Bazar Umanitar***51***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Vale te imbratisez strans, zau ca veneam peste tine daca eram in acelasi oras, asculta de Ella, fii tare, nu te mai invinovati, tonusul psihic e foarte important.

Fetele, va multumesc din suflet pentru aprecierile la adresa printesitei, mi s-a umflat inima ca un gogosar , v-as da 3 imparatii si mana s-o dea ea cui vrea, voi prezentati-va numai

Deocamdata e in mare love cu Rebeca, un puian de fetita tunsa baieteste care a inceput sa vorbeasca doar pentru ca si-a dorit sa converseze cu fi-mea, cand a inceput gradinita maraia, acum de dimineata se iau in brate si-si spun, "mi-a fost dol de tini" si se pupa si se iau de mana si fug ca doua capre in clasa de nici pupic nu mai primesc...

Nushu gargaritzoanca are 95 cm si 16 kg, e mare pentru varsta ei, la gradinita nu m-a crezut nimeni ca are 2 ani si 4 luni, credeau ca are 3 ani si... Prietena Rebeca are 3 ani si 3 luni si e cu juma de cap si 5 kile mai mica decat fi'mea, mie imi tremura mainile numai cand aud "mami, brate"

Sa stiti ca mi-am platit si io multe din obligatii dar m-am ofticat ca n-am reusit sa le scanez si nici n-am avut chef sa le pozez, o s-o fac maine ca dupa aia uit...

Abia astept intalnirea de maine, n-am apucat parca niciodata sa vorbesc indeajuns cu fetele, cel putin cu Ledi tanjesc asa de mult sa dau din bot .

Si inca o "informatie pretioasa": am luat azi de la Metro un set de decupat biscuiti, Fackelman, cu 100 de piese cu 30 de lei. Deci , e genial, are pana si autobuz, motocicleta, dovleci, cifre, litere, umbrela, misto tare. Cand am fost la Tulcea am facut cu copiii aluat si fi-mea a fost extaz, abia i-am smuls coca din mana ca se facuse gri... Deci pentru mamele care nu se sfiesc sa se umple de faina, eu zic ca-i o investitie buna. Pot fi decorati biscuitii apoi cu royal icing si faceti furori nene cu ei la iarna

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

boti, crede-ma ca si fara icing fac furori biscuitii (noi le zicem, snob, "fursecuri") - de fapt, la Ana merge si aluatul crud de fursecuri, trebuie sa duc munca de convingere ca (daca-i mult) nu-i bun pentru burtica.
Da' 100 de forme de fursecuri!... Am avea ce sa lucram!... Noi avem doar vreo 10-12 si muncim si le sucim si ne umplem de faina si aluat - putem lucra si ore, mai ales Ana.

Nancy e o frumusete!... E doar cu cca 1,5 kg mai mica decat Ana, sper sa va vina hainuta si camasa, ca Ana parca era micuta, atunci cand le purta! Acum... daca ma gandesc... de anul trecut (cand ii veneau) n-a mai crescut mult in kg.

dicirstea, de multisor am vrut sa te intreb pe unde ai copilarit. Tu vorbesti ca mine sau eu vorbesc ca tine? Poate ca in scris nu se observa , dar eu stiu ce se fac cu limbajul vorbit. Macar accentul sunt sigura ca difera!

Vale, daca vrei sa stii ce ai, spune-le clar medicilor ca soliciti sa fii informata corect si complet despre ce se intampla cu tine. Si nu te lasa pacalita cu doua vorbe aruncate, cere 10 min doar pentru tine. N-au voie sa nu te informeze (le poti aduce aminte, diplomat, si asta). Se poate chiar sa nu stie inca ce ai si sa considere inutil sa faca supozitii cu voce tare. Da' tu ai spus ca ai mai avut probleme, de-a lungul timpului, nu? De cand?
Stii ce? Bine ca te-ai dus sa te cauti! Asteapta intamplarile ce vin si ia-le pe rand la rezolvat.

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank">elx-1, elx-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

EllaX, , eu vorbesc ca tine . esti singura persoana care simte dupa scris
Sunt nascuta-crescuta intre Mitici, dar cred ca am fost ardeleanca intr-o viata anterioara si cateodata se simte si la vorba. De doua ori am fost la mustata sa ma "asez" acolo, o data la Cluj (am facut naveta saptamanal vreo juma de an la Turda) si o data in Timisoara....ehh..ale tineretii valuri, fuse si se duse.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

EllaX, , eu vorbesc ca tine . esti singura persoana care simte dupa scris
Sunt nascuta-crescuta intre Mitici, dar cred ca am fost ardeleanca intr-o viata anterioara si cateodata se simte si la vorba. De doua ori am fost la mustata sa ma "asez" acolo, o data la Cluj (am facut naveta saptamanal vreo juma de an la Turda) si o data in Timisoara....ehh..ale tineretii valuri, fuse si se duse.

dici, si eu tot nascuta si crescuta intre un fel de Mitici (la Braila) am fost, da' tot timpul eram intrebata eu de ce vorbesc altfel. Nu ma straduiam, era natural. La Braila eram lenta (ce sa mai zic de Bucuresti, ca am stat si pe acolo un an!), la Cluj sunt agitata.

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank">elx-1, elx-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

confirm plata pt mariuca-sara de 25 ron,pt acest produs:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=6111
mariuca,multumim frumos!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna dimineata tururor.

Valentina,multa sanatate iti doresc.

Sa dea Dumnezeu sa te faci bine cat mai repede si sa te intorci acasa la puii tai.

Te imbratisez cu drag

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Valentina multa sanatate si ai grija de tine. Capu sus acasa te asteapta cineva si tu trebuie sa fii tare. de la noi.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

am redus preturile la toate produsele. Va invitam la cumparaturi. o zi cat mai placuta tuturor.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Valentina multa putere si numai bine....Sa dea DD sa te intorci repede langa cei dragi tie sanatoasa si voioasa

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

dod-participarea noastra in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Neata

Valentina, , puiule, fii puternica, nu te lasa doborata, ca nu esti singura pe lume, ai motive foarte puternice sa lupti! Orice ar fi, nimic nu e iremediabil, atat timp cat exista speranta exista viata. Mintea omului poate face minuni si nu de putine ori medicii s-au minunat cum un pacient grav bolnav (la tine nu s-a confirmat nimic inca, si poate dau din umeri fiindca nu vor sa se hazardeze sa se pronunte si e de bine ca nu sunt siguri fiindca asta inseamna ca exista si alta posbilitate) s-a intors la ei complet si inexplicabil vindecat. Orice ar fi, nu-ti pierde speranta!

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput