poate si singure? :)
Ca eu aud tot felul de povesti acum, ca nu ai cum sa te descurci singura. Dar noi stam la sute de km de ambii parinti, fiecare cu casa lui, munca lui, nu am cum sa ii aduc aici. Eu cred ca nu as fi nici prima nici ultima singura cu copilul (si cu taticul bineinteles), dar vroiam sa vad din experienta voastra.
Ah si tot in legatura cu asta: voi trimiteti taticii la cursurile de puericultura ptr alea 10 zile de concediu?
17+ Natalia
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
bb_yasmi spune:
ama, eu am fost ajutata de mama mea. nu trebuie sa iti trimiti sotul la curs, ci mergi la dr de fam si iti completeaza o adeverinta tip ( o dai jos de pe net) precum ca a absolvit acest curs si beneficiaza de 10 zile LUCRATOARE (deci 2 sapt) liber de la servici si platit.
wmagnolia spune:
Si eu voi fi tot o mamica care nu va beneficia de alt suport decat de spuortul sotului. Maica-mea e bolnava, soacra nu am. Dar sper ca ma voi descurca.
Asteptand o minune 20+ weeks
bb_yasmi spune:
magnolia tu esti in tara acum? parca asa aveam impresia..
djlaura01 spune:
magnolia felicitari pentru printesica
ama cat despre ajutor cand voi naste sper sa poate mama sa poate sa stea cutusi de putin eu stau in sinaia ai mei toti in ploiesti,ca mie frica singurica al meu sot lucreaza 3 zile de la 8 dimineata pana la 24 noaptea si apoi 3 zile este liber mie fricuta un pic cat o sa fiu singura alea 3 zile
stefyapost spune:
am aparut si eu!!! salutari si pupici dulcici la cele mai frumoase burticute...ma bag la citit din urma...
aaaaaaaaaaa...sa nu uit...maine mare intalnire,MAREEEEEE!!!!!!!!!!!! ne vedem printesica 4d...
ieri seara am visat ca nasteam si era asa frumos....abia astept sa se faca 9 luni si sa experimentez nasterea...sper sa fie cea mai frumoasa experienta care am avut-o...cu dureri cat sa pot duce(nu sa imi sparg dintii),cu emotii multe si cu cel mai frumos final..cu puiutul meu in brate....si fara suprize nasoale....ABIA ASTEPT
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 22+