Bazar Umanitar***51***
Raspunsuri - Pagina 12
cris_82 spune:
si eu care ma gandeam ca sunt singurica la capitolul astasaracul sot nici nu ma mai intreaba ca vede si el ditamai maldarul de colete si cum mereu fug la posta dupa altele noi imi mai spal pacate o data la 2 luni si cu ceva pentru el si ii trec toate cele
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
EllaX spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Din cate stiu eu, cam toate situatiile de acest fel s-au rezolvat la 'mica intelegere' de genul: ce s-a platit ramane platit, ce s-a cumparat ramane asa, urmand ca la urmatoarele achizitii sa se corecteze greseala platitnd pt David, Mihaita din produse 'la alegere' de catre userul in cauza. Totul e sa fie donatoarea de acord (tu, daca esti tu donatoarea) . Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura, sa vad daca am inteles: tu zici ca as putea vorbi cu alti oameni care au castigat produse donate de mine, sa plateasca ei in contul lui Mihaita, respectiv David? Am vandute fix doua produse la care "cumparatorul alege", ca am cercetat si eu varianta asta.
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank">elx-1, elx-2
twinwings spune:
EU mi-s "USERITA" din bazar.
are dreptate Ellax.am achitat in contul Sabinei din greseala.este vorba de o suma de 23.50ron contravoloarea unor salopete.atasez linkurile.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=7851
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=7846
trebuia sa achit in contul lui Mihaita,respectiv David.
Sabina spune mi ce i de facut pt ca eu curand nu mai reusesc sa ajung la banca si nici nu mai am "fonduri" disponibile pt cumparaturi de hainute.
Rodi.mami de Paula
adra_bell spune:
Buna
Ma puteti ajuta sa-mi spuneti daca se poate sterge o factura neplatita dar cumparatorul nu mai vrea produsele?
blog
am hainute la bazar
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
EllaX spune:
twinwings, hai ca vorbesc cu cei care au castigat articole cu plata la alegere si vedem daca se rezolva. Nu stiam daca se poate face asa, se pare ca se poate.
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell Rhyanna, sa dea Doamne-Doamne sa fie doar o falsa alarma, eu stiu ca se mai folosesc citostatice si in alte afectiuni. Dar cum le-ai cumparat tu? in general sunt foarte scumpe si suportate de asigurare... Sabina, ma bucur pentru Alexia, e o fetita foarte aproape de sufletul meu. De unde ai luat catelusul? Pisici nu erau? Intreb serios, fii-mea are o luna de cand se crede pisica, miauna si doarme cu un plic de Whiskas Eu am scos lucrusoarele care erau de mult timp la bazar, vad ca nu sunt solicitari pentru hainute de bebelusi, am sa le trimit la cazul cu parohia si probabil tot acolo vor merge si jucariile. Maine sper sa pun cate ceva pentru doamne, 2 perechi de pantaloni, trebuie sa accept ca nu o sa mai intru vreodata in ei. Intereseaza pe cineva niste filme din colectia mea personala? si de astea vreau sa scap. Trimit lista pe pm, ca nu vreau sa ajung la ORDA O seara ftrumoasa sa aveti! blog am hainute la bazar Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
MULTUMESC FETELOR PENTRU INCURAJARI
le-am cumparat eu pentru ca ''sistemul este in colaps'' asa ne-au spus doamnele de acolo
se plateste inclusiv internarea desi esti asigurat
pentru operatii anestezistul iti da listuta cu tot ce ai de cumparat(punga pt urina,ace,perfuzii,tot,cred ca si vata si spirt)
au spus ca nu au nici un ban
adablackcat spune:
Off topic: twinwings e sor-mea! Eu am "bagat-o" cu nasu-n bazar.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EllaX twinwings, hai ca vorbesc cu cei care au castigat articole cu plata la alegere si vedem daca se rezolva. Nu stiam daca se poate face asa, se pare ca se poate. |
Mai, nu va mai complicati.
Ella, daca esti de acord cu schimbarea de destinatar, nu mai trebuie nimic. twin se va revansa ulterior platind produse cu "Da- cumparatorul alege", unde trebuia.
Sau twin platesti acum ce trebuie unde trebuie si ramai cu credit la Alexia de care poti sa achizitionezi produse pentru Alexia sau pentru oricine. Ca avans.
Nu mai complicati alte si alte persoane.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Laura25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui EllaX
Laura, sa vad daca am inteles: tu zici ca as putea vorbi cu alti oameni care au castigat produse donate de mine, sa plateasca ei in contul lui Mihaita, respectiv David? Am vandute fix doua produse la care "cumparatorul alege", ca am cercetat si eu varianta asta. EllaX cu Ana (30 iunie 2006) Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank">elx-1, elx-2 |
Asa cum zici tu e bun sau data viitoare cand cumpara twinwings ceva de la bazar sa tina cont ca e datoare al David si la Mihaita si sa aleaga ceva donat pt ei sau din "la alegere" si sa puna banii pt ei.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me