Laparoscopie 16
Raspunsuri - Pagina 9
racheel spune:
Buna fetelor.
Da, nu se mai fac laparoscopii.Cele care v-ati programat ati avut mare noroc.Doamna Viorica mi-a zis ieri ca am avut mare noroc ca ne-am operat pentru ca au trimis multe fete acasa ieri si care trebuiau sa se opereze azi pentru ca s-au redus numarul de laparoscopii.
Eu ma simt foarte bine si sunt in concediu 7 zile.
Marti m-am internat, apoi ne-au facut analize la sange, colposcopia si radiografie la plamani.Eu marti nu am mancat nimic, doar am baut apa si o supa de la ei .Fetelor daca rezistati o zi fara sa mancati sa nu mancati ca sa nu va fie rau dupa operatie.
Miercuri a fost ziua operatiei la ora 13.A durat o ora si eu m-am trezit pe la ora 17.Nu am fost dusa la terapie pentru ca nu mai aveau locuri si am fost tinuta pe o sala cu perfuzii.Pe la 18, 30 m-am ridicat si pe picioarele mele am mers la salon in B2.Nu mi-a fost rau deloc de la anestezie pentru ca eu dupa oreratie nu am baut apa.Daca beti apa dupa operatie o vomati.
M-am operat pentru ca la histerosalpingografie mi-au iesit ambele trompe infundate.Dl Doctor mi-a desfundat trompa stanga si este permeabila iar dtreapta cat a putut mi-a curatat-o de aderente dar este lipita de apendic si este nefunctionala. Asta este.Am avut mici chistulete pe ovare si mi le-a curatat iar uterul il am curat.
Multa bafta.
OanaV2010 spune:
Racheel, multumim de vesti!
Eu ma voi opera din acelas motiv, trompe infundate in urma a Hsg.
Ce fericita as fi sa ma poata repara..!
Fetelor, cele care deja s-au operat, va rog mult dati-mi de stire daca vreuna dintre voi e dispusa sa vorbim pe privat, am cateva nelamuriri...si ma apuca emotiile, caci nu mai e mult pana la laparo!
lavi02 spune:
racheel ma bucur ca ai scapat cu bine din operatie si ca ti s-a rezolvat cate ceva! Refacere rapida si succes la bebe!
Multumim pt ca ne-ai scris. La cate ore dupa operatie ai baut apa/ai mancat ceva? Ce bine de tine ca nu ai varsat!
Tot in B2 am fost si eu internata data trecuta.
racheel spune:
lavi, cred ca dupa o ora am baut apa dar, doar doua inghitaturi.Dupa o ora si jumatate de la oparatie am incercat sa mananc un iaurt dar nu am putut decat cateva lingurite sa inghit.Parca nu intrau.
Colega mea de salon a baut o sticla de 0,5L apa si apoi a vomitat-o pe toata.
lavi02 spune:
racheel, ah, OK, si eu intentionam sa beau prima oara o gura, dupa un sfert de ora alta gura... cam asa. E clar ca daca bei mult deodata si stoacul e in starea in care e (gol de o zi plus motilitatea aparatului digestiv "adormita" de anestezie) tot ce reusesti e sa iti faci singura o spalatura gastrica
Cum te mai simti? Stai in pat sau te poti misca prin casa?
racheel spune:
Ma misc prin casa.Nu-mi vine sa stau in pat.Important este sa nu racesc.Eu cand am iesit din spital joi am fost si la cumparaturi.
OanaV2010 spune:
Fetelor, sa inteleg ca nu iti da drumul in ziua operatiei?
Mai ramai o noapte la spital?
racheel spune:
Chiar daca esti din Bucuresti sa pleci a doua zi dupa operatie.Asa este bine ca fi sub supraveghere in caz ca-ti este rau.
Multe fete au plecat dupa doua zile de la operatie.
OanaV2010 spune:
Racheel, ce bine ca mi-ai zis!Nu stiu de ce, traiam cu impresia ca pleci acasa in aceiasi zi.Saru'mana!