Bazar Umanitar***51***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

neaaataaa, haideti la un ness

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Io-s prezenta... da repede nessul sa mi se lumineze privirea... Ma abtin din greu de la licitatii... ar tre sa nu mai intru, nu?

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Io-s prezenta... da repede nessul sa mi se lumineze privirea... Ma abtin din greu de la licitatii... ar tre sa nu mai intru, nu?

Poftim,
Asa zic si eu, dar crezi ca pot? Cand o afla sotul ca iar am facut datorii... Ma rog, stie el ca am facut, adica banuieste, dar nu stie intreaga suma!

Mergi la inceput

al meu ma intreba azi dimineata cat mai e alocatia la copii si pe ce card vine... s-a autosesizat ca luna trecuta nu am zis nik de cei 80 ai copiilor...

Mergi la inceput

Citat:

al meu ma intreba azi dimineata cat mai e alocatia la copii si pe ce card vine... s-a autosesizat ca luna trecuta nu am zis nik de cei 80 ai copiilor...

Al meu cand isi aminteste ma intreaba, dar eu ii spun ca demult a fost cheltuita. Noroc ca nu stie data la care intra banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

neaaataaa, haideti la un ness

Buna dimineata! Multam, ness am baut si eu, de lene (n-am spalat filtrul ). Imediat merg sa-mi fac si o cafea, pe care o beau fara zahar si lapte, dar cu o bomboana mentolata. Am de citit pentru scoala, azi.

Fetelor, avem o problema: o userita al bazarului a platit, din greseala, toate cele patru produse castigate de ea in contul Alexiei. Doar doua erau donate pentru Alexia, celelalte erau pentru Mihaita, respectiv David. Cum se procedeaza in astfel de cazuri?
Eu am zis ca poate sa vorbeasca ccc cu Sabina, sa ia de la ea produse de banii dati in plus (daca si Sabina e ok cu asta), dar ca produsele pentru Mihaita, respectiv David tot trebuie platite. E in regula asa? Exista alta regula?

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank">elx-1, elx-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Gata azi pleaca colete spre:
-carmina
-boti
-twiwings
-Alez@sara
-Serialbastre
-viovio

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

dod-participarea noastra in concurs

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Al meu cand isi aminteste ma intreaba, dar eu ii spun ca demult a fost cheltuita. Noroc ca nu stie data la care intra banii

IDEM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:

Citat:

Citat:

IDEM

Si la mine stie doar o parte din adevar. Daca ar sti cati bani dau la salariu, ar marai ca nu-s bani etc etc. Asa, ii spun ca mai am mai multe plati mici de facut, apoi ii arat lucrurile acasa, ii spun cu cat le-am luat si-i arat produse similare in magazine, sa vada ce afacere am facut. Si nu prea iau lucruri nenecesare (desi oftez dupa cateva - offff, inclusiv de la georgi, care ar fi necesare pentru buna mea dispozitie)... ma rog, in afara de cateva biju-uri, din care fac si cadou.

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank">elx-1, elx-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaX

Fetelor, avem o problema: o userita al bazarului a platit, din greseala, toate cele patru produse castigate de ea in contul Alexiei. Doar doua erau donate pentru Alexia, celelalte erau pentru Mihaita, respectiv David. Cum se procedeaza in astfel de cazuri?
Eu am zis ca poate sa vorbeasca ccc cu Sabina, sa ia de la ea produse de banii dati in plus (daca si Sabina e ok cu asta), dar ca produsele pentru Mihaita, respectiv David tot trebuie platite. E in regula asa? Exista alta regula?

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Din cate stiu eu, cam toate situatiile de acest fel s-au rezolvat la 'mica intelegere' de genul: ce s-a platit ramane platit, ce s-a cumparat ramane asa, urmand ca la urmatoarele achizitii sa se corecteze greseala platitnd pt David, Mihaita din produse 'la alegere' de catre userul in cauza. Totul e sa fie donatoarea de acord (tu, daca esti tu donatoarea) .

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput