Bazar Umanitar***51***

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Citat:
citat din mesajul lui ducky

- Letitia, te rog mult sa-mi confirmi plata a 10 lei de la mine de acum doua zile pentru http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=7426&n=cizme-dama
- am trimis mail cu plata pentru inca doua produse. Va rog confirmare, can se poate.
- azi am pus pachete la posta. Revin imedit cu cine, ce...

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Al meu blog

confirm plata- 10 ron de la ducky.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Alex@Sara apare castigatoarea cizmelor; daca tin bine minte a renuntat, caci sunt prea mari, nu?
Oricum, am mentionat in mail ca le-ai platit, banuiesc ca ai vorbit cu batmanita si este ok.
Am confirmat si platile de pe mail.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

acum am vazut ca cizmele au fost adjudecate,asa ca ii trimit PM batmanitei sa imi stearga factura care apare la mine in cont

edit:batmanita nu are activat PM-ul,asa ca daca cineva ia altfellegatura cu ea,sa o roage sa stearga factutra pt cizmulite.Mersic

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Alex@sara, nu se pot sterge facturi. Dar am inteles ca cizmele au fost /sau vor fi platite de ducky si factura ar trebui sa apara ca platita, deci nu are cu ce te incomoda, chiar daca e pe numele tau.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Super actiunea felicitarile noastre. Ce e rau ca la noi nu poti sa faci ceva. Incerc sa atrag lume noua la bazar ca si cumparatori. UIrati-mi succes ca la noi lumea e cam sceptica.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

da, cizmulitele de la Batmanita au fost platite, confirmate si cel mai probabil trimise azi sau luni catre mine. Deci, tranzactia a fost finalizata.
Un weekend frumos, fetelor !!

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Al meu blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Fetele din Constanta cred ca suntem datoare fata de cercul nostru de bazariste cu o mica explicatie.

Aseara, 30 de fete inimoase din Constanta, pe o parte dintre ele le stiti, Cornelia, Ana (batmanita), Georgi (puia), datorita entuziasmului si intiativei lui Lulu si a Cristinei, ne-am intalnit asear intr-o actiune de strangere de fonduri pentru copiii nostri speciali, Mihaita, David si Bogdan. Mamicile lor au tortalit (adica au adus prajituri, suc, tortulete si copiii), ne-am intalnit la un loc de joaca unde cupiii din dotare s-au jucat pana au cazut lati, iar noi am vorbit pana am ramas fara voce, am licitat hainute cu strigare, asa, ca daru de nunta , ne-am smuls diverse bunuri din mana, am licitat si mancat briose, ne-am pupat, ne-am amuzat si a ramas ca trebuie musai sa repetam figura pentru c-a fost super dooper misto

Ce nu am licitat noi acolo, veti licita voi (si noi , credeati ca scapati?) pentru ca fiecare mamica a plecat cu cate 2 saci de bunuri acasa pentru cauza lor.

Poze pentru eternitate aici

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

moama, super-misto !

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Felicitari penru actiunea din Constanta! Foarte frumos si emotionant si cred ca afost si distractiv.

Am primit pachetele de la Dodo si Sabina . Sunt foarte incantata de hainute si de dresuri si sosete, in primul rand ca sunt frumoase, apoi ca vin foarte bine destinatarilor si nu in ultimul rand ca pentru mine a fost o afacere foarte buna.

Intrebare? daca imi sunt confirmate platile eu trebuie sa iau legatura cu donatoare si sa-i spun ca le-am platit si mi s-a confirmat sau deja s-a confirmat prin mail si atunci nu ar mai avea sens sa fac lucrurl asta de 2 ori?
Vreau sa stiu ca sa nu stau sa astept ca-n gara trenul.

Boticelina stiu ca ai licitat o pijama cu Winnie si am luat-o eu pana la urma. Vreau doar sa-ti spun ca i-ar fi fost foarte mica lui Nancy daca pentru ea era. Asa ca nu ai pierdut nimic. Daca imi vine randul la trimis colet il astept si pt ce am vorbit noi imi pui ramburs sau platesc intr-un cont?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Azi l-am scos pe Alex afara ca a fost o zi superba de toamna. Am iesit cu vecina mea care are 2 copii.L-am pus pe Alex sa se joace in frunze pe jos. L-am pus pe burtica si asa i-a placut. Am si eu poze facute afara dar nu stiu cum sa le pun sa le vedeti si voi. Monvas am primit azi coletul si o sa incep sa le pun zilele astea sau astept urmatorul colet. Multumim frumos.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salutare!
In primul rand vreau sa-i multumesc lui Ducky pentru bonus pt ca i-a facut o mare bucurie baiatului meu .De asemeni iti multumesc pt camasa si pulover.Am surprins-o placut pe mama soacra cu el.
In al doilea rand am platit azi (acum o ora maxim)12 lei pt David; 12 lei pt Alexia; 14 lei pt Bogdan (8 lei) + 6 lei.
Nu stiu daca s-a inteles ceva.
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Carmina, de la mine nu a ajuns coletel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Laura inca nu pana la aceasta ora. dar merg mai pe seara la posta si sper sa am ceva.
Voi stiti ce ma bucr eu cand primesc colete?! Zici ca e Craciunul...

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Carmina, de la mine nu a ajuns coletel?

Mergi la inceput