Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (177)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Azi am fost la testul de diabet, joi am raspunsul, la medic, stau cu stress maxim... mai ales ca in ultima vreme am tot abuzat de dulciuri. Burta mi s-a marit foarte tare, ma intreaba lumea daca n-am tripleti... si asta e un semn de diabet de sarcina.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 26+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Azi am fost la testul de diabet, joi am raspunsul, la medic, stau cu stress maxim... mai ales ca in ultima vreme am tot abuzat de dulciuri. Burta mi s-a marit foarte tare, ma intreaba lumea daca n-am tripleti... si asta e un semn de diabet de sarcina.

tin pumnii sa iasa bine!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Dolores - tin pumnii Si la mine e cu stres mare sarcina doi, aia care se lasa asteptata( pai de unde chef nene, daca ma chinuie cupilul asta ... e clar ca nu vrea fratzi - sunt terminata de oboseala din cauza lui ) Eu sunt sigura ca la bb2 voi face din nou prostia aia de colestaza gravidica, din fericire doctorul vad ca o ia in serios si ma baga la analize si monitorizare imediat cum raman gravi, o zis. Dar cu prostia aia degeaba te monitorizezi, tot e urata treaba. In fine, iau partea buna la lucrurilor: nasc cel tarziu in 38 de saptamani INsa... poate se indura fiu-miu sa adoarma si el mai repede si sa nu se imbolnaveasca taman in perioade fertile

Cu siropii de tuse asa este, nici aici NU SE DAU la copii pana in doi ani. Cand citeam ce de chestii exista in Ro ma lua cu ametzeala - aici nu sunt, efectiv, iar daca cer la doctor imi zice ca nu sunt testate pe copii asa mici sau ca sunt apa de ploaie. Aici se merge la greu pe ser, scos mucii si asteptat. La fel cu picaturi, cu greu am gasit ceva care se cheama Vibrocil, am auzit de ele pe forum, in rest vorbeam cu Cleo ce discutii inteligente am cu farmacistele: cer ceva mai puternic si ele imi dau aceeasi apa de ploaie care e vax, si daca intreb "Dar altceva nu aveti?" Ele: "ba da, dar e cu antibiotic local, e pe retete". Domle, dar ceva pe la mijloc acolo nu este ? Nuuuu ... In fine ...a vedem cum dormin in seara asta, parca e oleaca mai bine piticul dar tot sforaitor este.

Dolores, nici al meu nu mai mananca, de ieri. A vomat azi noapte si azi dimineata si nu a mancat nik toata ziua pana pe la 7 cand i-am facut cartofi prajiti si i-a mancat cu "sos de branza" (branzica gen cottage cheese). Cand l-am luat de la tanti era ametit de oboseala si de nemancat, se vedea pe el. Dar nici sa bage ceva in burta, a refuzat si biscuiti sau dulciuri. In fine, pe seara dupa portia de cartofi si-a revenit si mi s-a urcat in cap pana acush 10 minute

Cu pemparsul, la noi e ok, cere singur la olitza, se si tine, am remarcat, nu l-am dus inca la extreme, dar pare ok. Nu am indraznit sa il scot fara pampers, desi el saracul imi zoce si cand face pipi / kk in pempars. Mami, caca pempars. Si parca cere voie - si ii zic sa faca linistit, ca are pempars. Se mai i ntampla accidente dar destul de rar, si asta cand se ia prea tare cu joaca sau cand nu isi da seama ca are chilot, el crede ca e cu pempars si nu se tine ca lumea (Mami, caca pempars - nuuuuu, ai chiloteeeeel, too late ).

LA MULTI ANI Gabrielelor si Mihaelelor !!!!

Fug ca sunt terminata ...

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

tin pumnii sa iasa bine!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Andreea, tin si eu pumnii, sper sa fie ok.

ESME saru-mana, multumesc mult de tot. am salvat meniul, tre sa vad exact ce retete am nevoie din meniu.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Suntem mai bine, copiii ok, eu nu am luat mare lucru, dar o duc asa pe picioare, Doamne ajuta. Andra inca mai are secretii si in gat si in nas, aseara a vomat un pic sa le elimine, m-am bucurat ca a scapat de ele, iar ea asa s-a linistit, nu a mai tusit absolut deloc azi-noapte.

Ylari, cum mai sunteti, pup Eva scumpa, va doresc multa sanatate la amandoua. Eu m-am calmat cu antibioticul, pana la urma important este sa fie copiii sanatosi si sa nu ajungem prea des la astfel de tratamente. Va imbratisez cu drag, fete frumoase.

Lumi, tin pumnii sa gasiti apartamentul pe care il doriti.

Alysh, sunteti ok ? Te asteptam cu vesti despre flacaii frumosi.

Simonix, saru'mana de sfaturi si incurajari. Ma uimeste Robertel cu creativitatea lui, mi-a placut mult faza cu biberonul-racheta.

Dana, multumesc din suflet pentru sfaturi. Te imbratisez cu drag.

Belleane, saru'mana pentru incurajari. Cum preventiv antibioic ? Doamne fereste !

Esme, m-ai omorat cu meniul acela. Sar'mana, ma mai inspir si eu ca sunt asa lipsita de creativitate in bucatarie ...

Magne, mesajul tau pe de o parte m-a speriat, pe de alta m-a incurajat. In afara de vitamine si Imunobaby ce i-ai mai dat ? Saru'mana pentru informatii si sfaturi.

Lilly, multa sanatate.

Doloress, sunt cu gandul la tine, Doamne ajuta, te asteptam cu vesti bune.

Simonix, multa sanatate.

Desiree si Victoria, va imbratisez, fete frumoase si curajoase.

Va doresc sa aveti o zi minunata si sa ne auzim numai cu vesti bune. Sanatate tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Poftiti la o cafea si-un biscu cu cioco

Ieri am mancat o Lava Cake, e asa buna,as mai fi luat una -- eu merg la sala, sa nu ajung ca un butoi, ca de slabit vad ca nu mai se duce nimic; ma laudam ca am rarit-o cu dulciurile, da' in ultimul timp bag iar la greu. Toffifee imi plac la nebunie

Urez si eu LMA Mihaelelor si Gabrielelor!

Sanatate copilasilor bolnavi!

Doloress, cand te aud cum pov. de greva foamei, nu-mi vine sa cred ca se poate asa ceva.
Mereu cand Annika face mofturi la mancare (mananca, da cantitati mici), ma gandesc la voi si ma mai linistesc

si o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna dimineata!

Ieri am mancat o Lava Cake, e asa buna,as mai fi luat una -- eu merg la sala, sa nu ajung ca un butoi, ca de slabit vad ca nu mai se duce nimic; ma laudam ca am rarit-o cu dulciurile, da' in ultimul timp bag iar la greu. Toffifee imi plac la nebunie

Doloress, cand te aud cum pov. de greva foamei, nu-mi vine sa cred ca se poate asa ceva.
Mereu cand Annika face mofturi la mancare (mananca, da cantitati mici), ma gandesc la voi si ma mai linistesc

si o zi frumoasa tuturor

mai fetelor, sunt singura mama care ascunde cerealele? Mara aseara a servit o felie de piine cu boabe de cereale pe ea puse . Doloress, sper ca totul va fi vine.
Desiree, mai vino si pe aici, lasa gatitul- poti face pe rand tot ce a zis Esme, nu toate acum

si va servesc cu ca azi e sf Claudiu, unu mic, fara cruce, fara nimic, dar tre sa sarbautorim, macar virtual, sa ne facem de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

DIN EXPERIENTA UNEI OCTOGENARE:

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
Suficienti bani in contul ei ca sa se poata muta sau
inchiria o locuinta, chiar daca ea nu vrea niciodata
asta.....sau nu este nevoita sa faca asta

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
ceva pentru imbracat care sa fie perfect pentru servici sau
pentru o intalnire cu cineva "visat" si care
trebuie sa fie gata intr-o ora

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
o tinerete pe care sa o lase multumita in urma

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
un trecut suficient de "suculent", pe care il va
putea povesti cind va fi batrina

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
un set de surubelnite, o masina de gaurit si un sutien
negru de dantela....

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
o prietena/prieten care sa o faca intotdeauna sa
rida.......si una care sa o lase sa plinga

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
o piesa de mobila buna care sa nu
fi fost proprietatea nimanui din familia ei.

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
8 farfurii care sa se asorteze, pahare cu picior pentru vin
si o reteta de mincare care ii va face pe musafiri sa se
simta onorati

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
sentimentul de control asupra destinului ei

O FEMEIE TREBUIE SA STIE
Cum sa "cada" in iubire fara sa se piarda.

FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIE
Cum sa paraseasca un servici, sa intrerupa o dragoste
si sa se confrunte cu o prietena, fara sa intrerupa
prietenia.

cind poate sa insiste mai tare.......si cind trebuie sa
plece.

ca nu poate schimba lungimea picioarelor, latimea
soldurilor sau natura parintilor sai.

Ca, poate nu a fost perfecta copilaria ei, dar ca s-a
terminat...

ce trebuie sa faca, sau sa nu faca, pentru a fi iubita mai
mult...

Cum sa traiasca singura......chiar daca ei nu-i place
asta...

Pe cine sa creada, pe cine sa nu creada, si de ce ea
nu trebuie sa ia asta ca pe o ofensa personala.

Ce poate sau ce nu poate indeplini intr-o zi, intr-o
luna......si intr-un an.

Va pup tare!
Noi suntem foarte bine, doar ca stau foarte prost cu timpul, plus ca mai nou avem internetul restrictionat la serv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna dimineata!

si o zi frumoasa tuturor

Aoleu, ce mi-ai facut Adriana . Vreau si eeeeeeeeeeeeeu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna dragelor,
La Multi Ani mai Cleo Vezi stiam eu de ce iti ziceam ieri si tie sunt varza rau de tot.
Sanatate puilor bolnaviori si pofta de mancare ne-mancaciosilor.
Noi suntem bine, adica fata, e sanatoasa, multumesc lui Dumnezeu, mancacioasa ca ma-sa nu am de ce sa ma plang. Eu sunt super obosita si stresata si toate cele, de ex. azi am uitat geanta acasa (adica poseta) nu am telefoane, nu am acte, nu bani, bine ca nu am uitat ghiozdanelul de gradi, ca am mai patit-o.

Am si eu o intrebare pe la ce ora se culca copii vostrii? Si sfaturi cum reusiti sa-i culcati devreme, la noi e durere, se culca tarziu se trezeste tarziu, e ultimul copil care ajunge la gradi.
O zi buna

Mergi la inceput