Bazar Umanitar***51***
Raspunsuri - Pagina 18
matilda33 spune:
dar eu am platit-o!!! pe 18.10 am cumulat 2 plati in contul lui Siluan, mi-am cerut iertare atat ptr intarziere cat si ptr incurcatura cu "conturile".
am raspuns inclusiv la mail, pe 28 oct, nu ma mai acuzati ca acum chiar sunt nevinovata. Singurele facturi care le mai am de achitat sunt 7864 si 7346 si urmeaza sa fac plata pe sau pana pe 10 ale lunii.
o seara buna in continuare!
kokiy spune:
Am platit si eu 35ron in contul lui Bogdan ,astept confirmare de la Dodo,ca mi-e lene sa scanez la ora asta
Plata am facut-o ptr.urmatoarele:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8165
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5943
Am pus si ptr. David 30ron in contul nou dat de Mamagiuliei ,astept confirmare de la Leditia
Am platit ptr. setul caciula si fular si ptr. asta:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=6029
Promo 50%
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Am platit si eu 35ron in contul lui Bogdan ,astept confirmare de la Dodo,ca mi-e lene sa scanez la ora asta Plata am facut-o ptr.urmatoarele: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8165 http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5943 |
Au intrat banutii ,multumim,dau semn cand pun la posta
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
dicirstea spune:
Boticelina, nu ne pui tu baietii la pentru mana fetei tale si jumate de imparatie?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
sabina.p spune:
Matilda .. Imi cer scuze nu a fost ca o acuzatie ...
Ca e prima data cand fac asta .,... si chiar nu am vrut sa par rea... dar nu stiam ce sa fac din cate am inteles de la fete produsele se tin maxim o luna de zile
Din cate inteleg ai platit in contul lui Siluan ? Fa ma sa inteleg ca sa lamurim problma.
O seara frumoasa !
valentina_22 spune:
Seara cat mai buna in continuare! M-am dat peste cap si am facut rost cel putin pentru noaptea asta de una bucata laptop ca sa mai uit si eu de suparare .Intai de toate multumesc fetelor pentru incurajari si vreau sa o anunt pe Boti ca ma inscriu si eu in cursa pentru mana printesei si abia astept sa ajung acasa ca sa-i arat ce mandrete de fecior am!
Despre mine acum...Desi vreau sa par optimista, treaba cam miroase urat. In urma analizelor de acum o saptamana aveam hg 6, la internare o aveam 5! Au scazut deopotriva atat trombocitele cat si leucocitele si nu mai stiu ce.Mi-au facut n analizele, unele dintre ele au trebuit platite, caci casa nu le mai deconteaza,mi-au facut si transfuzie si perfuzii, cat si punctie medulara. Asta a durut ca naiba,dar am incercat sa fiu la inaltime. Maine urmeaza alte investigaii, unele nu tocmai placute pentru mine. Doctorii sunt rezervati in privinta mea si la toate insistentele mele, ridica din umeri si imi spun ca vom vorbi mai tarziu.Abia astept sa ajung acasa, cand o fi asta nu stiu, deja mi-e un dor nebun de puii mei si cu greu imi retin lacrimile cand vorbesc cu ei la telefon.
Incerc sa par optimista, dar va spun cu toata sinceritatea ca uneori gandurile negre ma coplesesc. Nu am constientizat pana acum gravitatea problemei.Poate ca o mare parte din vina o am si eu ca nu am vrut sa vad anumite lucruri, insa acum mustrarile sunt de prisos. Trebuie sa fiu puternica pentru cei de acasa care ma asteapta cu bratele deschise.
Va urez tot binele din lume si sa ne auzim cat mai curand!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2
mihaela77O spune:
valentina,multa putere draga mea!
trebuie sa fie bine!
te imbratisez!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
EllaX spune:
Valentina, ganduri bune si de la mine!
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank">elx-1, elx-2
dicirstea spune:
Valentina, nu trebuie sa te sperii doar ca dau din umeri dr. Le e mai usor asa, decat sa dea explicatii.
Am trecut si eu prin asta, eram suspecta de leucemie, dar s-a dovedit ca facusem alergie la streptomicina, in urma unui tratament neadecvat. De fapt primisem tratament pentru o boala de care nu sufeream, cadeam din picioare si nimeni nu stia ce am, analizele erau haotice, mi-au facut puntia si s-a infirmat leucemia...nu mai stiu cum si-au dat seama ca era de la antibiotic...
Fii strong ca te asteapta cineva acasa
edit:...eu vroiam sa te trimit la un interviu azi...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare