Laparoscopie 16

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

... dar mai light, asa!
Acum am 3 saptamani si le mai simt f f putin, doar daca le apas sau daca fac extensie in partea opusa taieturii (la mine a fost o taietura mai mare, de 1.8 cm in partea stanga pe unde a scos chistul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetelor eu am fost in stare aproape dupa o luna

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!

http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria500 spune:

Fetelor ... eu nu am apucat sa citesc toate paginile dar va cer un sfat.
Spune-ti-mi si mie unul sau mai multe spitale ... din Bucuresti unde se fac laparoscopii pentru indepartarea chisturilor. Ma intereseaza si numele unor medici buni. Eu pana acum ... de vreo 2-3 ani merg la Med Life si am fost destul de multumita ... dar incerc totusi sa caut si ceva "mai ieftin" daca ma intelegeti. Nu ar fi asa mare problema banii dar de ce sa ii arunc pe fereastra daca se poate si altfel.
Eu am un chist de ceva vreme si matot deranjeaza .La eco mi s-a spus ca cel mai probabil este de natura endometriozica. Imi doresc inca un copil dar se pare ca se lasa cam mult asteptat.
Merci pentru intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ana Maria majoritatea de aici ne-am operat la Giulesti, la mai multi medici, majoritatea la dr Ion. Din ce am vazut in ultima vreme fetele s-au mai operat la dr Cristescu si la dr Niculescu la Giulesti. Nu toti medicii fac laparoscopie. Pe dr Ion il gasesti in orice zi in afara de joi dupa ora 13 la internari cand poti sa mergi sa vorbesti cu el. Il mai poti gasi si la cab particular dar dureaza mult programarea, in schimb acolo are mai mult timp pt fiecare pacienta. Pe ceilalti doctori nu stiu cand si cum ii gasesti, poate iti spun fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Scumpele mele...v-am facut casuta noua...aici

Pupicei!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana1 spune:

Hmmm
Eu ma simteam in stare dupa o saptamana dar sotului ii era frica sa nu strice ceva...va vine sa credeti....? Cred ca difera de la caz la caz... Daca nu au fost interventii de indepartare a unor chisturi si taieturile nu sunt mari recuperarea e foarte rapida...

Mergi la inceput