copilul apropie sau indeparteaza
Raspunsuri - Pagina 6
ALLY82 spune:
dragele mele,
nu stiu cum sa incep si unde sa termin.daca as explica ati intelege multe. eu de cand ma stiu sufar de anumite complexe. adica in principiu unu major. eu sunt ceva mai plinuta. prieteni am avut 2 sau 3. el care e acum alaturi de 6 ani a fost si primul barbat din viata mea sexuala. cert este ca mie mi-a venit greu atunci cand m-am dezbracat prima oara in fata unui barbat. cand a pus prima oara mana pe mine si mi-a zis ca el acolo vrea sa tina mana chiar daca sunt niste colacei,el a fost inceputul meu, in el am investit si lui i-am daruit totul. poate ca de aici se explica de ce il iubesc atat amult. sunt convinsa ca nu voi mai gasi un barbat care sa se ingrijeasca atat de mult, sa miroase bine, sa nu-mi fie rusine sa ies cu el, care sa nu bea si toate alea.nu stiu daca as mai avea curajul sa o iau de la capat cu un alt barbat si de aia nici nu as vrea sa plece din viata mea.
ruxij spune:
Ce bine vb copilul la doi ani:) Off topic.
Intreaba, asa e, dar viata nu e perfecta si uite ca fi-miu ma intreaba si de altele pe care altii le au si el nu, de ex frati, nu mai stim pe nimeni din anturaj care sa n-aiba frati. Zice "eu sunt singur". Acum ce sa ii fac? Nu toata lumea are o viata perfecta.
Dar fata asta tot ar tb sa se mai gandeasca:)
valicutu spune:
Dar de ce merge numai iubitul tau de 3-4 ori pe an in Franta si pe tine nu te ia? Tu esti fata buna care il asteapta acasa indiferent de ce face el? Si vrei copilul ca sa nu mai fii singura in timp ce el se distreaza in Franta? Pai poti sa te distrezi si tu cu prietenele cat timp e el plecat in Franta. Sau nu ai prietene cu care sa te distrezi si vrei sa alungi singuratatea facand un copil?
Nu e o joaca un copil, si chiar daca sunt destule mame care isi cresc singure copiii, nu recunosc cat de greu le poate fi. Sentimental, fizic si financiar. Si in 2 e greu, te solicita foarte mult un copil, din toate punctele de vedere.
Daca vrei sa ramai gravida trebuie neaparat sa discuti cu el. Alta era daca ramaneai gravida din greseala, fara sa-ti planifici tu, si sa-l anunti. Dar sa ramai gravida fara voia lui e o chestie pe care va trebui sa o suporti toata viata.
Plus ca nu poti sa stii care va fi reactia lui.
Despre pilule, ai putea sa le lasi oricum, 6 ani e prea mult, pot face mult rau. Se poate folosi prezervativul ca mijloc de protectie, iar barbatii care zic ca nu le place cu prezervativ sunt egoisti - parerea mea.
Si mie, ca si altora, mi se pare ca ar trebui sa te gandesti serios daca sa mai continui relatia asta sau nu. Din ceea ce spui multora li se pare pe buna dreptate ca ar trebui sa-ti vezi de viata ta.
Si cum ti-au mai spus si alte fete, NICIODATA sa nu mai gandesti macar ca nu poti trai fara un barbat, ca el e toata viata ta.
Sunt foarte multe parei aici, dar tu trebuie sa faci ce simti.
Rufus spune:
Un copil trebuie sa apara in viata unui cuplu ca rod al dragostei si dorintei celor doi parinti.
Orice alta abordare a subiectului este gresita, chiar daca se intampla destul de des. In joc este destinul unui copil, pe care-l manevram (destinul) noi 100%. Este in joc si viata parintilor, care nu trebuie sa faca copii ca si cum si-ar lua o masina noua.
Ally82, te sfatuiesc sa-ti gasesti intai perechea potrivita cu care sa concepi copilul. Este singura sansa sa procedezi firesc, iar viata sa-ti ofere rasplata cuvenita.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
blackgirl0 spune:
Eu nu vad la tine nici macar un singur motiv corect pentru care sa ai un copil acum! Mai cauta, mai asteapta, mai gandeste-te, mai maturizeaza-te!!!
P.S. Aveam varsta ta cand am pierdut prima sarcina, dar... eram deja casatorita de 2 ani, pe sotul meu ma pot baza 1000% (in afara de alaptat, s-a ocupat de copil mai ceva ca mine), nu faceam copii ca vedeam la altii, ci chiar imi/ne doream acest lucru mai presus de orice, chit ca financiar nu stateam deloc bine. Si ghici ce?! Dupa nasterea lui Dragos (la 1 an si 2 luni dupa pierderea primei sarcini) ne-a mers din ce in ce mai bine, de-am ajuns sa cred ca fiecare copil se naste cu o paine in mana (o vorba din popor ).
Pe scurt: esti incredibil de mult complexata de faptul ca esti ...mai plinuta, suficient incat sa acccepti in viata ta un looser pe post de barbat (looser caci nu face nimic constructiv pt el, pt voi ca relatie). Si ce daca te-a dezvirginat???? Big deal! N-o fi singurul barbat din lume care sa accepte ceva forme in locul unei femei snur! Ah, si pe mine m-a lasat balta "iubirea vietii" pe motiv ca eram grasa si acum ii sunt recunoscatoare pe viata, caci altfel nu aveam cum sa-mi intalnesc perechea!
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia21 Ally ,eu raman la parerea mea,daca noi toate mamele am fi asteptat pana cand toate ar fi fost asezate...si pana barbatul ar fi zis ca arde de nerabdare sa fie tata...populatia globului ar fi redusa cu cel putin 50 %.I spui ca vrei copil...si ca daca nu se protejeaza el cu caciulita...tu nu mai pui hormoni in propriul corp si gata! Un copil merita toate sacrificiile...si cand e dorit de mama chiar ca nu mai sunt sacrificii,cel putin eu nu le simt asa.Toa |
Pina aici am ajuns cu cititul,iar in acest context recomand banca de sperma!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Delia21 spune:
Eu vad multe si esentiale motive pentru ca sa vina bebe Ally :il iubesti,iti iubeste colaceii si sunteti impreuna de niste ani si nu putini (inseamna ca tipul e constant in sentimente,nu e putin lucru!),sunteti sanatosi...si mai mult ca orice...tu iti doresti un copil.Minunat! Invata sa nu te temi!Singurul lucru de care sa iti fie frica,e frica! cum spunea o alta fata...aici,nu vrei sa fi cea care asteapta la nesfarsit ...si la urma sa fie parasita pentru una mai fertila.Ne este esor noua celor cu prunci acasa....sa spunem sa nu te grabesti;poate in adancul inimii ...mai exista un dor de liberatea...de dinainte...dar adevarul e ca si noi....la timpul nostru am fi facut orice,cu orice risc...pentru un bebe.Nimic nu e mai frumos decat un bebe facut din dragoste!Chiar daca gasesti pe un altul...daca nu il iubesti,degeaba il gasesti.Si timpul...trece intr-o singura directie.De cand am copilul nu ma mai deranjeaza faptul ca trece timpul,caci nu mai trece degeaba.
a_alinta spune:
vorbeste cu el si spune-i ca vrei un copil cu el, in timp ce el asteapta sa se realizeze ceva cu salonul. daca el spune nu , atunci inseamna ca trebuie sa renunti tu la ideea ta si ai 2 posibilitati: sa astepti pana cand vrea si el sau sa il lasi si sa iti cauti un barbat care te iubeste asa cum esti tu.
un copil nu apropie sau indeparteaza, un copil trebuie sa se nasca atunci cand nu se pune aceasta aceasta intrebare.
delia, eu cred ca era mult mai bine cu 50% mai putina populatie.
Delia21 spune:
off topic : a alinta,parerea ta...dar pun pariu ca 99.99% am vrea sa fim intre jumatatea aia...care ar avea dreptul la existanta
a_alinta spune:
absolut, delia, eu de fiecare data imi spun parerea mea. dreptul la existenta cuiva nu ar trebui sa apara atunci cand nu avem cu ce sa ne umplem timpul sau credem ca nu mai exista cineva care ne va atinge .
ally , atunci cand te gandesti la lucruri serioase pentru voi,asa cum incepi acest topic, trebuie sa intelegi ca sunteti 2, si nu poti decide tu si pentru el.