Bazar Umanitar***51***
Raspunsuri - Pagina 33
Dodo-pui spune:
Acum apar cu produse din sacul de la mine
-set superb pentru botez -fetitze
-plovar dama
-rochie tricot mar 44
-bluza "Sweet West"
-bluza tip office
-fusta lunga
-bluza tip ie
-papici roz mar 38-39
-tricou XXl-Nou
Asta-i prima parte
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Intrebare? daca imi sunt confirmate platile eu trebuie sa iau legatura cu donatoarea si sa-i spun ca le-am platit si mi s-a confirmat sau deja s-a confirmat prin mail si atunci nu ar mai avea sens sa fac lucrurl asta de 2 ori? Vreau sa stiu ca sa nu stau sa astept ca-n gara trenul. |
Deci confirmarea inseamna mail de la noi catre donatoare. Ea bifeaza platit in baza mailului, cum faci si tu cand esti de cealalta parte a tranzactiei...
Dar, poti sa iei legatura cu ea sa-i spui ca pana la momentul la care-i scrii ar trebui sa aiba mailul de confirmare, si sa-i precizezi ca numele si adresa din factura sunt ok si tu esti acasa sa-l primesti. De exemplu.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
cris_82 spune:
am si eu o super intrebare...nu mai am masina sa ma deplasez in oras ca sa achit fetelor de unde am licitat,cum pot sa achit in afara de a merge la ghiseul bancii??????
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui cris_82 am si eu o super intrebare...nu mai am masina sa ma deplasez in oras ca sa achit fetelor de unde am licitat,cum pot sa achit in afara de a merge la ghiseul bancii?????? brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor BAZAR |
Cu plata ramburs...dar numai este atunci 3 lei transportul ci 7-10 lei in functie de greutate.
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
RHYANNA spune:
citat din mesajul lui boticelina Fetele din Constanta cred ca suntem datoare fata de cercul nostru de bazariste cu o mica explicatie. Aseara, 30 de fete inimoase din Constanta, pe o parte dintre ele le stiti, Cornelia, Ana (batmanita), Georgi (puia), datorita entuziasmului si intiativei lui Lulu si a Cristinei, ne-am intalnit asear intr-o actiune de strangere de fonduri pentru copiii nostri speciali, Mihaita, David si Bogdan. Mamicile lor au tortalit (adica au adus prajituri, suc, tortulete si copiii), ne-am intalnit la un loc de joaca unde cupiii din dotare s-au jucat pana au cazut lati, iar noi am vorbit pana am ramas fara voce, am licitat hainute cu strigare, asa, ca daru de nunta , ne-am smuls diverse bunuri din mana, am licitat si mancat briose, ne-am pupat, ne-am amuzat si a ramas ca trebuie musai sa repetam figura pentru c-a fost super dooper misto Ce nu am licitat noi acolo, veti licita voi (si noi , credeati ca scapati?) pentru ca fiecare mamica a plecat cu cate 2 saci de bunuri acasa pentru cauza lor. Poze pentru eternitate aici Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
vreau si eu!!!!!!!!!
daca venim la mare la vara ne intalnim?
cris_82 spune:
sarumana dodo ,pai in cazul asta ma mai bazaruiesc si abea peste o sapatamana merg sa decartez serios la banci
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
simonapro spune:
Rhyanna: super idee, sa facem o intalnire si in vara, cand veniti mai multe la mare
Eu mai astept niste produse din cele de aseara, mi-a ramas gandul la ele , dar le-am ratat din cauza de cupil plangacios.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
La multi ani!
Edy
multe pentru mami.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)