Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (177)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Of, Alysh, as lua-o eu 6 luni, dar are si ea 2 fete acasa, una in clasa a 2-a si una acum a inceput gradinita; si asa parca mi-e greu ca accept sa vina, ca ea din iunie ma tot bate la cap sa o las sa vina si tot am zis nu, sa nu o iau de langa fete. Daddy a zis acum sa o sun pe Diana maine sa vad daca vine in Decembrie si inainte de Craciun sa mearga acasa, sa fie cu fetele... sa vedem cum rezolvam cu viza... drumuri de Bucuresti, etc...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

la multi multi ani ralu_t, sa fii sanatoasa si voioasa! si sa mai dai pe la noi!!!

fetelor, io azi ajung in Herastrau. Pe la 10-11. Mergem pe la intrarea de la metrou, pana la ora 13. Anyone?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Sunt groaznica, nu am fost in stare sa-mi tratez dongoneii de un rahat de raceala si au ajuns amandoi pe antibiotic. Da, i-a consultat doctoreasa, la Vladuc deja se auzea oaresce pe la plamani, foarte putin, noroc ca am chemat-o la timp sa-i vada. Andra era curata si in gat si la plamani, dar avand in vedere evolutia fratelui, clar ajungea la faza lui Vlad asa ca i-a dat si ei. Andrei nu i-am dat din prima, am zis ca poate scapa, nu a fost asa, a urmat exact acelasi traseu, cu aceleasi simptome, a trebuit sa incep tratamentul si la ea.

Ooof, mor de ciuda, sa nu fiu capabila sa-i tratez in faza incipienta ca sa nu ajunga aici ... mama inconstienta si penibila.

Fetelor, voi ce faceti cand observati primele semne de raceala ? Ce le dati ? Ii mai scoateti afara sau ii tineti cateva zile in casa ? La gradi ii mai duceti ? Invatati-ma si pe mine ca uite, m-am bazat pe faptul ca Vladuc nu a racit niciodata, a avut doar muci de vreo 2-3-4 ori (care treceau in max 3 zile) si am zis ca si acum e la fel.

Va imbratisez cu mult drag si va doresc o duminica minunata. Papaaaaaaa ...

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Buna dimineata, fete dragi.

Sunt groaznica, nu am fost in stare sa-mi tratez dongoneii de un rahat de raceala si au ajuns amandoi pe antibiotic. Da, i-a consultat doctoreasa, la Vladuc deja se auzea oaresce pe la plamani, foarte putin, noroc ca am chemat-o la timp sa-i vada. Andra era curata si in gat si la plamani, dar avand in vedere evolutia fratelui, clar ajungea la faza lui Vlad asa ca i-a dat si ei. Andrei nu i-am dat din prima, am zis ca poate scapa, nu a fost asa, a urmat exact acelasi traseu, cu aceleasi simptome, a trebuit sa incep tratamentul si la ea.

Ooof, mor de ciuda, sa nu fiu capabila sa-i tratez in faza incipienta ca sa nu ajunga aici ... mama inconstienta si penibila.

Fetelor, voi ce faceti cand observati primele semne de raceala ? Ce le dati ? Ii mai scoateti afara sau ii tineti cateva zile in casa ? La gradi ii mai duceti ? Invatati-ma si pe mine ca uite, m-am bazat pe faptul ca Vladuc nu a racit niciodata, a avut doar muci de vreo 2-3-4 ori (care treceau in max 3 zile) si am zis ca si acum e la fel.

Va imbratisez cu mult drag si va doresc o duminica minunata. Papaaaaaaa ...

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Dani, nu te mai invinovati! Este o raceala destul de pacatoasa, uite si Eva a ajuns pe antibiotic si crede-ma ca nu aveam grija de mine ca sa am de ea (si eu am fost racita, deci mi-a fost super groaznic de greu). Mai aiurea e ca uite chiar si acum inca mai are secretii in nas si tuseste... A mai facut si otita! Macar urechea arata bine. E greu iubita, mi-e mie doar cu ea dar tie cu doi!
Noi de la primele semne incepem cu nurofen de 2 ori pe zi, curatat nasul cu ser mult si aspirat, in caz ca are multe-multe secretii punem si pivalone de 3 ori pe zi cate un puf in fiecare nara, si pana acum nu am avut probleme, o trimeteam si la gradinita. Ei bine, de data asta s-a complicat, de aia zic ca e mai pacatoasa raceala asta care circula... Si foarte contagioasa, a luat-o si socramiu...
Te pup si pe tine si pe gogosheii bolnaviori....

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Neatza!

Dani, draga mea, nu te invinovati, nici o raceala nu seamana cu alta.
Nu aveai de unde sa stii ca se va ajunge aici. Pe de alta parte, s-a tot discutat ca nu e bine sa sari cu antibioticul de la primele semne de raceala. Poate ar fi fost bine totusi sa o izolezi pe Andra de Vladuc. Dar asta nu inseamana ca esti inconstienta.
Eu nu o mai scot afara pe Cris cand e racita si cel putin o zi n-o mai duceam la gradi.
Multa sanatate va doresc!

Ylari, voi cum mai sunteti? Si Cris s-a trezit azi noapte pe la trei cu durerer de ureche...i-am pus Ophtamesone si a adormit la loc. Acum vad ca nu se mai vaita...spe r sa nu ajunga la otita.

Multumesc fetelor pentru incurajari...si mie imi spune instinctul ca o sa gasim o casa buna. doamne ajuta!

Va pup! diminica placuta!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Lumi, Eva a urlat destul de rau atunci, reprize de tzipete, nu stiu sa descriu, si statea cu mana la ureke. I-am pus la sfatul hot line-ului un novocalmin in fund si in maxim 5 minute a trecut totul ca si sum nimic n-ar fi fost, incepuse sa cante sa danseze, sa se joace cu toate alea, etc. Dupa care la aproximativ 24 ore am observat scurgerea din ureche.
Noi suntem relativ bine. Spre vindecare dar tot are secretii in nas

POZE

Mergi la inceput

ESME, am eu o maaaaaaaare, mare rugaminte la tine: Te rog eu din tot sufletul meu sa ma ajuti; cand ai tu timp, imi pui si mie la punct un meniu pe o saptamana, pranz si cina (pentru Victoria), sanatos si sa aiba carbohidrati, proteine si grasimi incluse, mai ales ptr. masa de seara. Te rog mult, mult de tot. Eu trebuie sa ii gatesc sanatos si eu chiar nu sunt bucatareasa. Dar, daca e posibil sa fie si rapid de facut, mai ales pranzul ca singura acasa cu Victoria... ea nu ma lasa sa gatesc, mai nou urlaaaa cat o tine gura daca 2 minute nu ii dau atentie. Saru-mana, multumesc mult!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nadia, cred ca esti cea mai curajoasa mamica pe care o cunosc eu! Pup doua fete frumoase si curajoase!

Sa va yic o perluta de+a lui Raducu de aseara. Am intrat intr-o pravalie aici la noi in cartier si erau legume fructe. Intr-un lighenas era fasole boabe, cu niste boabe maruntele si albe. Raducu se duce total uimit la lighenasul ala si zice "Mami, uuuuite Tic-Tac !!". Bine ca nu a luat sa bage in gura

Mergi la inceput

Gabitza, uneori ma simt ataaaaaaaat de slaba.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Sa va yic o perluta de+a lui Raducu de aseara. Am intrat intr-o pravalie aici la noi in cartier si erau legume fructe. Intr-un lighenas era fasole boabe, cu niste boabe maruntele si albe. Raducu se duce total uimit la lighenasul ala si zice "Mami, uuuuite Tic-Tac !!". Bine ca nu a luat sa bage in gura

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Ce dulce Raducu!!!!

POZE

Mergi la inceput